Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Dałem temu serwerowi ostatnią szansę, którą zmarnował.

Dalej popełniacie te same błędy...nic się nie zmieniło.

Powodzenia przy następnym projekcie?

Elrodeay kończy grę!

' bye.

• Odpowiedzi 852
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer polecam.. Lecz teraz co chwila pada logowanie i trzeba mieć moce norwy ;d

Zapraszam na serwer!!

@Edit: Czy tylko mi forum nie działa ?

DiamondMT2: 250lv Sura WP

PandoraMT2: 145lv Sura WP

EmperiusMT2 250lv Ninja Dagger

Phobos s18: 61lv Wojownik Body

HavitusMT2: 70lv Wojownik Body

Opublikowano

Zabezpieczenia są pewnie kiepskie, no cóż. Czekać na grubego, który zaczyna psuć serwer bardziej niz Layos ;x

hmm, zdaje mi się czy nie jeden hamak jest stabilniejszy ;x

Technik aka Quester Helper.

Nowicjusz
Opublikowano

z calym szacunkiem...

...SSros a nie DDos

sami sobie buguja mapki

widziales te dziesiatki przywolanych boss`ow na kazdej prawie mapie?

kto chcialby sie bawic w DDos na coraz bardziej niepopularnym serwerze?

myslicie, ze kogos on obchodzi oprocz garstki poprzednich graczy?

po jakiego te ox`y i te bossy?

to tak jakby ktos zjadl na imprezie o wieleeee za duzo niz pomiesci jego zoladek

a potem sie obesral, obrzygal i padl

sorry za porownanie....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dobra i znów szukać innego servera ale co zrobić;/

Cześć.

"Miłość, która jest go­towa na­wet od­dać życie, nie zginie"

Opublikowano

Ale kurwa, po co mnie od razu hejtujecie, dałem tylko taką propozycję tak ? Jest to możliwe i nikt temu nie zaprzeczy, nie wiadomo co administracji może odwalić. Nie hejtuje też serwera, więc po co od razu ten atak na mnie ?

Opublikowano

Serwer jest zajebisty tylko dobija te logowanie padające oraz lagi na mapce 99+ Żeby zsiąść z konia musisz przestać bić i odczekać chwili niekiedy .

Opublikowano

Serwer jest zajebisty tylko dobija te logowanie padające oraz lagi na mapce 99+ Żeby zsiąść z konia musisz przestać bić i odczekać chwili niekiedy .

Harnasiek dał pliczek podmieniający te dziwne moby na wilki, psy itp. dzięki czemu nie masz lagów.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/779733-tutdl-podmianka-mobow-na-mapie-99-serwer-emperius/

Dzieki temu nie bedziecie miec lagow na mapie 99.

Opublikowano

Tyle się czeka na serwer, a tu takie wpadki zaliczają. Myślę, że do 13:00 powinni odpalić. W końcu muszą sprawdzić co się dzieje na serwerze. A do 13 chyba wstaną...

Opublikowano

Widać że administracja olewa server ^^ Do tej pory ktoś już powinien wejść i to zrobić.

Opublikowano

Widocznie Gruby ma Nas w dupie . Ale w sumie to też człowiek , a nie jakaś maszyna , tak ? .

Kiedyś coś tu będzie.

<333

Opublikowano

Widocznie Gruby ma Nas w dupie . Ale w sumie to też człowiek , a nie jakaś maszyna , tak ? .

Może i tak, ale stawiając serwer powinien liczyć się z tym, że będzie musiał poświęcać temu czas, tak ?

Opublikowano

Myśle, że temat można zamknąć. Administracja znowu zrobiła nas w ch***. Serwer ciągle OFF. Jak jest właczony to są ciągłę problemy z logowaniem i zamienianiem itemków.

Czekam na jakiś porządny 4Fun 900% expa :E

Opublikowano
Myśle, że temat można zamknąć. Administracja znowu zrobiła nas w ch***. Serwer ciągle OFF. Jak jest właczony to są ciągłę problemy z logowaniem i zamienianiem itemków.

Proszę Cię lepiej nie myśl. Jeśli temat będzie do zamknięcia to ktoś z Teamu o to poprosi.

Opublikowano

Jeśli mieli by nas zrobić w ch**** to by poprosili o zamknięcie tematu, i napisali, że maszyna im padła. Trzeba czekać i tyle. Jedni poczekają inni pójdą na kolejny serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...