Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Shaune to ty jesteś ta szamanka 136 ? Ja jestem wrong ;d

• Odpowiedzi 852
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ten serwer sie nie podniesie po ostatnim restarcie i ceregielach z teamem było lepiej przynajmniej 1 dnia nie logało co 10 sekund wtedy 5 razy dziennie a serwer i tak padł a teraz to szkoda gadać 1 dzien pograliscie i wiecej nie pogracie

Opublikowano

Skoro tak ma być to chyba lepiej jeżeli serva wyłączycie na dobre. Pewnie i tak już nie będzie normalnie działał. ;p

Opublikowano

Skoro tak ma być to chyba lepiej jeżeli serva wyłączycie na dobre. Pewnie i tak już nie będzie normalnie działał. ;p

+1

WarRocK Player 

ING : IFCC

POZIOM : +13

KENZO ZE SŁUŻEWCA :) 

Arcymistrz
Opublikowano

Coraz mniej cierpliwości rozumiem były DDoS, ale jak nie potraficie normalnie przeprowadzić prostego eventu i nie potraficie ogarnąć logowania gdzie trzeba próbować 10 minut, to ja mam to w dupie i idę gdzie indziej ;*

Opublikowano

Powtóreczka z pierwszej odsłony.. Dodajcie przy okazji większy drop tych pierścieni ze szkat + drop quest itemów do biloga..

Opublikowano

Nie nasza wina że atakują...

Rozumiem, że nie Wasza, ale to jest aż przesada..

Teraz normalnie działa, a ja się zalogować nie mogę. oO

Opublikowano

Mój dziadek atakuje, prosiłem go żeby nie atakował bo chcę sobie pograć a on swoje i dalej wyłącza serwer.

Nowicjusz
Opublikowano

dajcie sobie spokoj z ox narazie...

przeciez nawet laik widzi, ze tylko przez to serwer wywala...

popracujcie nad nowym technikiem moze albo ten niech do konca wytrzezwieje?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Szkoda ze konta stracone , pograłbym ale nie chcę mi się od nowa wbijać , pisaliiście wcześniej że konta będą przywrócone na 90 % potem 50 % zmienialiście i 0 nadziej ;d

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Po tym co sie stalo po oxie nie polecam serwa. Cala kasa poszła w pizdu. Tak samo ulepszcze. A już miałem nadzieje że pogram tu dłużej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...