Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ChaosOnline]125Cap►125Skills►Nowe Bronie►Job/Ctf/ConstantFw►Baghdad

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdyby nie ddosy bylo by wszystko ok miejmy nadzieje ze szybko to naprawia bo server jak narazie najlepszy do gry jak dla mnie duzo nowosci lecz nie przesadzone jak na innych serverach , co chwila jakis ciekawe update itp . Czekamy na Open

Edge-1.png
  • Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Client stary działa ? czy trzeba nowy. Tylko niech te ddosy ogarną i można grać

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

HellFlames juz dodali mnie do twej gildi przed chwileczka nick Papierosiarz:) ale narazie off server;/

SharpMind / Byczeq

Opublikowano

Polecam wam poszukac nowego servera :D bo ten sie nie utrzyma ...

zaden server nie bedzie wiecznie chodzil poniewaz sa to privy i jesli nie padna poprzez roznego rodzaju ataki to sie znudza ludziom lub tworcy go zamkna

wiec najlepiej bylo by nigdzie nie grac idac tym tropem ....

Ja tam bede czekal dalej az naprawia all bo server jak juz pisalem uwazam za swietny i godny uwagi

Edge-1.png
Opublikowano

dobrze wiedziec - szkoda ze to tyle trwa ale lepiej to niz off i poszukiwania nowego servera , tak na boku to widac ze ine servery tez maja ddos w tym np power sro ( ten sam cap , sporo podobnych rzeczy)

Edge-1.png
Opublikowano

dobrze wiedziec;p bede wieczorem (niema to jak informatyka w szkole )

@Edit ktos wie czy bedzie dzis online bo wrocilem ze szkoly nie mam zadngo info o server

@ ok juz wiem wszystko

Game will down for some hours changing the host

thank you for understanding

Edge-1.png
Opublikowano

Witam serwer off. Długo to już trwa lub bedzie trwało? Str działa ale serwer off ... szkoda, dajcie znać kiedy on ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...