Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ChaosOnline]125Cap►125Skills►Nowe Bronie►Job/Ctf/ConstantFw►Baghdad

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jaką musze mieć tutaj wersje bota?

bo nie ogarniam już tzn mam 1.12b ale się nie włacza a przy 1.15 mam to samo..media mam sciągniete z ich www niby pod bota,clietna też orginalnego z ich www o co chodzi ?

Opublikowano

jaką musze mieć tutaj wersje bota?

bo nie ogarniam już tzn mam 1.12b ale się nie włacza a przy 1.15 mam to samo..media mam sciągniete z ich www niby pod bota,clietna też orginalnego z ich www o co chodzi ?

http://www.mpcforum.pl/topic/563332-tutdarmowy-mbot-vsro-vsro-112b/unread/

farah.png

Opublikowano

Żeby napisy były w bocie trzeba wejść w cfg i language z 0 zmienić na 9 i zapisać :) W sprawie gildii możecie pisaćdokażdego z gildii Possessed bądź Sonia, Tonus, Szamanka itp..

Opłaca się robić trady tyle powiem, można polatać na uniqi też fajnie to wypada. Co do bota to trzeba miećte media co tam zamieścili i śmiga aż miło. A jeśli ktoś ma inne problemy to do win 7 trzeba zgodność z systemem win xp ustawić. Dla win 8 jest osobny poradnik( musicie poszukać ) A jak jeszcze jakieś błędy wyskakują to czasem trzeba odpalić normalnie żeby client się zaaktualizował i po tym odpalić przez bota.

Opublikowano

Ziomeczki jak ściągnę od nich ze stronki ten "Manual Client PK2 Patch" to normalnie będę mógł pykać na serwerze?

Opublikowano

ja nw ale link podany w pierwsyzm poscie do downloadu nie dziala u nich na stronie t;ez nie;/ poda ktos dobry link>?

SharpMind / Byczeq

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...