Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ChaosOnline]125Cap►125Skills►Nowe Bronie►Job/Ctf/ConstantFw►Baghdad

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co to za serwer gracza ktozy chca grac na nim NIE POLECAM. Serwer co 1h jakies insy bugow masa serwer co chwile check gram od rana a serwer juz z 10 razy check to nie serwer tylko jakis szit

Opublikowano

Co ty chlopczyku pierdolisz za glupoty .... zmieniali i dodawali cos, chyba podczas gry ci tego nie zrobią, wiadomo ze musza wylaczyc server xD Bugow? po jakigo chuja piszesz nieprawde i wciskasz ludzia bajera:) Od poczatku gry a gram juz na nim sporo nie mialem ani jednego buga. Polecam jak najbardziej server. Nie zwracajcie na tamtego pajaca uwagi:D Sporo Polakow nawet gra tutaj, sa 2 albo wiecej guildi Polskich:) Chetnie potaxuje nowych:) Nich w grze Euphoria, Eupha

emootka.png

farah.png

Opublikowano

haha smiech dzis tez cos robia bo jak z hotan do dh teleportnolem sie do dostalem dc tylko wchodze na spostac pokazuje mi sie w miescie i dc i tak co chwile ledwo co miasto zobzcze i dc. To nie jest serwer TO SHIT

Opublikowano

haha smiech dzis tez cos robia bo jak z hotan do dh teleportnolem sie do dostalem dc tylko wchodze na spostac pokazuje mi sie w miescie i dc i tak co chwile ledwo co miasto zobzcze i dc. To nie jest serwer TO SHIT

Ty masz kolego cos z glowka nie tak, sciagnij calego clienta !! Sciagasz tylko media, dostajesz crashe a potem pierdolisz glupoty ludzia ze server jest do dupy!! Smiech na sali !!

Z thiefów 117+ dropią gold i silver coiny?

Jak nie to z czego?

Dzięki za odpowiedz

Z thiefow ogolnie leca coiny ale to takie same rate dropu jak na normalnych mobach w arabi:)

farah.png

Opublikowano

A ja nie moge przejsc do rock choc lvl mam 80 ^^ i nie ma gdzie poexpic ogólnie zenada

Co ty pierdzielisz za glupoty, niema gdzie expic? Wlasnie tego to jest tu pod dostatkiem, White Knight+Princeska (Bardzo duzo expa z nich) przy wejsciu do JG Cave, Spawniaja sie cały czas. Do 100 wbijasz chwila moment. Potem chwilka do aleksandri. Nastepnie do Arabi i ty mówisz ze niema gdzie expic-.- Żenujące. Zastanów się zanim cos napiszesz.

farah.png

Opublikowano

Ja również polecam serwer. Z chęcią też mogę potaxować nick Isyutaru

Jak również zapraszam do gildi !

Aha i bugów nie ma za dużo a codziennie są inspekcje bo team bardzo dużo nowości wprowadza !

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Wie ktos moze skad mozna jeszcze sciagnoc clienta? oprocz z oficjalnej stronki.. bo nie wiem czemu ale nie umie..;/

@Edit

Zasysam juz ;)

Layers_SRO
Nick: HeadFighter
LvL: +++
Guild:
Build: nuker/ss

Opublikowano

Wie ktos moze skad mozna jeszcze sciagnoc clienta? oprocz z oficjalnej stronki.. bo nie wiem czemu ale nie umie..;/

@Edit

Zasysam juz :)

Layers_SRO
Nick: HeadFighter
LvL: +++
Guild:
Build: nuker/ss

Opublikowano

jak to jest z tym vote for silk? bo niby 500 silków można dostać a ja nie dostałem ... dostałem bodajże 1 silk... i czy jest jakieś miejsce w pl guild, jeśli tak to do kogo się odezwać?:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Możesz pisaćdo każdego z gildii Possessed -ale jeśli bardzo chcesz to Sonia, Tonus, HellFlames rekrutujemy aktywnych graczy :)) Mamy unie z 2 polskimi gildiami i chce dołączyć 3 tylko czekamy na gma ;]

Opublikowano

Powie mi ktos czy ma preoblem z nowym miastem Bagdad czy jak oo sie nazywa. Bo mi strasz nie tam laguje a jak wyde boza miasto to crash. Sciagnelem media i to samo mam ma ktos tak samo ? Bo nie moge tam expic.

Opublikowano

@Up Przestan wymyslać bugi crashe i co tam jeszcze ci popadnie. Przestań hejtować ten server. Sciagnij nowy Client nie bedziesz miec ani 1 buga. I skoncz to hejtowanie !!

farah.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...