Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ChaosOnline]125Cap►125Skills►Nowe Bronie►Job/Ctf/ConstantFw►Baghdad

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serw jak na razie fajny, nie grałem długo, 106lvl jest, bo była taxa z gildi :)

Teraz wyłączyli, jutro pogram dłużej to zobaczę czy wart dłuższej gry.

Fajne rozwiązania są, bo niby na początku wydaje się łatwo (sety 1-11dg za darmo) to później już trzeba kombinować na dalsze digrisy. Jakieś coinsy na te itemy, nie ogarnąłem dokładnie tego wszystkiego, ale zapowiada się naprawdę fajnie.

Do zobaczenia w grze - nick Neliel.

uberpowerrrrrrrrrrrrrrrrr, noby do lagi

Opublikowano

No Witam! Właśnie się rozglądam za serwerami i natkąłem się na to! Mam pytanie bo się czegoś doszukałem. Tutaj są bronie suny ( tzw. najlepsze ) do kupienia u npc?

True love survives all

Opublikowano

Tak, ale tylko do 9dg, 10 i 11 zdobywasz z Magic Popa (masz 1k silków na start, kupujesz karty do popa - 8 silków jedna), dalsze itemy za coinsy (nie wiem jeszcze dokładnie jak to działa) i chyba z dropu. Tylko, że na razie ani stronka nie działa, ani na serwer nie da się wejść.

Opublikowano

No tak, z linku 'rejestracja' stronka działa, ale na serwer nie da się wejść.

Polecam też kliknąć 'Vote for silk' i zagłosować, dostaniemy za to dodatkowe 500 silków.

Opublikowano

Sa 2 wersje 12dg sun broni, na 101 lvl za 100arena coin i golda, crossbow 4k phy atack, i na 120lvl za chyba kupione silki za real kase 1.5k cp. 6.5k phy atack.

farah.png

Opublikowano

Na bronie lub sety (SUN 12dg 101lvl) potrzeba Job Coins ktore dropia w Baghdad City wszystkie moby (rate chwilowo zwiekszony wypada z co drugiego moba).

Na bronie lub sety (SUN 12dg 120lvl Souless Of Chaos Weapons) mozemy kupic za real kase :) lub kupic recepture (koszt 2bil gold, kupujemy u NPC) i wydropic krysztaly (3 rodzaje) z mobow w Baghdad City do ktorych potrzebne beda specjalne elixiry (kupujemy u NPC) dostepne za Silver / gold coin ktore zdobywamy na capture the flag (gold coin) i Job Temple (silver coin). Wyglada to tak - Receptura, 3x 250 krzystalow + specjalny elixir w zaleznosci czy chcemy bron, acc lub set.

SERWER ON !!!

Opublikowano

Tak, ale tylko do 9dg, 10 i 11 zdobywasz z Magic Popa (masz 1k silków na start, kupujesz karty do popa - 8 silków jedna), dalsze itemy za coinsy (nie wiem jeszcze dokładnie jak to działa) i chyba z dropu. Tylko, że na razie ani stronka nie działa, ani na serwer nie da się wejść.

nie ma silków na start

zbyt duża sygnatura

Opublikowano

Chłopaki, wam też szło z tych partów 1 i 2 po 100KB/s?! Bo szlak mnie trafi..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...