Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To czemu mam cały czas "Zostaniesz połączony z serwerem". Pong się zgadza, a wpisuje specjalnie fake żeby sprawdzić game. W syserr nic nie ma czyli to coś z luncherem.

Jeżeli masz mojego launchera + game to powinieneś się spokojnie połączyć / chyba że zapora czy cuś blokuje. :)

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To czemu mam cały czas "Zostaniesz połączony z serwerem". Pong się zgadza, a wpisuje specjalnie fake żeby sprawdzić game. W syserr nic nie ma czyli to coś z luncherem.

Porty masz odpalone? Root dobrze edytowane, dałeś tam ip z końcówką 100 czy normalną? Sysinstall dobrze ustawiony?

Opublikowano (edytowane)

Na tych plikach nie ma walonych bengali oraz walonych autopotow. Przestancie zadawac takie durne pytania bo az zal czytac... Lepiej przezcytajcie jakas lekturke na temat tworzenia/edycji serwera a nie odpieprzacie lipe, malo poradnikow na mpcforum?

poszukaj w mob_proto serwera o ile wiesz jak w nie wejsc i wpisz tego "walonego bengala" ew. rozpakuj mob_proto clienta i poszukaj nazwy. TEN SPOSOB tyczy sie rowniez autopotow.

Edytowane przez Kojak

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Na tych plikach nie ma walonych bengali oraz walonych autopotow. Przestancie zadawac takie durne pytania bo az zal czytac... Lepiej przezcytajcie jakas lekturke na temat tworzenia/edycji serwera a nie odpieprzacie lipe, malo poradnikow na mpcforum?

poszukaj w mob_proto serwera o ile wiesz jak w nie wejsc i wpisz tego "walonego bengala" ew. rozpakuj mob_proto clienta i poszukaj nazwy. TEN SPOSOB tyczy sie rowniez autopotow.

Jak kurwa nie ma. Wszystko jest ;o. Co ty pierdolisz wgl w mob_proto id bengali i autopotów? Hahahahhah xD

Bengale:

71137

71138

71139

71140

71141

71142

Autopoty:

Red:

72723

72724

72725

72726

Blue:

72727

72728

72729

72730

Opublikowano (edytowane)

No jakoś u mnie w tym Item_Proto ( navicat ) nie ma tych bengali, kostiumów itp.. same łuki, dzwony, miecze i dwu ręki.
A gdzie spis i ID kamieni czy co na serwie? ;/

EDIT: wierzchowce znalazłem , szukałem po ID różnych. :D

EDIT2:
Wierzchowce:
- 71124

- 71125
- 71126
- 71127
- 71128
:)

Edytowane przez Szoluś
Opublikowano (edytowane)

Jak kurwa nie ma. Wszystko jest ;o. Co ty pierdolisz wgl w mob_proto id bengali i autopotów? Hahahahhah xD

Bengale:

71137

71138

71139

71140

71141

71142

Autopoty:

Red:

72723

72724

72725

72726

Blue:

72727

72728

72729

72730

A są na tych plikach WALONE BENGALE? o.O Mob_proto bengale, moby :) Item_proto auopoty, itemy. "miszczu" naucz sie czytać ze zrozumieniem.

Edytowane przez Kojak

11573538277329494069.gif

Opublikowano

A są na tych plikach WALONE BENGALE? o.O Mob_proto bengale, moby :) Item_proto auopoty, itemy. "miszczu" naucz sie czytać ze zrozumieniem.

Item_proto itemy, autopoty? Jana tych plikach mam tylko tam same bronie -,-

Opublikowano

Mam pytanie,

dlaczego jak juz wszystko zrobilem i mam okno zeby wybrac serwer (w metin2) i daje OK i nic sie nie dzieje ?

Ale nie loguje czy nic nie reaguje?

Opublikowano (edytowane)

Da sie do gotowca 9.0 jakoś wrzucić te pliko nowe v3.2 zamiast v3.0 jakw gotowym?

Już wiem jak, sorki.

Edytowane przez Szoluś
Opublikowano

nie wiem czy zostało to odkryte bo nie chce mi się przeglądać 105 stron ale w kostiumie jest bug dodaje na stałe szybkość poruszania się chyba + 40 i ile ubierzemy ile sciagniemy tyle nam się ze stackuje

Opublikowano

Ja pier fajnie fajnie,ale zeby to wszystko pobrac trzeba z 10 h:) co 1h mozna sciagac ....

Mozesz gotowego pobrać przecież :D

Albo neta rozłączać :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...