Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moge wiedzieć o co Kaman ? Odpalam serwer wszystko pięknie ładnie, i gdy chce wbić do gry mam błąd podczas łączenia

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Moge wiedzieć o co Kaman ? Odpalam serwer wszystko pięknie ładnie, i gdy chce wbić do gry mam błąd podczas łączenia

Wbijasz po przez LauncherHamachi ?? Czy zwykły Metin2 ?

Jeżeli przez LauncherHamachi, to musisz pamiętać, że ma to związek ze zmianą IP z serwerimfo - nie mylić z serwerinfo :D , serwerimfo znajduję się - powinno się znajdować w głównym katalogu clienta ! , wpisz tam swoje IP z końcówką 100, i powinno działać, jeśli reszta jest okk, u nnie działa, a jesli komuś dajesz client, to IP z normalną końcówką :P

pozdrawiam !

Ps. Sprawdz odpalenie po przez zwykły launcher Metin2 . + zmieniony root po siebie.

pliki są ok ale przydało by się szybszy czas połączenia bo 10 min to dość dużo.

Tak jest na tej maszynie gotowej, którą zapewne pobrałeś,

pobierz maszynkę od innej osoby np. Badara, i wgraj na nią dokładnie wszystkie pliki serwerowe, i będzie śmigać po 1 min :P

Tylko że musisz ogarniać wgrywanie plików, bo ta maszyna została zapodana dla tego, że dużo osób miało problem z wgraniem plików :D

2421404553.png
Opublikowano

Pliki działają w 100%, fryzury działają, aczkolwiek nie wszystkie. Większość nie ma modelów, lub w ogóle nie wskakują. Gratuluje pomysłów ;)

Po drobnych przeróbkach wszystko powinno działać. Jedyne co mnie jeszcze gryzie to brak możliwości bicia z niektórych mountów.

zf0m.png

LINK DO PREZENTACJI (KLIK)

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Pliki działają w 100%, fryzury działają, aczkolwiek nie wszystkie. Większość nie ma modelów, lub w ogóle nie wskakują. Gratuluje pomysłów ;)

Po drobnych przeróbkach wszystko powinno działać. Jedyne co mnie jeszcze gryzie to brak możliwości bicia z niektórych mountów.

Dlatego, że nie masz wgranego tego do binki, prześlij mi swoją na PW, to Ci dogram, chyba że nie masz jakieś edytowanej, to podeśle Ci podstawową + bicie z tych bengali :P

a usunąłes captcha?

Nic nie usuwałem, wziąłem po prostu pliki i wrzuciłem .

Moglibyście coś poradzic all działa tylko jest jeden problem niemoge sciagnac kostiumów.

Właśnie nie tylko Ty miałeś \ masz ten problem, ja po wgraniu wszystkiego mogę od samego początku ściągać i zakładać kostiumy, wgrałeś wszystkie pliki do klienta, które zapodał Terenzo ? V1 + V2 ?

2421404553.png
Opublikowano (edytowane)

Dlatego, że nie masz wgranego tego do binki, prześlij mi swoją na PW, to Ci dogram, chyba że nie masz jakieś edytowanej, to podeśle Ci podstawową + bicie z tych bengali :P

Nic nie usuwałem, wziąłem po prostu pliki i wrzuciłem .

Właśnie nie tylko Ty miałeś \ masz ten problem, ja po wgraniu wszystkiego mogę od samego początku ściągać i zakładać kostiumy, wgrałeś wszystkie pliki do klienta, które zapodał Terenzo ? V1 + V2 ?

Wszystkie pliki wgrałem.Mozlwe ze problem tkwi w quescie?

Edytowane przez krzysztof001136

Zapraszamy na

www.thanned.pl

Opublikowano

Wszystkie pliki wgrałem.Mozlwe ze problem tkwi w quescie?

Hmm, a próbowałeś wgrać quest od początu ? to jest chyba costume.quest . Właśnie ciężko powiedzieć czy jakiś błąd tkwi, ponieważ, ja wgrałem wszystko i mi normalnie kostiumy się ściągają, także cięzko mi powiedziec, zobacz jak będzie wyglądała sytuacja jak wgrasz quest od nowa :D

2421404553.png
Opublikowano

Hmm, a próbowałeś wgrać quest od początu ? to jest chyba costume.quest . Właśnie ciężko powiedzieć czy jakiś błąd tkwi, ponieważ, ja wgrałem wszystko i mi normalnie kostiumy się ściągają, także cięzko mi powiedziec, zobacz jak będzie wyglądała sytuacja jak wgrasz quest od nowa :D

Wgrałem odnowa a potem jeszcze nowego questa i nic niepomogło .Spróbuje wgrac całe kostiumy od nowa i dam edit

Zapraszamy na

www.thanned.pl

Opublikowano

Ymm, chyba mały fail na plikach od Venir'a:

To jest ukryta treść, proszę

To jest ukryta treść, proszę

Wie ktoś jak to zafixować ?

Próbowałem z fsck -y && exit, ale ciągle trąbi z w/w błędem.

Wie ktoś jak ten problem rozwiązać ?

Bo nie chce mi się działać na VirtualBox'ie - strasznie muli mi kompa :P

Chyba że wiecie jak dokonać konwersji vdi do vhd.

screenshot_10.jpg

Opublikowano

Musisz chyba wgrac wszystkie liby ale nie jestem pewien

Zapraszamy na

www.thanned.pl

Opublikowano

Powiem Ci że nie wiem jak to rozwiązać, bo owego problemu nie miałem :P

Ale jeżeli chcesz dokonać konwersji to zobacz tu:

http://www.mpcforum.pl/topic/394351-tutvdi-na-vhd-i-odwrotnie/

Kiedyś sam tego użyłem, i wszystko śmigało :D

2421404553.png
Opublikowano (edytowane)

Ja mam problem,nie odpalaja sie ch... tj logowanie itp sie odpa;la a to nie.

mam pliki startowe z tuta tu...

Przy odpalaniu kazdemu wyskakuje could not thre way czy cos takiego? ;d

umnie sie al niby odpala a ch off sa,i jak daje close.sh to procesy ch off.... wtf

Edytowane przez TopowyGracz
Opublikowano

umnie sie al niby odpala a ch off sa,i jak daje close.sh to procesy ch off.... wtf

Spróbuj wgrać pliki od początku, chodzi o serverfiles, możliwe że coś nie przesłało się do końca + jakim programem łączysz się z FTP ?

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, po odpaleniu jak wpisujesz /stop, to normalnie Ci się zamykają ?, czy nic się nie dzieje ?, czy wyskakuję że wszystko jest OFF ?

2421404553.png
Opublikowano

Nie masz spójnosci bazy z plikami

Zapraszamy na

www.thanned.pl

Opublikowano

Ale jeżeli chcesz dokonać konwersji to zobacz tu:

http://www.mpcforum....hd-i-odwrotnie/

Kiedyś sam tego użyłem, i wszystko śmigało :D

Właśnie odkryłem w samym VirtualBox'ie agenta konwersji na dowolne formaty, już 72%.

Mam nadzieję że nie zaowocuje to kolejnymi błędami w związku z konwersją :D

screenshot_10.jpg

Opublikowano

Właśnie odkryłem w samym VirtualBox'ie agenta konwersji na dowolne formaty, już 72%.

Mam nadzieję że nie zaowocuje to kolejnymi błędami w związku z konwersją :D

Nie powinno, gdyż ja używałem tej konwersji niedawno, i nie było żadnych problemów.

2421404553.png
Opublikowano (edytowane)

Panowie al wgrywalem itp na nowo, do tego wyskakuje tez jakis blad reconnect 1 przed tym cos,ale w virtual nie moge cofnac zeby widziec jaki... yebany virtual

Teraz sie niby al odpalilo,ale mam kropki zamiast np. norm i zostaniesz polaczony z serwerem a jak zle to zle pas lub haslo.

pong itp al zrobione mam ;x

K poczekalem chwile i zalogowalo.

pytanie

Jak nazywa sie quest od dc?

Opublikowano (edytowane)

Panowie al wgrywalem itp na nowo, do tego wyskakuje tez jakis blad reconnect 1 przed tym cos,ale w virtual nie moge cofnac zeby widziec jaki... yebany virtual

Teraz sie niby al odpalilo,ale mam kropki zamiast np. norm i zostaniesz polaczony z serwerem a jak zle to zle pas lub haslo.

pong itp al zrobione mam ;x

K poczekalem chwile i zalogowalo.

Jeżeli Cię zalogowało, to znaczy że powinno być okk, ale cały czas loguję Cię po iluś tam chwilach jak wpiszesz passy i enter ? Czy tylko tak na początku było ?, bo możliwe ze maszynka potrzebowała trochę czasu, aby się uruchomić w całości .

@edit

Quest na katakumby nazywa się :

devilcave.quest

Edytowane przez cienki22x
2421404553.png
Opublikowano (edytowane)

Mam ful metka spatchowanego itp a nie widze postaci lol? xdd faza

wtf? lol help ktos ;d

nie widze hara i jak wejde w gre to postac w ziemi.

Ps. ful pl spatchowany +nakladka.

Nie bd robil reinstala poniewaz nie mam pl ;d i bd pobieralo all na nowo 50h..

Jak zdejme lub wloze zbr i szybko ide to postac idzie staje i w ziemie .. lol

Opublikowano

Moja maszyna jest dobra i sprawdzana wszystko jest wgrane a że wy macie jakieś błędy bo nic z serwerem nie umiecie zrobić tylko spierdolić go to nie moja wina....

Opublikowano (edytowane)

Czemu moim kolegą nic nie działa jak mam full zrobione ? .. A mi działa ..

Twoim kolegą ?, ale pod względem, że oni tez zrobili na tych plikach serwer i im działa, czy to żę nie mogą wejść na Twój serwer ?

@edit, ok źle zrozumiałem, daleś im plik z root ze zwykłą końcówką ??

porty all odblokowane ?

dobrze skonfigurowany sysinstall ?

włączają metina po przez launcherhamaci ??

Dodatkowo, jeżeli odpalają po przez LauncherHamachi, to musi być zmienione IP na Twoje z normalną końcówką w serwerimfo, nie mylić z serwerinfo, serwerimfo znajdujęsię w głównym katalogu clienta ( powinno się znajdować jeżeli nie masz :P )

Edytowane przez cienki22x
2421404553.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...