Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PYTANKO:

Możliwe że coś jest nie tak z questem, jeżeli dochodzę , w DT, na piętro z Rippem, zabijam go, piszę że zostanę przeniesiony na kolejne, i zaraz pach log do wybory channeli, i bugnięta postać ?, ma, ktoś podobny problem ?

Wgram jeszcze raz tego questem od Cb, i napiszę co i jak :P

jakiego questa od niego..? daj mi tego questa

btw. ja mam ten sam blad z DT co ty ;d chcialem tylko dodac polskie znaki ;d quest ladnie sie wgral ale zabijam ripka i boom, postac zbugowała.

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jezeli to do mnie, to nie chce.. ja chce quest na fryzury ktore nie znikaja po relogu.. kostiumy dzialaja.

Ten quest jest na kostiumy i na fryzury. (System Kostiumów.)
Opublikowano

jakiego questa od niego..? daj mi tego questa

btw. ja mam ten sam blad z DT co ty ;d chcialem tylko dodac polskie znaki ;d quest ladnie sie wgral ale zabijam ripka i boom, postac zbugowała.

A no widzisz, a ja nawet go nie wgrywałem od początku, tylko chciałem przetestować DT, widocznie coś musi być nie tak, ale dobrze że nie tylko ja tak, mam, to jakoś wspólnie rozwiążemy :P

2421404553.png
Opublikowano

Ten quest jest na kostiumy i na fryzury. (System Kostiumów.)

aha, thx ;dd

ale na fryzury tzn. te ,,bokserskie fryzury'' ? bo mi chodzi o te standardowe czyli kucyk,scieta fryzura,afro, fez, turban itd :D po nich robie rlg. i fryzura na standardową się robi.

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

aha, thx ;dd

ale na fryzury tzn. te ,,bokserskie fryzury'' ? bo mi chodzi o te standardowe czyli kucyk,scieta fryzura,afro, fez, turban itd :D po nich robie rlg. i fryzura na standardową się robi.

Mi również na nich idzie relog, zakładam sobie " afro " :P , relog i brak, i tak z pozostałymi fryzkami :P , w 100% jest to do rozwiązania, tylko właśnie nie wiem tego, bo siedzie nad tym DT, że po ripku bug postaci :P

2421404553.png
Opublikowano

aha, thx ;dd

Na pl'u te pierwsze fyzury też są zrobione na takie "karty". Zakłada się je tak jak te nowe fryzy od kostiumów. Później dodam do tego te pierwsze fryzy.

Opublikowano

problem jest jeszcze taki ze nie działaja textury hair 74019 74020 to sa turbany i maski dyniowe ! zoabczcie czy wam działaja

Pracuje niestety samodzielnie nad typowym hardem :

Mój Postęp Prac :

Pliki serwerowe : ok 80 %

Client : ok 80 %

Strona www : ok 95 %

Opublikowano

Na pl'u te pierwsze fyzury też są zrobione na takie "karty". Zakłada się je tak jak te nowe fryzy od kostiumów. Później dodam do tego te pierwsze fryzy.

O to będzie świetnie :D

2421404553.png
Opublikowano

to ja poczekam na fryzury typu kucyk/afro itd(chodzi mi te, standardowe, ktore sie odrazu zaklada, a nie te, ktore na ,,karcie'' )

problem jest jeszcze taki ze nie działaja textury hair 74019 74020 to sa turbany i maski dyniowe ! zoabczcie czy wam działaja

dokladnie, nie dzialaja :) ppm na fryz ale nic sie nie dzieje ..

Opublikowano (edytowane)

sprobuje podmienic pliki dds i gr2 i powiem wam czy bedzie działac

eh ten quest jednak nei działa do konca dobrze gdy zmienie fryzure na inna po relogu i warpie to hair powraca na ta wcześniejszą tak jakby nie uznawał nowej fryzury i naliczał dlaej czas z poprzedniej

Niekiedy normalnie działa nie wiem czym to spowodowane jest

Dobra all fryzy działają kombinować podpowiem ze do questa niektore fryzy nie dodał torenzo i jedej funkcji brak ktora robi to co robi czyli po relogu nie ma fryza ;)

Edytowane przez motobi17

Mój Postęp Prac :

Opublikowano

sprobuje podmienic pliki dds i gr2 i powiem wam czy bedzie działac

eh ten quest jednak nei działa do konca dobrze gdy zmienie fryzure na inna po relogu i warpie to hair powraca na ta wcześniejszą tak jakby nie uznawał nowej fryzury i naliczał dlaej czas z poprzedniej

Niekiedy normalnie działa nie wiem czym to spowodowane jest

Dobra all fryzy działają kombinować podpowiem ze do questa niektore fryzy nie dodał torenzo i jedej funkcji brak ktora robi to co robi czyli po relogu nie ma fryza ;)

nie szpanuj, że udało Ci się zrobić.. tylko się podziel questem.. od tego jest to forum miszczu :)

dasz questa ?

Opublikowano (edytowane)

Mógł by mi ktoś podać ścieżkę do folderu quest?

Już znalazłem

Edytowane przez Nexicoll

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

macie questa na fryzury nie płakać ;p http://wklej.org/id/878974/

xD

------------------------------------------------

-- Cześciowa modyfikacja by motobi17!

------------------------------------------------

wiedziałem że jakiś wpisek będzie ;dd juz patrze KŁESTA i pofiem czy działa :D

Opublikowano

hm jak nie pasuje ci takie cos to nie musisz korzystać .....

Mój Postęp Prac :

Opublikowano

hm jak nie pasuje ci takie cos to nie musisz korzystać .....

a napisalem, że mi nie pasuje.. ? ogar .. robie reboot i sprawdzam czy działa ;f

Opublikowano

macie questa na fryzury nie płakać ;p http://wklej.org/id/878974/

nie wiem co ty tu zrobiłeś..

jedynie co, to dodales, ze mozna zakladac fryzury typu np. fez/turban.. ale fryzury znikają po relogu :<

Opublikowano (edytowane)

jak znikają głupoty gadasz all działa

nie wiem bynajmniej mi działa ...

Edytowane przez motobi17

Mój Postęp Prac :

Opublikowano

jak znikają głupoty gadasz all działa

nie wiem bynajmniej mi działa ...

no znikaja.. zakładam afro, teleportuje sie z m1 do m2 i mam standardową fryzurę -,-

dziwne..

Opublikowano (edytowane)

no znikaja.. zakładam afro, teleportuje sie z m1 do m2 i mam standardową fryzurę -,-

dziwne..

wr to wina questa jednak chyba działao mi normalnie a znow tak sie dzieje ..... a działało mam innego questa sprobuje na jego podstawie bo kiedys mi norlanie działał dam znac

Edytowane przez motobi17

Mój Postęp Prac :

Opublikowano

ahh szkoda, bo u mnie też po 1s po przeteleportowaniu, fryzka wraca do podstawowej :P

nom.. ide z m1 do m2 i fryzure na 1 sekunde widac ale zaraz znika <_<

za dużo robactwa ma na głowie, i włosy uciekają ;dd

Opublikowano (edytowane)

hehe cos jest zjeb torenzo moze bedzie wiedział co .... ja sie poddaje jakis czas mi działało a teraz to samo xD

pewno z ty mcos jest nie tak :

function leave_log(item_vnum)

char_log(0, "CHANGE_HAIR", string.format("USE_ITEM(%d)",item_vnum)) -- ľĆŔĚĹŰ ·Î±× ĽłÁ¤

--char_log(0, "CHANGE_HAIR", string.format("SET_HAIR(%d)",item_vnum)) -- ľĆŔĚĹŰ ·Î±× ĽłÁ¤

char_log(0, "CHANGE_HAIR", string.format("END_SEC(%d)",get_time()+ hair.My_hair_item(item_vnum,4)) ) -- »çżë±â°Ł ·Î±×

--char_log(0, "CHANGE_HAIR", string.format("AFFECT(%s), DURATION:%d)",hair.My_hair_item(item_vnum,2),get_time()+ hair.My_hair_item(item_vnum,4))) -- Čż°ú ĽłÁ¤ ·Î±×

char_log(0, "CHANGE_HAIR", "CHANGE_HAIR_END") -- Áľ·á ·Î±×

Edytowane przez motobi17

Mój Postęp Prac :

Opublikowano

Hm jest moze jakis bugfix czy cos do clienta na brak fryzu ?

pliki mają dopiero 3/4 dni.. niedługo na pewno pojawią się owe bugfixy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...