Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam ful metka spatchowanego itp a nie widze postaci lol? xdd faza

wtf? lol help ktos ;d

nie widze hara i jak wejde w gre to postac w ziemi.

Ps. ful pl spatchowany +nakladka.

Nie bd robil reinstala poniewaz nie mam pl ;d i bd pobieralo all na nowo 50h..

Jak zdejme lub wloze zbr i szybko ide to postac idzie staje i w ziemie .. lol

Pobierz ClientSide V1 i V2. Musisz pobrać obydwa inaczej tak będziesz miał

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pobierz ClientSide V1 i V2. Musisz pobrać obydwa inaczej tak będziesz miał

No obowiązkowo rzucasz V1, potem V2, , wtedy można próbować, jeżeli nie wykonałeś tak tych czynności, to nie ma opcji poprawnego działania, kolega @UP, bardzo dobrze że o tym przypomiał i dla niego należy się + :D

2421404553.png
Opublikowano

Cienki mógłbyś wstawić tu clienta skonfigurowanego ? moje ip to : 25.181.211.64 zrób tylko dla kolegów bo mi działa ;/

Opublikowano

Cienki mógłbyś wstawić tu clienta skonfigurowanego ? moje ip to : 25.181.211.64 zrób tylko dla kolegów bo mi działa ;/

Jedyne co mogę Ci zrobić to zapodać root z Twoim IP + serwerimfo też z IP, bo powiem Ci że mam za mały upload, aby wrzucać all klienta :D

Wystarczy Ci tyle ? Czy to masz dobrze skonfigurowane ? Bo ogólnie nic innego nie trzeba było robić, jak nie wrzucić najpierw V1, potem V2 klient od Terenzo do spatchowanego klienta metin2 pL, a potem zmienic root, + serwerimfo - nie serwerinfo, tylko serwerimfo :P Jest ono potrzebne do launchera V2, aby kumple mogli wejsc na serwer. oczywiście muszę być w sieci hamachi, której Ty jestes założycielem + mieć odblokowane porty w portmapie, ip w portach z końcówką 100 oczywiście. jeżeli nie wiesz jakie porty trzeba mieć to też mogę Ci zapodać config do portmapa już zrobiony, ale to też jest proste :P

Czekam na odp.

2421404553.png
Opublikowano

Da mi ktos klienta do tego?

Wystarczy że masz klienta z metin2 PL, + spatchować do na aktualnego , potem wrzucasz do niego pliki z V1, potem z V2 od Terenzo, następnie zmiana root, i sam możesz grać ze swojego komputera, na którym jest serwer, jeżeli dla kumpli to również root + serwerimfo + odpowiedni launcher ( jest załączony do plików - launcherhamachi) + odblokowane porty z Twoim IP z koncówką 100, takżę podstawowe rzeczy do wykonania i nie trzeba nic wiecej :P

2421404553.png
Opublikowano

Torenzo na podstawie jakich plików robiłem swoje? Shittseta?

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

Torenzo na podstawie jakich plików robiłem swoje? Shittseta?

Terenzo dostał niestety bana na 7 dni, także pewnie będzie odpisywał jak zejdzie ban. :D

2421404553.png
Opublikowano

Dobrze że akurat na hdd mam maszynę od mcnc*.pl, bo konwersja przyniosła całkowitą rozsypkę :(

screenshot_10.jpg

Opublikowano

Mam pytanie o system energii, ten system jest tylko prowizorką (ładnie wykonaną) lecz mam problem otóż chce aby system dodawał jakieś szczególne bony. Item odpowiadający za energie można w niego kliknąć raz (dodaje co najwyżej 10% energii) i tutaj mam pytanie jak edytować tak by dawało to więcej % energii musiałbym zmienić w queście czy w plikach odpowiadających za system energii?

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

Pliki mi działają bez problemu a co do plików do trochę niedopracowane niektóre pieczątki, fryzury, szkaty, wierzchowce nie działają

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

Szukam Osoby która ogarnia Te pliki Chce stworzyć na tych plikach Serwer Dedykowany mam sponsora pisać do mnie 34734711

Wiek 15 Lat+ Ale osoba która potrafi naprawić każdy błąd w tych plikach + Klient

235761444056892195480.gif

Opublikowano (edytowane)

Pliki mi działają bez problemu a co do plików do trochę niedopracowane niektóre pieczątki, fryzury, szkaty, wierzchowce nie działają

Terenzo i tak odwalił kawał dobrej roboty.

Znając Terenzo jak go odbanują to da wersje V3 :)

Wszystko działa jak należy.

Może ktoś wstawić tą stronę

To jest ukryta treść, proszę

ale z rejestracją?

ps. jest ona w plikach

Edytowane przez trialend
1355504898-U363840.png

Opublikowano (edytowane)

Nie działają passy do maszyny... :)

@Edit

Działają działają poebały mi się ;)

Edytowane przez Noresta™
Opublikowano

Terenzo i tak odwalił kawał dobrej roboty.

Znając Terenzo jak go odbanują to da wersje V3 :)

Wszystko działa jak należy.

Może ktoś wstawić tą stronę

To jest ukryta treść, proszę

ale z rejestracją?

ps. jest ona w plikach

Nie zdziwił bym się co do plików , chyba że jakieś bugfixy :P , tyle że też może i nic xD

2421404553.png
Opublikowano

Gdzie znajdę foldery CH ( w ftp ) w tych plikach?

Lajkuję za pomoc,

pomagam,

rozmawiam,

rozwiązuję problemy... :)

securid.jpg 70lvl SecurID mental - OFF. ( PL )

Zbieram PLUSY, a także daję...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...