Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ma ktoś taki sam problem jak ja...? Czyli na maszynie terenzo działa mi tylko 1 channel (ch1) jak odpalam reszte serwer się offa (wyskakują errory a po chwili connection refused

Ps: Nic nie edytowałem

Opublikowano

@Up

Tak mogą być.

Nie lepiej pobrać ci maszynę terenzo masz tam wszystko wgrane ;p

Opublikowano

@Up

Tak mogą być.

Nie lepiej pobrać ci maszynę terenzo masz tam wszystko wgrane ;p

co za różnica?

już szybciej wrzuci gotowce (mt2 i mysql) niż pobierze :)

1355504898-U363840.png

Opublikowano

Mam problem , w luncherze (client side v2) zmienilem root i zmienilem ip w serverinfo

Wklejam do metka pl czy tez innych clientow i nie moge sie polaczyc z serverem, czemu? Co robie nie tak?

Opublikowano

Niestety, to nie pomoglo, dalej mam blad z polaczeniem sie na server

Pierwsza podstawowa zasada :D

Jeżeli odpalasz przez launcher V2, w tym przypadku w gotowcu jest to nazwane layncherhamachi, to musisz zmienić IP w serwerimfo, nie serwerinfo, tylko serwerimfo, jest on w głównym katalogu klienta, otwierasz edytorem tekstu, i zmieniasz na swoje IP, jeżeli dla kumpli, czyli komputerów zewnętrznych, to zwykłe IP, dla Cb z koncówką 100 możesz zrobić :P

pozdrawiam !

2421404553.png
Opublikowano (edytowane)

U mnie naprzykład GM nie moze sie bic na GM'a

Rozwin swoja wypowiedz bo nikt nic z tego nie wywnioskuje, bo nie wiadomo o co Ci chodzi ;p

Pierwsza podstawowa zasada :D

Jeżeli odpalasz przez launcher V2, w tym przypadku w gotowcu jest to nazwane layncherhamachi, to musisz zmienić IP w serwerimfo, nie serwerinfo, tylko serwerimfo, jest on w głównym katalogu klienta, otwierasz edytorem tekstu, i zmieniasz na swoje IP, jeżeli dla kumpli, czyli komputerów zewnętrznych, to zwykłe IP, dla Cb z koncówką 100 możesz zrobić :P

pozdrawiam !

Jak nie zadziala, to zapewne robie jakis banalny blad ktorego nie widac na 1 rzut oka :D

Zjeb,,, zepsuty jest ten gotowiec lepiej postawic na niesmialym i wszystko smiga a tak to na gotownu nie moglem sie polaczyc

Dzieki za pomoc ale juz sobie poradzilem ;p

Wgralem lunchera v2 do spatchowanego clienta pl i mam miecz w ziemi, jak moge to naprawic?

Edytowane przez SmokeEveryDay
Opublikowano

Siemka, ja mam pliki od schittseta moge na nixh to wgrac? I dzialaja ok pliczki?

Opublikowano

A ja w sumie chyba dalem sie zmylic ^^ przeciez to sa pliki serwerowe prawda? To po co pliki od badara? ^^ wy mowicie o gotowych maszynach? Bo ja mam swoja maszyne zainstalowana, bez zadnych plikow ^^ pozatym mam zamiar wrzucac to na dedyka wiec chyba oprocz tych plikow nie bede potrzebowal zadnych plikow od badara itp? ^^

Sorry za pisownie, ale pisze z tel ;)

Opublikowano

mam pytanie czy na tych plikach można postawić serwer na Virtual PC

Jeżeli masz już jakieś pliczki np. od m-c-n-c-c.pl, to możesz wgrać do nich te pliki jeśli umiesz i będziesz miał na Virtual PC, a jeżeli chcesz skorzystać z gotowca tych na free bsd 9.0, co terenzo zapodał, to można jeszcze pomysleć

o tym :

http://www.mpcforum.pl/topic/394351-tutvdi-na-vhd-i-odwrotnie/

Ale przecież virtualbox, też jest spoko, jeśli chodzi o te stawianie, ale to już Twoja sprawa :P

2421404553.png
Opublikowano

Konwersja wirtualnego dysku zepsuje całą strukturę maszyny, także polecam już pobrać gotowca i wrzucić go na gotową maszynę.

screenshot_10.jpg

Opublikowano

Wie ktoś kiedy Terenzo będzie odbanowany ?

Terenzo został zablokowany na 7 dni.

Nie liczcie że V3 wydją w ekspresowym tempie co V2 terenzo jest teraz zajęty czyms innym <3

1382793664-U576448.png

Opublikowano

Może ktoś podesłać rooty z działającym systemem energii

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Pasjonat
Opublikowano

spatchuj jeszcze raz metina z globala i dodaj do clienta jeszcze raz najpierw v1 potem v2

Opublikowano (edytowane)

super ;) loguje, pliczki spoko, tylko jak wybiore postac to wywala, ale to mysle maly problem z którym sie jutro uporam, mozliwe ze sie postac bugla chociaz moze wywalic bo nie mam pobranego clientSideV1 ;) + sik leci ;D

edit: tak jak myslalem, loglo poniewaz nie dodalem tych plików v1 ;) dziala all jak nalezy ;)

Edytowane przez raV18

"Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko?"  

-  A.Einstein

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...