Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie skromne pytanie, czy są wgrane questy na np. lizak, pierścień anty-expa itp...?

Renifery niestety nie działają , co do fryzur gdy założę fryzurę jest okej (nie ucina łba itp...) , lecz po teleportowaniu się np. do m1 fryzura nagle znika :).

#Torenzo miałbyś może jakiś pomysł co do game? (muszę za każdym razem gdy restartuje maszynę wgrywać game).

signjpg_swwrens.jpg

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pliki są świetne mam małe pytanie jak chce zrobić klienta to pobieram najpierw z 2012 roku z strony metin2.pl potem go instaluje u patchuje ? czy instaluje i wklejam z Torenza klientow pliki i robie pliki root i mc

235761444056892195480.gif

Opublikowano

System energii nie działa...

Brak komnaty smoka...

Zbugowane pieczęcie...

Brak efektów pierścieni czy cukierków itp...

Niedziałający skrypt na wyłączenie channeli...

Zje*any quest na katakumby...

Niedziałające DT...

To chyba tyle co znalazłem :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Brak komnaty smoka...

Zbugowane pieczęcie...

Niedziałające DT...

dt dziala zrobilem cale

Opublikowano

Pliki są świetne mam małe pytanie jak chce zrobić klienta to pobieram najpierw z 2012 roku z strony metin2.pl potem go instaluje u patchuje ? czy instaluje i wklejam z Torenza klientow pliki i robie pliki root i mc

Pobierasz, patchujesz, i dopiero wtedy dodajesz pliki od Terenzo :D

2421404553.png
Opublikowano

Pobierałem archiwum 2x razy , tzn. cały dysk i ciągle mi błąd wywala. raz pobierałem normalnie, a za 2 flashgetem i dalej to samo

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

Brak komnaty smoka...

Zbugowane pieczęcie...

Niedziałające DT...

mi dt też nie działa.. zmieniłem napisy w quescie od terenza na dt np. zabiles Nieska smierc na niebieska smierc, wgralem questa potem cd /usr/home/mt2/share/locale/poland quest potem ./qc deviltower_zone.quest i quest sie wgral ale jak zabije ripa to nie przenosi na kolejne piętro tylko wywala do wyboru CH.. i jak loguje sie na postac to znowu tak samo, postac sie buguje.

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Brak komnaty smoka...

Zbugowane pieczęcie...

Niedziałające DT...

Ok, zrobisz lepsze ??

mi dt też nie działa.. zmieniłem napisy w quescie od terenza na dt np. zabiles Nieska smierc na niebieska smierc, wgralem questa potem cd /usr/home/mt2/share/locale/poland quest potem ./qc deviltower_zone.quest i quest sie wgral ale jak zabije ripa to nie przenosi na kolejne piętro tylko wywala do wyboru CH.. i jak loguje sie na postac to znowu tak samo, postac sie buguje.

O no widzisz, mam ten sam błąd niestety, i nie wiem jak temu zaradzić, ktoś zna odpowiedź ??

2421404553.png
Opublikowano

Ok, zrobisz lepsze ??

O no widzisz, mam ten sam błąd niestety, i nie wiem jak temu zaradzić, ktoś zna odpowiedź ??

widzocznie, nie jestem sam :D ale terenzo to rozkmini ;^^

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano (edytowane)

jest niedokonczony quest na fryzury nie działa na all ale uporałem sie z tym i juz nawet po relogu fryzury są ;))

Nie narzekajcie dosyć ze dostaliśmy pliki praktycznie działające w 95 % to jeszcze narzekacie !! tyle wam zostało do roboty ze byście sie wstydzili wypisywać tutaj co jest nie dokonczone !

Edytowane przez motobi17

Pracuje niestety samodzielnie nad typowym hardem :

Mój Postęp Prac :

Pliki serwerowe : ok 80 %

Client : ok 80 %

Strona www : ok 95 %

Opublikowano

jest niedokonczony quest na fryzury nie działa na all ale uporałem sie z tym i juz nawet po relogu fryzury są ;))

Nie narzekajcie dosyć ze dostaliśmy pliki praktycznie działające w 95 % to jeszcze narzekacie !! tyle wam zostało do roboty ze byście sie wstydzili wypisywać tutaj co jest nie dokonczone !

to daj nam tego questa na fryzury miszczu.

Opublikowano

O to świetnie, że Ci się udało, podziel się tym questem, to na pewno Cię like+ nie ominie :D

pozdrawiam !

2421404553.png
Opublikowano

@up

ok

@motobi

quest pls ?

Opublikowano

A ten co dałem wcześniej nie działa? Oo

Własnie wgrałem go poprawnie, ale i tak po przeteleportowaniu \ relogu, fryzurki mi znikają :D

2421404553.png
Opublikowano

A ten co dałem wcześniej nie działa? Oo

nom znikaja fryzurki ;d

Opublikowano

Własnie wgrałem go poprawnie, ale i tak po przeteleportowaniu \ relogu, fryzurki mi znikają :D

Mi po relogu nie znikają. Kostiumy tak samo.. ;p

Opublikowano

a ty dałeś wgl questa na fryzury jakiegos? bo nie chce po stronach latać ;d ze piszesz ze fryzury ci po rlg. nie znikaja ;|

Opublikowano

PYTANKO:

Możliwe że coś jest nie tak z questem, jeżeli dochodzę , w DT, na piętro z Rippem, zabijam go, piszę że zostanę przeniesiony na kolejne, i zaraz pach log do wybory channeli, i bugnięta postać ?, ma, ktoś podobny problem ?

Wgram jeszcze raz tego questem od Cb, i napiszę co i jak :P

2421404553.png
Opublikowano

A ja nadal posiadam błąd "Socket: Adress alerady in use...". Próbowałem stawiać serwa na nowo ( na gotowcu od Venir'a v2 ), "killall game i killall db_ z restartem także nic nie daje. O co chodzi?!

Lajkuję za pomoc,

pomagam,

rozmawiam,

rozwiązuję problemy... :)

securid.jpg 70lvl SecurID mental - OFF. ( PL )

Zbieram PLUSY, a także daję...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...