Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Po co V3 ?

Jeśli chodzi o pliki to są dobre jako pliki bazowe.

I tak każdy wprowadzi swoje modyfikacje, no chyba że będą powstawały priv serwery by Terenzo wtedy pasowało by żeby autor dostawał % z zysków :)

Sam siedziałem kiedyś nad plikami wiem ile zajmuje to czasu i jeszcze raz szacunek dla autora za wykonaną pracę.

Bierzcie zeń przykład to jest właśnie godna postawa użytkownika forum, dzieli się własną pracą a nie pier..li jak większość na tym forum (prawa autorskie, spam etc...) a sami nic nie dajecie !

Edytowane przez Raszid
Opublikowano

Super pliki. Lekko przerobić i śmigają btw. jak na tym najnowszym kliencie mam dodać gotowce < bronie + zbroje? >

Pozdrawiam

JuCu

ofc. Like leci :>

KsOC7.jpgPOMOGŁEM? KLIKNIJ LUBIĘ TO!
Opublikowano

Mam pytanie jak usunac system kostiumow zeby ogolnie tego nie bylo i prosilbym o id tych kostiumow zeby je usunac bo nie moge wgrac zbrojek bo sa ikony tych kostiumow

x

Opublikowano

Mam pytanie jak usunac system kostiumow zeby ogolnie tego nie bylo i prosilbym o id tych kostiumow zeby je usunac bo nie moge wgrac zbrojek bo sa ikony tych kostiumow

A nie możesz zmienić ID zbroi które chcesz dodać ?

No chyba że lecisz na spakowanym już gotowcu i z czystego lenistwa lub braku logicznego myślenia nie wiesz jak to zrobić ?

To ci podpowiem, rozpakuj sobie gotowca pozmieniaj ID we wszystkich wpisach na jakieś swoje które się nie dublują w bazie zmień nazwy ikon i spakuj to samo z bazą (bazy nie pakuj :D)!

Opublikowano

Rozpakuj locale a później item_proto i poszukaj po wpisach tyle to chyba jeszcze potrafisz, a jak nie to zajrzyj w poradniki w dziale edycja klienta....

Dobra nie będę cham masz tu ID tych kostiumów (min pracy):

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

A ja mam pytanie do Terenzo lub znających odpowiedź.

Mianowicie wchodząc do lochu małp z pustyni wchodzi i odrazu wychodzi z niego, to samo jak damy np warp na mapę wedding (śluby), poza tym nie można się warpnąć na mapy z (ch99) czyli game [cant find map index]

Dodam że mapy loch małp trudny i wedding są właśnie na game (ch99)

Pozdrawiam

Opublikowano

Siema nie mam pojecia o co z tym chodzi robie na plikach by badar :

post-667548-0-58431800-1353609194_thumb.png

Pracuje niestety samodzielnie nad typowym hardem :

Mój Postęp Prac :

Pliki serwerowe : ok 80 %

Client : ok 80 %

Strona www : ok 95 %

Opublikowano (edytowane)

Siema nie mam pojecia o co z tym chodzi robie na plikach by badar :

post-667548-0-58431800-1353609194_thumb.png

Nie masz uprawnień roota w mysql,poszukaj jak nadać (w megatutcie pana zuo np.)

#EDIT

A ci którzy mają "zostaniesz połączony z serwerem" niech zmienią pong w launcherze,na ten z game_2089 i powinno śmigać (jak oczywiście wszystko dobrze zrobili)

Edytowane przez korni007
Opublikowano

Upominam że przez pierwsze 10 min od włączenia serwera zawsze pisze zostaniesz połączony z serwerem... gdy serwer się w pełni załączy to wejdzie do gry

Opublikowano

Ja mam parę pytań:

1.) Można spokojnie pliki wstawiać na dedyka?

2.) Czym się różni v1 od v2?

3.) Jakie są game?

4.) Autopoty działają w 100%?

5.) Czy wyskakują jakieś większe błędy w syserr ?

Dobra robota , dlatego również i ja daje + i dziękuje ślicznie za pliczki.

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano (edytowane)

Terenzo lub kto inny pomożecie mi uruchomić pliki na vps? cały czas mam błąd połączenia nei wiem dla czego ; >

mysql mam zainstalowane porty też, tylko nie mam apache i php tzn mam ale nie chce mi działać ; >

Edytowane przez KupaMamutas
Opublikowano

Terenzo lub kto inny pomożecie mi uruchomić pliki na vps? cały czas mam błąd połączenia nei wiem dla czego ; >

mysql mam zainstalowane porty też, tylko nie mam apache i php tzn mam ale nie chce mi działać ; >

Musisz odczekać 10 min. od momentu uruchomienia serwera ;)

sygnaturac.png
Opublikowano (edytowane)

zostawiłem załączonego vps na 3 godziny i dalej to samo, więc ...

@edit

poradziłem sobie już. zmieniłem jakimś cudem roty z nie moim ip i dlatego.

Edytowane przez KupaMamutas
Opublikowano

A ja na pliczkach v2 mam nadal ten sam problem "tcp socket: adress alerady in use" - końcowy komunikat przy włączaniu serwera, następnie okienko się czyści. Co robić? :c

Lajkuję za pomoc,

pomagam,

rozmawiam,

rozwiązuję problemy... :)

securid.jpg 70lvl SecurID mental - OFF. ( PL )

Zbieram PLUSY, a także daję...

Opublikowano

A ja na pliczkach v2 mam nadal ten sam problem "tcp socket: adress alerady in use" - końcowy komunikat przy włączaniu serwera, następnie okienko się czyści. Co robić? :c

Ok, to że okienko się czyści to standard, tak ma być, a jeśli chodzi o Twój problem, to spróbuj postawić serwer na innym adresie IP.

pozdrawiam !

2421404553.png
Opublikowano (edytowane)

Terenzo. albo ktoś inny mam problem...

Mogę włączać te gotowce od tego typa Venir na Virutal PC czy na Virutal BOX? na Virutal Box mi nie działa...

Bo jak włączam przez Virtual PC to pisze błąd bin/sh i nad tym błąd coś z libami jeśli będziesz chciał moge dac wam dokladna wiadomosc!

Edytowane przez MarVexify

competitions,proportional,456,186,36a24f

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...