Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A ja nic nie widzę w kliencię ;/

a mi od 15 minut pisze zostaniesz polączony z serwerem i nic.. portmap ON, serverinfo w root skonfigurowane na moje ip, zapora i antywirus off.

help ; dd -_-

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Terenzo... gdy wchodzę przez ,,Metin2'' to mam zostaniesz polaczony z serwerem(mam tak z 20 minut i dalej nie łączy) a gdy wchodze przez ,,LauncherHamachi'' to mam blad..

co jest -,- ? 3 razy wgrywałem pliki ..

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano (edytowane)

@Up na jakich plikach robisz?

Próbowałeś na plikach badara?

@edit

moze ktos wrzucic mi te foldery co są w /usr/local/www/apache22 bo przez przypadek usunąłem

Edytowane przez Dzejwor

Piona !

Opublikowano

@edit

moze ktos wrzucic mi te foldery co są w /usr/local/www/apache22 bo przez przypadek usunąłem

niesmialego... ale to raczej bez znaczenia .

Opublikowano

@edit

Obojętne jest na jakich plikach to odpala, ważne aby wszystko dobrze było skonfigurowane w maszynie.
Opublikowano

Obojętne jest na jakich plikach to odpala, ważne aby wszystko dobrze było skonfigurowane w maszynie.

mam wszystko dobrze skonfigurowane w maszynie...

co jest..? mam ciagle blad z serwerem gdy odpalam przez LauncherHamachi a gdy odpalam przez Metin2 to ciagle zostaneisz polaczony mam..

??

Opublikowano (edytowane)

No ok. Ale jeśli nie udaje mu się zrobić na plikach nieśmiałego to może niech spróbuje na badara. Ja robiłem na badara plikach i wszystko śmiga.

Tylko potrzebuje tych folderów z /usr/local/www/apache22 ma ktoś ?

@Up dasz rade upnąć?

Edytowane przez Dzejwor

Piona !

Opublikowano

No ok. Ale jeśli nie udaje mu się zrobić na plikach nieśmiałego to może niech spróbuje na badara. Ja robiłem na badara plikach i wszystko śmiga.

@Up dasz rade upnąć?

ok, zachwile Ci wrzuce..a pomozesz mi z tym bledem..?nie chce pobierac badara, z moim netem cięzko ;/

@Up dasz rade upnąć?

łap apache22

http://www.speedyshare.com/HnNXV/charon-apache22.rar (apache22 z v2 plikow)

skan: nie ma, nie chcesz to nie pobieraj ;p

Opublikowano (edytowane)

@Dzięki

Charon kurde nie wiem jak za bardzo mam Ci pomóc... pong napewno się zgadza ? może ten game spróbuj zmienić, chyba że moze cos z klientem nie tak jest. Spatchowałeś tego clienta ? wrzuciles te pliki z ClientSIde i ClientSidev2 ?

Edytowane przez Dzejwor

Piona !

Opublikowano (edytowane)

@Dzięki

Charon kurde nie wiem jak za bardzo mam Ci pomóc... pong napewno się zgadza ? może ten game spróbuj zmienić, chyba że moze cos z klientem nie tak jest. Spatchowałeś tego clienta ? wrzuciles te pliki z ClientSIde i ClientSidev2 ?

tak, tak zrobilem.. pong sie zgadza.. i game zmienialem ;d ale dalej tak samo..

v1 clientside i v2 clientside wrzucilem..

Edytowane przez Charon =)

Opublikowano

szkoda że masz ciężko z tym netem bo ja robiłem na plikach nieśmiałego ale nie moglem się połączyć w winscp więc od razu przerzuciłem się na pliki badara. Nie wiem u ciebie w czym tkwi problem jeśli wszystko zrobiłeś dobrze to powinno działać :/

Piona !

Opublikowano

szkoda że masz ciężko z tym netem bo ja robiłem na plikach nieśmiałego ale nie moglem się połączyć w winscp więc od razu przerzuciłem się na pliki badara. Nie wiem u ciebie w czym tkwi problem jeśli wszystko zrobiłeś dobrze to powinno działać :/

no właśnie.. winscp mnie łączy.. mysql też działa -,- nie wiem co jest..

poczekam może na BARDZIEJ dośw. użytkownikow.. terenzo ratuj ;33

dasz link do plikow badara.. ? spróbuję na nich ;d

Opublikowano

mam pytanie, wrzuci ktoś cały dysk z plikami v2? z góry thx ! .. robilem juz 5 razy serwer na v2 i mam blad albo zostaniesz polaczony z serwerem .. -,-

Opublikowano

no właśnie.. winscp mnie łączy.. mysql też działa -,- nie wiem co jest..

poczekam może na BARDZIEJ dośw. użytkownikow.. terenzo ratuj ;33

dasz link do plikow badara.. ? spróbuję na nich ;d

Chcesz to możesz czekać, ale każdy zaraz Cię będzie pytał o root\serwerinfo , konfigurację itp, a Ty im powiesz że wszystko okk, ale coś musi być nie tak, ponieważ nie łączy Ci się z serwerem,

Ja wgrałem wszystko w 5 min, nie licząc uruchamianie itp, i działa beż żadnego problemu, także coś musisz robić źle,

PS. Rozpakowałeś pliki od terenzo przez konsole w freebsd ?? Czy wrzucałeś już z pulpitu ?

2421404553.png
Opublikowano

Chcesz to możesz czekać, ale każdy zaraz Cię będzie pytał o root\serwerinfo , konfigurację itp, a Ty im powiesz że wszystko okk, ale coś musi być nie tak, ponieważ nie łączy Ci się z serwerem,

Ja wgrałem wszystko w 5 min, nie licząc uruchamianie itp, i działa beż żadnego problemu, także coś musisz robić źle,

PS. Rozpakowałeś pliki od terenzo przez konsole w freebsd ?? Czy wrzucałeś już z pulpitu ?

przez konsole wrzucałem..

Opublikowano

@Charon

Polecam zrobić tak jak na tym poradniku

tam masz linku do download'u

jednak nie chce juz na badara, zrobie jeszcze raz na niesmialego.. moze cos źle robilem.. ale wątpie.

Opublikowano

hahah ludzie pompa :3 zalogowalo mnie ;ddd od nowa zrobilem serwer na niesmialego i dziala(nie wiem co zrobilem źle , tak samo wgralem..)

Opublikowano (edytowane)

kostiumy można ściągać tylko nie na GM na normalnym koncie działa mi dobrze

@up wrzuć nowe game później z powrotem daj z v2 i mi tak zadziałało

Edytowane przez sochajpp
Opublikowano

jednak nie chce juz na badara, zrobie jeszcze raz na niesmialego.. moze cos źle robilem.. ale wątpie.

Na plikach niesmiałego baza się nie podmienia możesz to zauważyć w item_proto że wszystkie itemy jakie były są dalej.

Wczoraj własnie też sie z tym głowiłem

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...