Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Proszę o sklejenie gotowej maszyny i wrzucenie jej na inny hosting, bo tutaj nie pobiorę ..

Live a life you'll remember.

Opublikowano

spectural nie dziala (blysk zbroi nie gwiadki) i nie da rady naprawic dziekuje elo

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

spectural nie dziala (blysk zbroi nie gwiadki) i nie da rady naprawic dziekuje elo

Powiedz mi, czego Ty się spodziewałeś z takich starych plików? Jak nie potrafisz zrobić takich rzeczy sam, to nie bierz się za serwer. Pozdro 

AnnwID.gif

Opublikowano (edytowane)

@Andryw

Co znow zalezy od questa ? Co tutaj masz podane kilka plikow serwerowych ze rozne questy widzisz ? :P

Wyjdz i nie zabieraj sie za robienie serwerow gotowego ci nikt raczej nie da (a naprawa tego jest w uj latwa) "elo"

//

I co ktos wie czy Terenzo wyda te "nowe" pliki ? :D

Edytowane przez XxErionxX

8999514546913221016689.png

Opublikowano (edytowane)

Powiedz mi, czego Ty się spodziewałeś z takich starych plików? Jak nie potrafisz zrobić takich rzeczy sam, to nie bierz się za serwer. Pozdro 

mowie ze sie nie da naprawic to sie nie da, pokaz ze u ciebie dziala to ci bede klaskal

@Andryw

Co znow zalezy od questa ? Co tutaj masz podane kilka plikow serwerowych ze rozne questy widzisz ? :P

Wyjdz i nie zabieraj sie za robienie serwerow gotowego ci nikt raczej nie da (a naprawa tego jest w uj latwa) "elo"

//

drugi nieogarniajacy, blad w silniku 

taki wariat z ciebie to napraw pokaz ze skoro piszesz latwe to umiesz naprawic ;)

Edytowane przez .FeNix
1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano (edytowane)

@Andryw

Jak już zacytowałeś mnie to pozwolisz, że sprostuję :)

Jakie różne questy odpowiadałem na ten post idioto

To jest ukryta treść, proszę
I to zależy od QUESTA NA PETY a po 2 to naucz się pisać.... Edytowane przez Andryw
Opublikowano

Jak już zacytowałeś mnie to pozwolisz, że sprostuję :)

Jakie różne questy odpowiadałem na ten post idioto

To jest ukryta treść, proszę
I to zależy od QUESTA NA PETY a po 2 to naucz się pisać....

No zalezy od questa ale on pytal o te pliki serwerowe to co ty pier*olisz o innych questach "idioto" ?

A no dziekuje umiem pisac ;) Jak masz cos jeszcze do powiedzenia to nie w tym temacie bo pewnie zaraz % poleca :v :v :v :v

8999514546913221016689.png

Opublikowano (edytowane)

No zalezy od questa ale on pytal o te pliki serwerowe to co ty pier*olisz o innych questach "idioto" ?

A no dziekuje umiem pisac ;) Jak masz cos jeszcze do powiedzenia to nie w tym temacie bo pewnie zaraz % poleca :v :v :v :v

W pewnym sensie miał i tak racje bo żeby mieć pliki 40k z DS to trzeba by było mieć do tego spolszczony quest..

czytać też się naucz xD

i ja wiem, nie wyda xD

Edytowane przez .Dynamic
Opublikowano

Witam mam pewien problem

serwer działał ok ale gdy wylączylem virtualboxa ,zresetowalem komputer wlączylem serwer to lączy mnie z filezillą ale nie łączy mnie z navicatem i w grze nie mogę się zalogować (w  navicacie pisze : 2003 - can't connect to MyQSL server on '25.55.171.100' (10061)

wie ktoś może jak to naprawić ?

Opublikowano (edytowane)

Witam mam pewien problem

serwer działał ok ale gdy wylączylem virtualboxa ,zresetowalem komputer wlączylem serwer to lączy mnie z filezillą ale nie łączy mnie z navicatem i w grze nie mogę się zalogować (w  navicacie pisze : 2003 - can't connect to MyQSL server on '25.55.171.100' (10061)

wie ktoś może jak to naprawić ?

tak masz navi skonfigurowane:

Connection Name: wpisujesz mt2

HostName/IP Address: ip z hamachi z koncówką 100 (25.55.171.100)

Port: 3306

User Name: root

Password : twoje hasło do mysql (Terenzo miał hasło metineth)

Edytowane przez sidsid
Opublikowano

Hej, mam problem, serwer chcę postawić na zewętrznym IP i mam problem z połączeniem się z FTP. Łączę za pomocą Total Commandera i za każdym razem otrzymuje błąd o przekroczeniu czasu.

717.jpg
Opublikowano

Czym się różni aktualna wersja od v3?

Jaka jest wersja game tych dwóch wersji?

Istnieją jakieś pliki od Terenzo z wersją game 2089?

Opublikowano (edytowane)

Pobrałem gotową maszynę, w sysinstall ustawiłem wszystko ok odpaliłem serwer i nie mogę się połączyć z file zilla ani przez win scp.
Używałem po zmianach w sysinstall /etc/rc.d/netif restart ale bez rezultatu
Nigdzie nie zapomniałem o .100
W Vb ustawilem Hamachi. Może mi ktoś pomóc?
Chce tylko postawić serwer dla 3-4 osób.

Edit: Dodam że na localhoscie od razu przez sftp się połaczyłem. Jak chce na hamachi to nie działa.
Co robię źle?

Edytowane przez Paryk17
Opublikowano

Mógł by mi ktoś pomóc?
Przy dodawaniu konta otrzymuję komunikat: 1364- field last play doesn't have a default value
Dodam tylko że ustawiłem wartość domyślną tejże tabelki i nie pomaga.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...