Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hej  siemanko pobrałem pliczki i clienta lecz mam uwagę gdy zedytuje rooty itp włączam clienta loguje się na konto byle jakie wybieram postać i bum !!!! wywala mnie z clienta ! dlaczego :* proszę o szybką odpowiedź bo jak widze zbroje na postaciach to sie wkurwia* ze wejśc nie mogę :(

Opublikowano (edytowane)

Siemka mam taki problem czy zamiast VirtualBox moge użyć microsoft vitrual pc czy jest jakaś większa różnica ?

A i wystawi mi ktoś port map i client side na inną pobieralnie bo z tej nie moge pobierać z góry dzięki :)

Edytowane przez Wilczyduch
Opublikowano (edytowane)

Zrobiłem wszystko poprawnie. Serwer chodził, wbiłem nawet postacią testową na chwile. Poszłem potem zrobić własne konto i odrazu dodać gm. Wszystko zrobiłem i zresetowałem maszynę. I teraz gdy wbijam na serwer pisze cały czas "Zostaniesz połączony z serwerem" i nic się nie dzieje ;d

@edit: Działa już. :>>

Edytowane przez Freevooo
Opublikowano (edytowane)

@UP wszystko masz napisane w Temacie Oo..  Wszystko mniej więcej do wejścia nowej binki i parę  nowości.

2xUp najlepiej pobierz wszystkie pathy z kostiumami rozpakuj PC/PC2 i po przeklejaj bo brakuje tekstury (w root/*.msm i bazie są dodane)

Edytowane przez DynamicPOL
Opublikowano

czemu mi w ogóle channel się nie odpala?

Wgrałeś dobrze wszystkie pliki ? Oraz zobacz czy nadałeś uprawnienia.

joker%20sygnatura.jpg

Moje Wideo poradniki :

http://www.youtube.com/watch?v=GxIE_-D48Mo&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=STxO41rFQus&feature=channel&list=UL

Opublikowano (edytowane)

tamto ogarnąłem

jak zakładam postać wybieram królestwo mam cały czas czarny ekran

Edytowane przez Erom
Opublikowano

tamto ogarnąłem

jak zakładam postać wybieram królestwo mam cały czas czarny ekran

Pobierz rozpakowane root z tematu ;) 

gb6bzOv.png

Opublikowano

Witajcie,

czy istnieje jakiś sposób, aby przedmioty kupowane z IS nie znikały chwile po otwarciu magazynu z IS ???

Przykładowo, dodając do konta w tabeli item  Pierścień Lucy, ma on 48 godzin ważność,  item nie znika. 

Jednak np. po dodaniu Pustynny Bojownik vnum:41003 kostium znika z IS i z bazy MySQL praktycznie tuż po otworzeniu IS.

Gdy wpiszę komendę /item 41003, item pojawia się w inwentarzu i można go spokojnie nosić.

Sprawdzałem sposób z REAL_TIME na NO_LIMIT. Wtedy kostium nie znika z IS, jednak ma on czas ważności "0 sekund" i nie pobiera on czasu z kolumny "socket2". 

Przy pierścieniu Lucy, zmiana działa prawidłowo, dodaje przedmiot do tabeli item, i dodatkowo wpisuje w kolumnie "socket2" czas w minutach np.240, a czas ważności wynosi 4 godziny.

Sprawdzałem , i problem taki występuje praktycznie tylko i wyłącznie przy kostiumach. Wszelkie pieczęcie, pierścienie itp nie znikają.

Pliki to najnowsze od terenzo.

Opublikowano

mam takie pytanko w jakich folderach sa fryzurki i kostiumy ? client terenzo

dam limit like :D bo coś szukam i nie moge znaleść

Mi się zdaje że fryzurki są  w Icon / icon / hair 

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

mam takie pytanko w jakich folderach sa fryzurki i kostiumy ? client terenzo

dam limit like :D bo coś szukam i nie moge znaleść

Modele -> pc i pc2

Ikony -> icon

tyle w temacie. :3

nlcEZxg.png

Opublikowano (edytowane)

Wie ktoś jak się nazywa ta mapka co wygląda jak pod wojny gildii, jeden duży plac i 3 teleporty?

Edytowane przez Erom
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...