Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Pliczki fajne wszystko ok lecz mam pewne problemy..

Stawiam serwer na tych plikach, chcę by ziomek chciał wbić, nie da rady wywala go jak wybierze postać... Potem on stawia i ja mam to samo..

Próbowaliśmy wszystko, rooty, antyvira, zapore, aplikacje wyłączać coś u mnie blokuje dojście do niego....

Pomóżcie, jak mogę wbić do niego..

Pomoe ktoś? Wszystko odblokowane, porty wszystko a tu dalej dupa :(

­graphic.png

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pomoe ktoś? Wszystko odblokowane, porty wszystko a tu dalej dupa :(

każdy po za hostem musi korzystać z launchera hamachi, który zamieściłem w temacie.
Opublikowano

każdy po za hostem musi korzystać z launchera hamachi, który zamieściłem w temacie.

Oby zadziałało :( Jak sprawdzę dam edita.

­graphic.png

Opublikowano (edytowane)

A ja teraz bawiłem się w dodawanie questów na niszczarke do handlary różnościami i znikł mi sklep , myślałem że bd niszczarka i sklep a tu lipa , wiecie może jak przywrócić ten sklep , i co zrobić żeby u handlary była. jednocześnie niszczarka i sklep . PROSZĘ o POMOC

Poradziłem sobie , pomóżcie z bonami daje +++++++++++++++++++++++++

Edytowane przez Dawid9121
Opublikowano (edytowane)

Tak mam i dalej to samo ....... co za g****

71051 "71051" "ITEM_USE" "USE_CHANGE_ATTRIBUTE2" 1 "NONE" "ITEM_STACKABLE" "NONE" "NONE" 10000 0 0 0 0 "LIMIT_NONE" 0 "LIMIT_NONE" 0 "APPLY_NONE" 0 "APPLY_NONE" 0 "APPLY_NONE" 0 0 0 0 0 0 0 0 0

0

71052 "71052" "ITEM_USE" "USE_ADD_ATTRIBUTE2" 1 "NONE" "ITEM_STACKABLE" "NONE" "NONE" 10000 0 0 0 0 "LIMIT_NONE" 0 "LIMIT_NONE" 0 "APPLY_NONE" 0 "APPLY_NONE" 0 "APPLY_NONE" 0 0 0 0 0 0

0 0 0 0

może to wina clienta ? chociaż  wątpię 

Opublikowano

mam taki problem za 1 razem udalo mi sie odpalic maszyne za 2 juz nie o to bląd

36388902113786518729.png

Czekasz 10 minut i Ci się odpali serwer.

Potem:

sysinstall

I w host musi być Ethost. <---- KROPKA NA KOŃCU !!! Zapisujesz i się bawisz ;].

@Bardzo fajne pliczki, tylko game 2k i można na nich pracować ;].

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano (edytowane)

Up masz może wpisy na 6-7 ? jak Ci all smiga ? :D

A i wiecie jak kordy sprawdzić bo w tym cliencie nie pisze ;/ 

Opublikowano

Wklejam launcher hamachi od terenza do clienta serverinfo/imfo jest dobre IP a tu dalej dupa. Jest Błąd połączenia s ervewerem

­graphic.png

Opublikowano

Mógłby mi ktoś wyjaśnić jak dodać średnie do broni, gdyż jestem w tej dziedzinie zielony :(

Musisz dodać wpisy co masz w temacie.

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Moglby mi ktos podac pliki serwerowe ?? Poniewaz te co pobieram, gdy wybieram je w virtualboxie w win rarze to wyskakuje jakis blad ;//

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Opublikowano

Wklejam launcher hamachi od terenza do clienta serverinfo/imfo jest dobre IP a tu dalej dupa. Jest Błąd połączenia s ervewerem

Wszystkiego już próbowałem, albo błąd łączenia, albo po wyborze postaci wywala... Pomóż ktoś ;/

­graphic.png

Opublikowano

Terenzo mam pytanie do ciebie, gdy zmieniam type i subtype w navi oraz exportuje potem tabelki konwertuje do item proto i item names.txt Gdy wgrywam potem to przerobione to nic się nie zapisuje. Nawet jak zmienie tylko w navi to sie nie zapisuje. Da rade jakoś to zrobić ?

Opublikowano

Pomóż..

nie potrafię, jeżeli wszystko robisz dobrze to nie jestem w stanei Ci pomóc.

Terenzo mam pytanie do ciebie, gdy zmieniam type i subtype w navi oraz exportuje potem tabelki konwertuje do item proto i item names.txt Gdy wgrywam potem to przerobione to nic się nie zapisuje. Nawet jak zmienie tylko w navi to sie nie zapisuje. Da rade jakoś to zrobić ?

dane z plików tekstowych są eksportowane przez db automatycznie do bazy player, także z każdym odpaleniem db wszystko się nadpisuje w tych tabelkach.
Opublikowano

To wiesz może czemu jak to wszystko zmieniam to type jest 18 a subtype zmienia się na 0  i nic już nie da się z tym zrobić..Stawiałem nową maszynę i to samo..I czy wiesz, lub masz paczkę do clienta..nie widać wojowniczki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...