Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam pytanie, wam też większość kostiumów nie działa? I kilka mountów też nie działa.

Z tego co wiem to sam terenzo mówił że kostiumy nie wszystkie dodawał tzn. są w serwerze ale nie ma modeli w cliencie.

A mounty jakie ci nie działają ?

Opublikowano (edytowane)

Jak dodac srednie ? Dodalem zapytanie w navicacie ale nie da sie go skonwertowac do txt bo nigdzie go nei zapisuje. A wsadzic do mt2 czyli do plikow w file zilli ?>

Edytowane przez darek1222
Opublikowano

Jeżeli ktoś zainstalował navicat i virtualboxa i nie chce mu działać mysql, niech zresetuje komputer, bo podczas instalacji były zainstalowane jakieś sterowniki. Mi przynajmniej pomogło.

Specjalista
Opublikowano

Podeśle ktoś locale.eix/epk z clienta tego co jest w temacie ??

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Bardzo fajne pliczki.

Przyjemne, łatwe w obsłudze.

Będę mógł się na nich uczyć podstaw.

Zassysam je i na pewno wykorzystam ;)

Dzięki wielkie, duuuuży plus, gdy tylko będę mógł.

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Witam mam problem mam te pliki na vps ( v3 ). Serwer normalnie działa navi i ftp, lecz do gry nie można się połączyć. W logach nic nie ma. Ip zmienione. Ma ktoś może działający launcher?

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

@UP

client terenzo game 2089.

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Wgrałem gotowe freebsd. Instalaluje tak jak jest w poradnikach na yt. Wszystko przebiega pomyslnie. Gdy chce sie połaczyć na serwer pisze "Trwa połączenie z serwerem" I tak caly czas. Próbowałem przez kamermoda i to nic nie pomaga. Może mi ktoś pomóc ?

Opublikowano

Wgrałem gotowe freebsd. Instalaluje tak jak jest w poradnikach na yt. Wszystko przebiega pomyslnie. Gdy chce sie połaczyć na serwer pisze "Trwa połączenie z serwerem" I tak caly czas. Próbowałem przez kamermoda i to nic nie pomaga. Może mi ktoś pomóc ?

Możliwe, że masz zły pong, a ja nie wiem jaki pong ma terenzo, wie ktoś może ?

Specjalista
Opublikowano

Możliwe, że masz zły pong, a ja nie wiem jaki pong ma terenzo, wie ktoś może ?

Te pliki nie posiadają tkz "pongu".

graphic.png

Specjalista
Opublikowano (edytowane)

Można prosić o reup linku do clienta dokładnie part 4 i part 7??

@O w dupę sory za duble,nie zauważyłem że wyżej też jestem xD

Edytowane przez E69

graphic.png

Opublikowano

Można prosić o clienta całego nie w partach ? :D Tylko czystego, żeby nie było dodane nie wiadomo co :D

PS: Skanik też :D

Pozdrawiam.

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano (edytowane)

Można prosić o clienta całego nie w partach ? :D Tylko czystego, żeby nie było dodane nie wiadomo co :D

PS: Skanik też :D

Pozdrawiam.

2 Posty wyżej przeczytaj.

@topic. 

Mam już.

Edytowane przez Grubaz.
Opublikowano (edytowane)

Witam ja mam problem poniewaz gdy wprowadzam zmiany w dropie szkat / mobow itd to po wgraniu ich na serwer nie laczy mnie z clientem... z navi sie laczy winSCP tez tylko client nie trybi . rooty wszystko gra bo bez edycji serwer ruszy jednak czasem po zatrzymaniu maszyny i ponownym wystartowaniu potrafi nawet z navi nie polaczyc. Wkurza mnie wgrywanie tych samych plikow po raz enty wiec poprosze o pomoc . DOdam ze na laptopie wszystko mi smiga a na stacjonarnym sie yebie :) z gory dzieki za pomoc 

ss po zatrzymaniu maszyny wskazuje ze cos nie tak z auth

http://zapodaj.net/eb838310e74fa.png.html

@ probowalem stawiac pliki na 32 i 64 bitach zadnej roznicy... 

Jak pisalem wyzej czasem bez edycji za 1 startem serwer rusza a pozniej nie to tez chcialbym naprawic :)

Edytowane przez KawalKawy
Opublikowano

2 Posty wyżej przeczytaj.

@topic. 

Jeżeli wyczyściłem mysql, zrobiłem konto, utworzyłem postać, dodałem GM'a, a po reebocie i zalogowaniu, wciąż pozostaję zwykła postać.

Dodaj prefiks [GM]Nick w gm_list i player.

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano (edytowane)

Dodaj prefiks [GM]Nick w gm_list i player.

Prefiksy nie są potrzebne, wystarczy nick.

Ale już to ogarnąłem.

- Itemy, które powinny mieć średnie obrażenia i średnie umiejętności nie mają ich?

Wykonujemy poniższe zapytania w bazie player, konwertujemy do plików tekstowych i przenosimy do mt2/db/*

Dodałem te zapytania przez query, ale jak mam je teraz konwertować? 

Edytowane przez Grubaz.
Opublikowano

Dobra szczerze to powiem wam wszystkkim tak . Bez urazy terezo ale to moje opinia na ten temat. Te pliki to chujnia . mozna co prawda "zapozyczyc" z nich kilka rzeczy ale wiekszosc jest albo zbugowana albo nie dziala . Samo postawienie maszyny przyprawialo / przyprawia mnie o mldosci . Z innymi plikami nie ma takich problemow ( przynajmniej ja nie mam ) Polecam pliki Kociola mimo ze sporo rzeczy po angielsku i brak questow to brak tez bugow i problemow z dzialaniiem serwera.. W 2 slowach opisac pliki terrezo? Jebac to. Zegnam. 

Up Export wizard jesli sie nie myle Txt - Lf - Semicolon (czy jakos tak ) i masz plik txt ktory wrzucasz gdzie trzeba.

Opublikowano

Siema mam ciągle Zostaniesz połączony z serwerem ile mam czekać ? pomoże ktos ?? 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...