Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a

Prosze o zrobienie mi instrukcji lepiej zaprezentowanej od tamtego posta bo mi sie wydaje ze wszystko zrobilem dobrze a nie dziala te reje ;/

Więc widocznie zrobiłeś coś źle  :P 

Pokombinuj trochę, pobaw się nikt Ci nie da tutaj wszystkiego na tacy  :P 

Metodą prób i błędów dojdziesz do rozwiązania swojego problemu  ;)

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Wgrałem nowe zapytania broni oraz zbroi.

Skonwertowałem pliku do .txt wgrałem do /mt2/db

Zresetowałem konsole i mnie nie łączyło z serwerem.

A btw. Zajefajne pliczki :)

A jak wgrałem kopie item_proto z plików .tgz

Zadziałało.

Oraz kiedy offam serwera, to potem nie mogę włączyć.

Edytowane przez Pejcza99
Opublikowano

Witam,

Wgrałem nowe zapytania broni oraz zbroi.

Skonwertowałem pliku do .txt wgrałem do /mt2/db

Zresetowałem konsole i mnie nie łączyło z serwerem.

A btw. Zajefajne pliczki :)

A jak wgrałem kopie item_proto z plików .tgz

Zadziałało.oto

Oraz kiedy offam serwera, to potem nie mogę włączyć.

Jak już chcesz się bawić z item_proto to polecam Ci wgrać liby dzięki którym nie musisz się bawić w .txt i odrazu wszelkie zmiany wprowadzasz w MySQL  :P 

Link do tematu:

To jest ukryta treść, proszę
Opublikowano

Włączam clienta wpisuję passy do konta i wybieram postać i potem klikam graj i wszystko się ładnie ładuje ale jak pasek dojedzie do końca client się wyłącza i nie wiem dlaczego

Opublikowano

Mam problem co może powodować przy logowaniu się wywalanie klienta, a przy robieniu postaci czarny ekran.
2 problem z stronką od derina wrzuciłem niby działa a jak robię konto to pisze że Błąd mysql zaraz wrzucę filmik co i jak

Opublikowano

Mam problem co może powodować przy logowaniu się wywalanie klienta, a przy robieniu postaci czarny ekran.

2 problem z stronką od derina wrzuciłem niby działa a jak robię konto to pisze że Błąd mysql zaraz wrzucę filmik co i jak

http://www.youtube.com/watch?v=ZVjVpNp4B9k&feature=youtu.be

piszę z nowego konta a oto filmik może ktoś jest wstanie mi pomóc na skype np. i zrobić to w inny sposób z tą stronką czekam na propozycje rozwiązania problemu i czy ktoś mi wyciągnie mysql z postawionego serwerka ewentualnie oraz już z postawioną stroną ja bym sobie zmienił confingi tylko ;d z góry dziękuje i czekam na sugestie ;>

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=ZVjVpNp4B9k&feature=youtu.be

piszę z nowego konta a oto filmik może ktoś jest wstanie mi pomóc na skype np. i zrobić to w inny sposób z tą stronką czekam na propozycje rozwiązania problemu i czy ktoś mi wyciągnie mysql z postawionego serwerka ewentualnie oraz już z postawioną stroną ja bym sobie zmienił confingi tylko ;d z góry dziękuje i czekam na sugestie ;>

U mnie tak samo bład mysql.

Opublikowano

Witam. Mam problem z uruchomieniem metina (client) . Wszystko ściągane z tego tematu błąd :

2r2of4n.jpg

Moglby ktos mi podeslac pliki locale ? Tylko te osoby ktorym dziala sprawnie clienta daje lajka .

Opublikowano

Napisze ktoś od podstaw. Jak postawić serwer hamachi na tych plikach.

jak postawić masz ładnie opisane przez autora zrób wszystko po kolei i będzie działać ja może uzyskam podpowiedź co zrobić żeby klienta nie wywalało ?:) Postawiłem na nowo serwer a właśnie poda ktoś lokalizacje gdzie na serwa wgrać fixa ? bo może przez to nie działa.

Opublikowano (edytowane)

Ma ktoś linkacza na inny hosting freebsd ?

Chodzi Ci o gotowca czy samo freebsd ??

edit: Wrzucam na MEGA lecz nie wiem czy mogę podać tu linka bo autor pisał że zabrania reuploadu

Edytowane przez DeterioN
Opublikowano (edytowane)

Jak zrobić konto ? Jak przywrócić domyślne wartości kolumn ? 

Gdy robię konta i zapisuje pokazuje mi komunikat "1364 = Field 'last_play' doesn't have a default value"

Edytowane przez pestka100
Opublikowano

Chodzi Ci o gotowca czy samo freebsd ??

edit: Wrzucam na MEGA lecz nie wiem czy mogę podać tu linka bo autor pisał że zabrania reuploadu

Chodzi mi o fulla ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...