Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam wszystkich , mam pewien problem a więc. Ja mogę wbić na server , lecz kolega gdy wybiera postać wywala go do logowania. Gdy on zrobił server ja się zalogowałem i wszystko ładnie śmigało. Tak więc nie wiem oco chodzi i myślę , że wy coś będziecie wiedzieć. I dzięki za odp :) 

Opublikowano

Witam wszystkich , mam pewien problem a więc. Ja mogę wbić na server , lecz kolega gdy wybiera postać wywala go do logowania. Gdy on zrobił server ja się zalogowałem i wszystko ładnie śmigało. Tak więc nie wiem oco chodzi i myślę , że wy coś będziecie wiedzieć. I dzięki za odp :)

robisz na hamachi czy na czym? sprawdz jakie root masz ;d i czy jak masz hamachi dobrze masz wpisane IP z .100

ogolnie pliki sa fajne, ale wkurw.. sie bo zrobilem baardzo duzo rzeczy na nich, a one  z dupy sie scrashowaly, nic nie bylo w syserach itp an ie działaly ZADNE questy .

ja mam podobnie ;d otwieram Questa czy cos to musze wylaczyć klienta bo quest jakby sie "zaciął" ;o 

Opublikowano

Powie mi ktoś jakie są bugi na v3 czy warto na niej robic serwer czy wziasc te 4 lepsze są ??

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano (edytowane)

passy do FTP ?

wszystko podane jest w temacie

@reup. na mega.co.nz wrzucony został cały client i gotowa maszyna

Edytowane przez Terenzo.
Opublikowano (edytowane)

W opisie na stronie głównej tematu nie ma nic o loginach do FTP. Mógłby mi ktoś je podać, daje + !

Edytowane przez Exarion2T
Opublikowano (edytowane)

W opisie na stronie głównej tematu nie ma nic o loginach do FTP. Mógłby mi ktoś je podać, daje + !

jeśli pobrałeś całe SF to to są passy:

Passy do maszyny:

• Login - root
  • Hasło - 123456

Passy do bazy mysql:

• Login - root
  • Hasło - metineth

Jeśli pobrałeś 'gotowce' to hasło masz takie samo jakie miałeś w swoich sf

//

w tych plikach jest game 34k tak?

Edytowane przez M0ntes

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

1391548540-U870536.png

o co biega z tymi ostatnimi komunikatami ?? jak widac, serwer potrafi sie uruchamiać przez to nawet do 7minut. ??

Opublikowano (edytowane)

1391548540-U870536.png

o co biega z tymi ostatnimi komunikatami ?? jak widac, serwer potrafi sie uruchamiać przez to nawet do 7minut. ??

Dzisiaj też miałem taki problem. W sysinstall w Host musi być Ethost. (z kropką na końcu).

Edytowane przez MintrzuPL
Opublikowano

Jest tam napisana taka zmianka:

- Zmiany wprowadzane w tabelach item_proto i mob_proto w navicacie nic nie wnoszą do gry?
Dzieje się tak, ponieważ item_proto i mob_proto znajduje się w plikach tekstowych, które znajdują się w mt2/db/*

Jednak ciągła konwertacja może być uciążliwa. Do tego już próbowałem przekonwertowany plik .txt wrzucić przez filezille i nic to nie pomogło.

Dlatego moje pytanie brzmi:

Jak zrobić tak, by nie bawić się z tymi plikami .txt w FileZilli, tylko od razu czytało w plikach item_proto od razu po edycji w navicat.

Opublikowano

Jest tam napisana taka zmianka:

Jednak ciągła konwertacja może być uciążliwa. Do tego już próbowałem przekonwertowany plik .txt wrzucić przez filezille i nic to nie pomogło.

Dlatego moje pytanie brzmi:

Jak zrobić tak, by nie bawić się z tymi plikami .txt w FileZilli, tylko od razu czytało w plikach item_proto od razu po edycji w navicat.

Musisz wgrać liba, który był w jednym z tematów booooo a już ci go podaje z dokładnym tutem w nim:

To jest ukryta treść, proszę

Pamiętaj ażeby wszystko zrobić dobrze.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Ej panowie u mnie wszystko jest okej ale caly czas pisze zostaniesz połączony z serwerem... moze trzeba wgrac diffa na licencje?

xTabwwt.png

Opublikowano

Wszystko zrobione jak na innych plikach i "zostaniesz połączony"

Stronę wgrywam z innych plików na których działa a tutaj nie. 

wtf?

The past has gone

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...