Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam Szukam Pomocy chciał bym założyć Server Priv ale nie ogarniam tego potrzebuję pomocy moje GG :47884723     

Prosze o jak naj szybszy kontak 

Specjalista
Opublikowano

Z tym Ethost to jak jest?

.Ethost??

Ethost. ??

Bo już sama nie wiem xD

Mi poszło po zmianie Ethos.  (kropka na końcu)

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Ethost. kropka na koncu @3xup :)

Nie da sie zrobic screena bo to jest ułamek sekundy client sie laduje i nagle w lewym rogu clienta pokazuje sie'' Plik uszkodzony, zainstaluj go ponownie'' w syser pisze tylko Abort, jest coś źle w root, bo gdzie nie wrzuce te rooty to kazdy client tak sie wylacza.

Opublikowano

Dzięki wszystkim za pomoc z tym Ethost.

Mam taki problemik...

Robię wszystko w sysinstall, potem zamykam instalację wpisuję /etc/rc.d/netif restart

ok wszytko się ładuje, potem klikam /start wybieram 4 kanały i mogę zalogować się do gry.

Po zrobieniu kombinacji /stop, i wyłączeniu wirtualnej maszyny znowu loguję się do maszyny klikam /start wybieram kanały i Błąd podczas łączenia.

Czy ktoś mi wytłumaczy dlaczego tak jest?

Może coś źle robię?

Po instalacji można grać a po wyłączeniu wirtualnej maszyny się już nie da.

Pozdraiam Angela

Opublikowano

Mam taki problemik...

Robię wszystko w sysinstall, potem zamykam instalację wpisuję /etc/rc.d/netif restart

ok wszytko się ładuje, potem klikam /start wybieram 4 kanały i mogę zalogować się do gry.

Po zrobieniu kombinacji /stop, i wyłączeniu wirtualnej maszyny znowu loguję się do maszyny klikam /start wybieram kanały i Błąd podczas łączenia.

Może coś źle robię?

Pozdraiam Angela

Jeśli masz hamachi to maszyna musi być ciągle włączona xD

Opublikowano

Jeśli masz hamachi to maszyna musi być ciągle włączona xD

Nie o to chodzi.

We wcześniejszych plikach Terenza jak się wyłączyło maszynę, a potem na nowo włączyło to działało logowanie, a teraz nie działa.

Opublikowano

na jakim game pracują pliki?

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Mam taki problemik...

Może coś źle robię?

Pozdraiam Angela

a sproboj /etc/rc.d/netif restart powtorzyc po kazdym ponownym wlaczeniu . 2 sprawa z navicatem sie laczy?

Mi poszło po zmianie Ethos.  (kropka na końcu)

mi na poczatku i odrazu sie wypelnia pole domain :)

Opublikowano

Co jest z tym clientem pieprzonym? Po wlaczeniu, laduje sie juz gra i na koniec lewy gorny rog clienta '' Plik jest uszkodzony, zainstaluj ponownie''. I tak za kazdym razem jak root przerzuce na inny klient to to samo się robi.. Jak temu zaradzić?

Opublikowano

thx, a gm panel działa? bo jak tworze item to "fail"

Wszystko mam dobrze.

pozdrawiam

Mam to samo ale bez tego tez idzie sobie poradzic ;)

Co jest z tym clientem pieprzonym? Po wlaczeniu, laduje sie juz gra i na koniec lewy gorny rog clienta '' Plik jest uszkodzony, zainstaluj ponownie''. I tak za kazdym razem jak root przerzuce na inny klient to to samo się robi.. Jak temu zaradzić?

Takie dziwne moze pytanie ty tego roota pakujesz? czy to co jest w linku wklejasz?

Opublikowano

ten launcher hamachi dziaa na win8? Bo na 7 wszystko działa, a na drugim kompie z 8 nie i nie jestem pewien czy to przez to czy przez coś innego.

Opublikowano

Witam wszystkich,

mam taki kłopot z plikami. Otóż po wykonaniu wszystkiego według poradnika po odpaleniu serwera a później klienta nie mogę się połączyć.

Po wpisaniu ps otrzymuję taki komunikat:

http://www.fotoszok.pl/upload/91e80c2a.bmp

czy ktoś miał taki błąd? O co chodzi?

Dodam, że serwer postawiłem na vps-ie.

z góry dziękuję za odpowiedź.

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich,

mam taki kłopot z plikami. Otóż po wykonaniu wszystkiego według poradnika po odpaleniu serwera a później klienta nie mogę się połączyć.

Jeśli masz FreeBSD 64 bit musisz zainstalować liby

Tutaj masz poradnik

To jest ukryta treść, proszę
  Edytowane przez Asti™
Opublikowano

Jeśli masz FreeBSD 64 bit musisz zainstalować liby

Tutaj masz poradnik

To jest ukryta treść, proszę

Niestety ale mam System operacyjny: FreeBSD 8.2 32-bit. Dziękuję za odpowiedź. Masz może inny pomysł. Ja 4 dni już nad tym siedzę i nie mogę sobie poradzić.

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich,

Naciśnij na VirtualBox wybierz uruchom ze zgodnością windows 7. W silniku zaznacz BSD FreeBSD no i w network Hamachi. Sprawdź czy masz dobrze skonfigurowane sysinstall. W sysinstall host musi być " Ethost. "  :D

Edytowane przez Drelas
Opublikowano

Naciśnij na VirtualBox wybierz uruchom ze zgodnością windows 7. W silniku zaznacz BSD FreeBSD no i w network Hamachi. Sprawdź czy masz dobrze skonfigurowane sysinstall. W sysinstall host musi być " Ethost. "  :D

Ale ja mam zainstalowany serw na dedydku. I nie mam windows 7 :p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...