Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemka Mam problem z tym że gdy wbijam do gry pisze bład podczas łączenia z serwerem pomoże ktoś dostanie wielkie +++

Ps wszystko łączy tylko nie dziala client

xTabwwt.png

Opublikowano

@Refresh

W navicat:

Użytkownicy > root@% (ppm) > Edytuj Użytkownika

Nie wiem czemu, navicat nie zapisuje mi zmian, jeśli chcę dodaję zapytanie, by mieć średnie w broniach. Próbowałem nawet ręcznie i nie pomogło. Po ponownym uruchomieniu, nadal mam wartość "0" zamiast "-1"

Opublikowano

Terenzo, mógłbyś upnąć całe sf? Pobierać kilka partów z takiego badziewnego hostingu to nie lada wyczyn ^^

do tygodnia wrzuce to na jakiś direct host (to zależy od was [oczywiście]).

Opublikowano (edytowane)

Reff

Siema mam taki problem , jak uruchamiam  Clienta loguje się do gry  naciskam enter załącza mi się obrazek ładowania i po chwili mnie wyrzuca spowrotem do logowania

Pomoże ktoś co mam zrobic ?

0322 15:25:11566 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/etc/recuperation/autodrugup_red.mse) Error
0322 15:25:11566 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=267, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/etc/recuperation/autodrugup_red.mse, isCache=1) - Error
0322 15:25:11567 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/etc/recuperation/autodrugup_blue.mse) Error
0322 15:25:11567 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=268, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/etc/recuperation/autodrugup_blue.mse, isCache=1) - Error
0322 15:25:11568 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item1.mse) Error
0322 15:25:11568 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=269, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item1.mse, isCache=1) - Error
0322 15:25:11568 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item2.mse) Error
0322 15:25:11568 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=270, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item2.mse, isCache=1) - Error
0322 15:25:11569 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item3.mse) Error
0322 15:25:11569 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=271, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item3.mse, isCache=1) - Error
0322 15:25:11570 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item4.mse) Error
0322 15:25:11570 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=272, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item4.mse, isCache=1) - Error
0322 15:25:11850 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/hit/percent_damage1.mse) Error
0322 15:25:11850 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=264, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/hit/percent_damage1.mse, isCache=1) - Error
0322 15:25:11851 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/hit/percent_damage2.mse) Error
0322 15:25:11851 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=265, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/hit/percent_damage2.mse, isCache=1) - Error
0322 15:25:11852 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/hit/percent_damage3.mse) Error
0322 15:25:11852 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=266, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/hit/percent_damage3.mse, isCache=1) - Error

Edytowane przez Dawid7482
Opublikowano (edytowane)

Jak w tych plikach zmienic raty?

ref.., i jeszcze jedno pytanie, gdzie znajdują się ceny itemów w sklepie? bo nigdzie nie moge znalejsc a nie są to ceny z mob_proto z folderu db..

Edytowane przez vekom
Opublikowano

a co zrobić jak nie widać : Świątecznej choinki Kometka Grubiutkiego Kata Equus Purpur Pancernej Pandy Kostium Jacka Pumpkina Kostium Wielkanocny Kostium Świąteczny POZDRAWIAM!

Opublikowano

ref.., i jeszcze jedno pytanie, gdzie znajdują się ceny itemów w sklepie? bo nigdzie nie moge znalejsc a nie są to ceny z mob_proto z folderu db..

sprawdź w item_proto.txt

@Up. wystarczy dograć 

Opublikowano

no wlasnie, ale jak w item_proto zmienie ceny, i tak zostaje ta stara, i w ogole w item_proto.txt była inna cena od początku, id itema sie zgadza z tym z shop_item z bazy, szukam wszedzie tych cen i nie moge znalejsc :s

Opublikowano

mam taki problem... gdy zmienie gold w pliku item_proto.txt, DB mi nie startuje, syser wywala ze item table unexpenced value, cos takiego :s edytuje notepadem ++, ma ktos jakis pomysl?

Opublikowano

musisz wgrać je do PC/PC2 W root, mysql i item_proto już są :D

Fajnie by było jakbyś powiedział jak to zrobić, bo mam oryginalny client od Terenza i świątecznych nie widzę, a w bazie są.

Opublikowano

@up brak modeli / wina źle wpisanego itemu w clien ;)

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...