Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To moze ktos da plik playerSettingModule.py ( zawartosc z poprawnego clienta teranzo ) na wklejto?

Łap

To jest ukryta treść, proszę

Wszystko zrobiłem dobrze :P Pobrałem full clienta w partach i gotową maszynę :/ zmieniłem ip w root. Ja się mogę połączyć,ale innych wyrzuca po wybraniu postaci.

A dokładniej? O jakim wierszu mowa.

Albo po prostu pobierz rozpakowanego roota od terenzo, zmień w serverinfo.py  ip na swoje i zapakuj i wtedy wszystko działa normalnie 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Nc nie wklejalem, blad jest po stronie clienta, inni normalnie wchodza do gry..

Ja tam to wklejalem :) Tak jak up pisze root od terenzo i smiga . Mi tez nie dzialalo na roocie z globala ze zmienionym ip w serwer info ;)

@ Do tematu to pisze ze pliki sa czyste . Szkoda tylko ze baza myslq juz nie ;) 

Edytowane przez KawalKawy
Opublikowano

Dalej nie działa client, po wyborze i zaladowaniu postaci client wylacza sie.

Przed wylaczeniem pisze u gory okienka, plik uszkodzony zainstaluj go ponownie? Jakies porady? Lub na jakim innym cliencie zadzialja te pliki?

Opublikowano (edytowane)

dziala na tym kliencie napewno :) postaw na nowo . Wgraj metin2full tgz do usr/home/mt2 . Roota z linka oczywiscie go spakuj odpowiednim pakerem. 

Stawiał ktoś na tych plikach serw hamachi?

Tak stawialem i dziala :)

To jest ukryta treść, proszę

Link do materialow na tym filmie nie dziala ;) 

Opublikowano

Po co mam stawiac server od nowa jak server chodzi.. inni graja to wina CLIENTA ktos podał w linku na stronie 100-ktorejs ze to terenzo bo ten jest  w partach.. szkoda 8h czekac na pobranie clienta, wiec jaki inny dziala lub jak to naprawic?

Opublikowano

Dlaczego nie chcę odpalić maszyny za pomocą root 123456 ? wyskakuję mi Login incorrect, proszę o pomoc, mam pobrane gotowe pliki...

Opublikowano

Te pliki są niedopracowane po zalogowaniu na utworzoną postać na tym serwerze wywala po wybraniu postaci a strony www da sie wgrac tylko reje nie działa, tamte pliki były 100 lepsze.

Opublikowano

Niech mi kurwa ktoś wytłumaczy jak ja mam zmienić ten pieprzony exp w mob proto.

Próbowałem wszystkiego, nie da się nic zrobić przez te pieprzone cudzysłowie.

Opublikowano (edytowane)

Po co mam stawiac server od nowa jak server chodzi.. inni graja to wina CLIENTA ktos podał w linku na stronie 100-ktorejs ze to terenzo bo ten jest  w partach.. szkoda 8h czekac na pobranie clienta, wiec jaki inny dziala lub jak to naprawic?

Ja to pobieralem 15 min tworzac 3 lub 4 ( nie pamietam) konta premium za daroche masz 300mb :) Jak mozesz ss bledy wrzuc ;) A masz tego clietnta spakowanego? sproboj jeszcze raz go rozpakowac i zmieninic ip oczywiscie z koncowka 100 ;)

https://mega.co.nz/#!EkphTYxL!N_UId24_gH5aNdT8HD8HbeaeBt7sHIHEvDLwnAYb8Rs tu masz clienta pod moj server. Roota wpakuj tego od terezo ;)

Dla Jasnosci to jest client Terezo na innym upie ze zmiana nazwy i ip ^^

TU masz owego Roota https://mega.co.nz/#!0tRHXKDb!ePTFqjyA0NUP-cLVPbRE2wjVe7kMedkLPPpl6S_qBaU

TU masz przydatne narzedzie do edycji serwera http://jachupl.za.pl/download/ToolUpdater/

Packera do roota mam na laptopie wiec linku nie dam ;p

Opublikowano (edytowane)

Znów to samo ehh mam takie cos przy koncówce ładowania clienta. lewy górny rog bialy napis na cliencie '' plik jest uszkodzony '' wyskakuje, a pobralem clienta od nowa i tego od Kawy tez.. ciagle to samo, dodam iż jak odpalam przez ten plik glowny to nic sie nie dzieje i musze odpalac przez obejscie .bat.

2x up Zamiast Ethost musi byc Ethost.  KROPKA na koncu :)

Edytowane przez Heniek55
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...