Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepszym sposobem chyba jest wgranie plików na inną maszynę ja wgrałem na derina i działa jak narazie bez zarzutów pliki są ogólnie fajne mają juz kilka nowości a jak wgracie maszynę to same błędy raz działa mysql raz nie

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co myślicie o przerzuceniu all na pliki RyKoXav2??

Bo tu raz łączy mysql raz nie

Nadal jesteś przekonany, że pliki nie mają błędów o których pisałem ?

le7els1.jpg

Opublikowano

to. ze działają to wiem, tylko chodzi mi o to czy jest to zrobione questem(w co wątpie bo nie mogę siędoszukać questa) czy w pythonie?

identycznie jak jest na sg, a playsettingmodule w root masz wpisy po prostu.

sygna1.png

Opublikowano

Jaki tutaj jest GAME?

r34083

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Pomoze ktoś jak mam rozpakować tego clienta jak 7-ma paczka klienta jest uszkodzona?

yyy.. pobrać tą uszkodzoną jeszcze raz??

@topic

Może mi przybliżyć bugi jakie są w tych pliczkach?

I podpowiedzieć jak poprawić te nieszczęsne dt? Na starym kliencie (4.5 albo 4.6 nie wiem jaką mam wersje) dt śmiga aż miło, a tu..

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano (edytowane)

yyy.. pobrać tą uszkodzoną jeszcze raz??

@topic

Może mi przybliżyć bugi jakie są w tych pliczkach?

I podpowiedzieć jak poprawić te nieszczęsne dt? Na starym kliencie (4.5 albo 4.6 nie wiem jaką mam wersje) dt śmiga aż miło, a tu..

Sprawdzałeś w atlasinfo czy zostało dodane dt ? Edytowane przez LE7ELS

le7els1.jpg

Opublikowano

Polecam, pliki na prawdę świetne!

Słyszałem że najnowszy klient nie działa zbyt dobrze, ale myślę że bardziej doświadczeni twórcy pomyślą żeby zajrzeć do root, locale_pl i uiscript ;)

Osobiście polecam clienta robić samemu, na podstawce 2010 lub 2011 (w skrajnych przypadkach 2013) - wtedy będzie najlepiej, gdyż wiemy co mamy w cliencie, a nie 1gb niepotrzebnych śmieci :)

Opublikowano (edytowane)

terenzo mam prośbe dasz mi icon do clienta bo jest pas ale brakuje icon i miejsca na niego w eq jak byś zrobił ten pas i to miejsce i jeszcze te pety poprawił że są w pieczeci a nie bo teraz można nawet 5 petow na raz i okno dla nich wiesz o co chodzi to tam nasz ich lvl i co dają to bd gitara :))) i tabele bonusow :) jak mozesz dzięki :) i Plusy WIELKIE DLA CIEBIE :)

Edytowane przez dake1
Opublikowano

Witam, jeżeli odpalam clienta przez "metin2launch" z prawami administratora to mam błąd podczas łączenia z serwerem, edytowałem "root" i "serverimfo.py", porty także mam odblokowane, a jeżeli uruchamiam po przez "Metineth" to wszystko działa lecz wywala mnie podczas ładowania do gry, jak temu zaradzić? :)

Syserr:

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem czego ale widze że bardzo dużo osób ma problem z tym ze albo wywala clienta jak chce się zalogować albo po np reboocie czy coś nie da połączyć się z navi albo coś jak ktoś chciał by pomóc proszę o PW

Edytowane przez HaxIoRtMe

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Terenzo weź napraw to archiwum 7 part client. Ściągałem już chyba z 4 razy i błąd CRC

5282253454731.png

Witam, jeżeli odpalam clienta przez "metin2launch" z prawami administratora to mam błąd podczas łączenia z serwerem, edytowałem "root" i "serverimfo.py", porty także mam odblokowane, a jeżeli uruchamiam po przez "Metineth" to wszystko działa lecz wywala mnie podczas ładowania do gry, jak temu zaradzić? :)

Syserr:

wrzuć ten plik do root, bo uszkodził się podczas rozpakowywania

Opublikowano

Ok rozpakowałem a wiesz może dlaczego jak chce wbić do clienta to wisi mi na zostaniesz połączony z serwerem ? ip w root zmienione w serverip tez odpalam przez lauchera na tym kliencie nowym co jest w temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...