Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Terenzo miałbyś może questa na pety, chodzi mi o pliki z game 2089 (starsza wersja)?

4692787228.png

Opublikowano

Dobra chłopaki difa wgram ale jaki plik mam zastąpić jakie Game_ czy coś bo jestem w tym niezaawansowany Pozdo :D

Ścieżka /usr/home/mt2/share/ i tu będzie game.

le7els1.jpg

Opublikowano

@UP

Wypakuj do "wypatchowanego" clienta PL-a, z packa weź rooty, wypakuj je pakerem, znajdź plik "serverinfo.py" i otwórz go za pomocą notepad-a, bądź notatnika, zmień IP na swoje, zapisz, spakuj, wrzuć do folderu pack. Jeżeli będziesz miał błąd z clientem "lib/tracebak.pyc" wrzuć te liby http://www.mpcforum.pl/topic/1069042-dlfolder-lib-do-klienta-na-pliki-terenzo/ hmm to chyba wszystko, w razie czego pytaj.

le7els1.jpg

Opublikowano

Terenzo dasz mi łatke na wlaczenie 4 channeli:P?

Nie potrzebna jest na to żadna łatka, wystarczy że dopiszesz w pliku start.sh do pętli ze zmienną i1 channele które chcesz odpalić.
Opublikowano

Terenzo czemu jak wypakuje root to jest jeden plik z nazwą 'atlasinfo'. O co chodzi?[/size]

pewnie nie pobrałeś paczki lite, w której root nie jest zabezpieczone.
Opublikowano

Terenzo miałbyś może questa na pety, chodzi mi o pliki z game 2089 (starsza wersja)?

Ponawiam.

4692787228.png

Opublikowano (edytowane)

Terenzo,ściągłem gotowy dysk itd serwer śmiga, sciagłem client metina z globala, wkleiłem twojego clienta , pozmieniałem IP w server info jak i w root. I pisze zostaniesz połączony z serwerem. W czym tkwi problem. Z góry Dziękuje

Edytowane przez SeniorX
Opublikowano

Terenzo, czy jak wezmę z tych pliczków 2k13 game, oraz wrzucę do starszych plików (game 2089) będę musiał coś prócz tego robić ? Czy tylko po prostu same game ? ;)

4692787228.png

Opublikowano (edytowane)

Terenzo, czy jak wezmę z tych pliczków 2k13 game, oraz wrzucę do starszych plików (game 2089) będę musiał coś prócz tego robić ? Czy tylko po prostu same game ? ;)

nie jestem pewien, ale raczej nie odpalisz tego gejma bez dodatkowych katalogów/plików. syserr wszystko powie czego mu brakuje.

@UPDATE.

Edytowane przez Terenzo.
Opublikowano

Zdecydowanie nie będzie działać

le7els1.jpg

Opublikowano

Terenzo,ściągłem gotowy dysk itd serwer śmiga, sciagłem client metina z globala, wkleiłem twojego clienta , pozmieniałem IP w server info jak i w root. I pisze zostaniesz połączony z serwerem. W czym tkwi problem. Z góry Dziękuje

Pisałem w poprzednim poście, wrzuć fixa do rootów :)

le7els1.jpg

Opublikowano (edytowane)