Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Pliczki spoko,troszkę błędów ale to nawet dobrze.

Edytowane przez WSSH

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

@Zgłaszam błędy.

Nie które pieczęcie po użyciu nich np Lwa wsiadam na dzika.

,, Co masz zrobić jutro... zrób pojutrze.''

Opublikowano

No to słuchajcie ja mam taki problem,że nie moge się zalogować all kanały ,,...,,

I wywala coś takiego Błąd połączenia z Serwerem...

Co robić >

xTabwwt.png

Opublikowano

tylko te co są udostępnione na mpc/epvp itd.

Pytam bo występuje bug ze znikaniem postaci lub nie pojawianiem się po śmierci.

Udało mi się to ograniczyć do minimum ale jeszcze nie próbowałem tego załatać difem jeżeli się da.

0LsM05U.png

Opublikowano

Mam zakładać serwer na tych plikach ale skoro masz poprawiać błędy to poczekam :)

Mam pytanie możesz wrzucić już tego diffa co licencja wygasła i jak ci się będzie nudziło dodaj na serwer bao-bao i polarna panda i resztę będe wdzięczny i napewno nie tylko ja :)

Opublikowano

Mam zakładać serwer na tych plikach ale skoro masz poprawiać błędy to poczekam :)

Mam pytanie możesz wrzucić już tego diffa co licencja wygasła i jak ci się będzie nudziło dodaj na serwer bao-bao i polarna panda i resztę będe wdzięczny i napewno nie tylko ja :)

Na serwie jest już bao bao i niedźwiadek polarny popatrz sobie na wersji v4.2

Pozdro

xTabwwt.png

Opublikowano

Na serwie jest już bao bao i niedźwiadek polarny popatrz sobie na wersji v4.2

Pozdro

Pisałem że dopiero zakładam serwer na tych plikach a w opisie nie ma nic o petach nowych co są na pl'u tylko pisze o mapach i zbrojach

Opublikowano

Pisałem że dopiero zakładam serwer na tych plikach a w opisie nie ma nic o petach nowych co są na pl'u tylko pisze o mapach i zbrojach

No dobra, ale teraz już wiesz

Co do mojej wypowiedzi czy ktoś mógłby Mi pomóc w pewnej sprawie. Mianowicie nie działa u mnie (File Archwier) i nie moge rozpakować rootów i IP zienić jakby ktoś mógl to zrobić napiszcie na PW podam IP :D Dam like :D

Co do mojej wypowiedzi czy ktoś mógłby Mi pomóc w pewnej sprawie. Mianowicie nie działa u mnie (File Archwier) i nie moge rozpakować rootów i IP zienić jakby ktoś mógl to zrobić napiszcie na PW podam IP :D Dam like :D

Sorrki zdublowało mi się

xTabwwt.png

Opublikowano (edytowane)

Brakuje specular w każdym itemie co powoduje takie świecenie:

cix0ok.jpg

Iskierki są ale srebrzenia już nie ma.

Iskierki są ale s

PODPINAM SIE

Edytowane przez vinyls
Opublikowano (edytowane)

Brakuje specular w każdym itemie co powoduje takie świecenie:

cix0ok.jpg

Iskierki są ale srebrzenia już nie ma.

odpalasz navi, wklepujesz te zapytanie:

To jest ukryta treść, proszę
patrzysz ile jest wyników (powinno dać się podzielić przez dziesięć. otwierasz notatnik/notepada++, wklejasz w niego poniższe wiersze aż będzie ich tyle co wierszy wyników w navi.

To jest ukryta treść, proszę
pozostało Ci jedynie przekonwertowanie tego z sql do xml i spakowanie. Edytowane przez Terenzo.
Opublikowano

Terenzo czy istnieje możliwość abyś zrobił żeby zmiany zapisywały się w navi a nie żeby robić przez ftp ktoś kiedyś pisał że da się to zrobić za pomocą diffa jak będziesz poprawiał all to jak możesz zrób to :)

No dobra, ale teraz już wiesz

Sorrki zdublowało mi się

Wyślij mi rooty na pw to ci zrobię

Opublikowano

Dzięki , Like !

Edit:

Jeszcze jedno , nie mogę się połączyć z serwerem ( błąd połączenia ) , omg

1. Wgraj diffa na licencję (wygasłą 22.10), jeżeli go jeszcze nie wgrałeś.

2. Wrzuć do rootów fixa (masz podanego na pierwszej stronie (Spojler "Pobieralnia")

3. Sprawdź (tak było w moim przypadku) czy w pliku CONFIG w ścieżce /usr/home/mt2/chs/ch99 nie masz linijce CHANNEL wpisane 4, powinno być 99

le7els1.jpg

Opublikowano

Dobra działa THX.

Ale znalazłem buga , ze skrzyni na start nic nie otrzymujesz.

Co było przyczyną u CB ja też mam błąd połączenia za Pomoc daje Likeeeeee Pw ktoś albo tutaj :D

xTabwwt.png

Opublikowano

@DemoRaven

Pisałem Up :D

1. Wgraj diffa na licencję (wygasłą 22.10), jeżeli go jeszcze nie wgrałeś.

2. Wrzuć do rootów fixa (masz podanego na pierwszej stronie (Spojler "Pobieralnia")

3. Sprawdź (tak było w moim przypadku) czy w pliku CONFIG w ścieżce /usr/home/mt2/chs/ch99 nie masz linijce CHANNEL wpisane 4, powinno być 99

le7els1.jpg

Opublikowano

Nie moge rozpakowac plikow root probowalem metin2tools terenza i filearchiver2.

prosze o pomoc

e3e0ug.png+ 4gb ram.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...