Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogę połączyć się z navicatem i stroną. Strony nie wyszukuje w ogóle, navicat błąd 10061.. Can't connect to MySQL ten co ostatnio.. Co jest znowu grane ? Channele się włączają i ftp ale reszta nie, w dodatku teraz mam błąd w konsoli... Screen :

23tr1ao.jpg

,, Co masz zrobić jutro... zrób pojutrze.''

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

1. To co jest w " Dodatkowe info:"

czyli: - Itemy, które powinny mieć średnie obrażenia i średnie umiejętności nie mają ich?

- Itemy nie mają odpowiedniej ilości slotów i nie mają iskierek na +7/8/9?

to zostało naprawioione w wersji Full? bo nie wiem.

oraz primo jak zrobic Konwertujemy do plików tekstowych?? bo jak ja navicatem to robie to jakies inne mi wychodzi .

Opublikowano

Boże /etc/rc.conf not found i teraz serwer nie chce się włączyć, gdzie wcześniej normalnie na postać wbiłem. Nie rozumiem tego...

Opublikowano

Można wiedzieć co zostało poprawione w UPDATE?

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

1. To co jest w " Dodatkowe info:"

czyli: - Itemy, które powinny mieć średnie obrażenia i średnie umiejętności nie mają ich?

- Itemy nie mają odpowiedniej ilości slotów i nie mają iskierek na +7/8/9?

to zostało naprawioione w wersji Full? bo nie wiem.

oraz primo jak zrobic Konwertujemy do plików tekstowych?? bo jak ja navicatem to robie to jakies inne mi wychodzi .

Pierwsza strona, spojler pod napisem WAŻNE, masz tam wszystko podane.

le7els1.jpg

Opublikowano (edytowane)

ja mam stare pliki 9.1 i nie działa tam otwieranie szkat ucznia itd. jak to naprawic ?? bo nie chce mi sie sciągac tych nowych plików ??

BEDĄ LAJKI

Edytowane przez vinyls
Opublikowano (edytowane)

jest problem z dt po stronie clienta. postaram się jeszcze raz go dzisiaj wrzucić i poprawkę na tego co teraz jest dostępny.

@up. w special_item_group musisz dodać odpowiednią grupę (patrz nowe sf).

Edytowane przez Terenzo.
Opublikowano

jest problem z dt po stronie clienta. postaram się jeszcze raz go dzisiaj wrzucić i poprawkę na tego co teraz jest dostępny.

@up. w special_item_group musisz dodać odpowiednią grupę (patrz nowe sf).

Ale to jakaś łatka tylko będzie ? czy całe od nowa ?

TO jest cały klient czy trzeba do pl'a ? wrzucić

PS. A znasz jakąś możliwość aby zmiany normalnie się zapisywały w navi ?

Opublikowano

Ale to jakaś łatka tylko będzie ? czy całe od nowa ?

TO jest cały klient czy trzeba do pl'a ? wrzucić

PS. A znasz jakąś możliwość aby zmiany normalnie się zapisywały w navi ?

będzie cały client i łatka na tego co teraz jest dostępny w temacie.

to jest cały client

nie.

Opublikowano (edytowane)

Zrób reup klienta na inny hosting bo z ul co 24h mozna pobierac chyba... a dales po 100mb, rozumiem, ze chcesz zarobic no ale bez jaj.

na początku zawartości spoilera "pobieralnia" dałem strony przez które można pobierać bez limitów

@poprawka na clienta:

To jest ukryta treść, proszę
Edytowane przez Terenzo.
Opublikowano

Hmm Update, ale czy coś się zmieniło ? warto pobierać tę wersję ? ClientSide "cięższy" o ponad 400MB, co zostało dodane do niego ?

Terenzo, może przedstawisz mały opis zmian ?

le7els1.jpg

Opublikowano

Hmm Update, ale czy coś się zmieniło ? warto pobierać tę wersję ? ClientSide "cięższy" o ponad 400MB, co zostało dodane do niego ?

Terenzo, może przedstawisz mały opis zmian ?

dużo zmian nie wprowadziłem, w zasadzie tylko te które zostały wymienione w tym temacie. clientside to jest cały client, a nie sam patch.
Opublikowano (edytowane)

Właśnie możesz podać co poprawiłeś

UP@ TO jest cały klient więc za dużo nie waży

Żeby ten post nabrał jakiegoś sensu bo terenzo mnie wyprzedził z odpowiedzią są jakieś kostiumy typu klubowe i te jakieś renifer i czapka do niego xD ?

Edytowane przez NajnowszyMT2
Opublikowano

Właśnie możesz podać co poprawiłeś

UP@ TO jest cały klient więc za dużo nie waży

Żeby ten post nabrał jakiegoś sensu bo terenzo mnie wyprzedził z odpowiedzią są jakieś kostiumy typu klubowe i te jakieś renifer i czapka do niego xD ?

nie ma, są tylko te:

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Zainstalowałem nowe pliki. Zrobiłem reboot. Włączyłem serwer. Wlazłem na serwer i testowałem. wgrałem 4 swoje questy. Zrobiłem reboot. Channele i Navicat z dupy nie działają, samo FTP. I błąd z Ethost mi wywala ciągle, ale idzie się połączyć po dłuższej chwili. O co z tym chodzi do cholery jasnej ?!

Screen :

2mqj22u.jpg

Opublikowano

Zainstalowałem nowe pliki. Zrobiłem reboot. Włączyłem serwer. Wlazłem na serwer i testowałem. wgrałem 4 swoje questy. Zrobiłem reboot. Channele i Navicat z dupy nie działają, samo FTP. I błąd z Ethost mi wywala ciągle, ale idzie się połączyć po dłuższej chwili. O co z tym chodzi do cholery jasnej ?!

Screen :

2mqj22u.jpg

To działa ci po jakimś czasie normalnie to mysql i channele ? jeżeli tak to nwm o co ci chodzi musisz poczekać aż się wszystko załaduje itp

Opublikowano

Logowałem i nie działa, na tym ss chodziło o błąd z Ethost. Po zalogowaniu i wpisaniu kolejno :

/etc/rc.d/netif restart

/start

1

ps

I nie działa ani navicat ani channele.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...