Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ponawiam bardzo ważne a autor widocznie nie zwrócił uwagi

Wypakuj na nowo,odpal zaloguj i wpisz ee /etc/rc.conf i gdzie masz APACHE22 "YES" ustaw na "NO".

Po uzupełnieniu sysinstall otwórz jeszcze raz ee /etc/rc.conf i ustaw default router na twoje ip ze zwykłą końcówką a reszte ip z końcówką .100 // 255.255.255.255 bodajże ustaw na 255.0.0.0 i gra.

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano (edytowane)

Part 1 - 47EFF122400757FF948E9B1C01A3453B

Part 2 - 331A7B927F6160D0A7530E3E3C0C2C51

Part 3 - 0B254EC1EAD393A92F0B56D1E52F2947

Part 4 - 80068103A3673AEDBA19AD841A8EA941

Part 5 - CC5ACB61F55B6D3997A1DA610CA37188

Part 6 - 5AD03D239E667F99F416894331426234

Part 7 - 5808960097DBE08954316BD14D84360D

nie zgadza się part 1,3,4.

Czyli w takim razie, co ja mam zrobić, żeby rozpakować poprawnie klienta?

Edytowane przez SeniorX
Opublikowano

Moze Ktos Up na https://mega.co.nz caly client a nie jak daje terenzo na jakims slabym upload i to jeszcze w patrach gdzie pobierzesz 1 a potem czekasz 1 h zeby pobrac 2 part :/ zal Proslbym Kogos :) z Gory Dzieki na https://mega.co.nz

włącz myślenie... na sam początek zapoznaj się z całym tematem, podałem w nim stronę przez którą można pobierać pliki bez ograniczeń.
Opublikowano (edytowane)

Tam Trzeba robic jakies beznadzieje konta a to po co ja pobieram clieta starego i juz nie mam na tym kontach transferu bo tak jak bys nie mogl dac w jednym parcie a po 3 ja poprosilem zeby ktos mi reuploadawal na https://mega.co.nz chyba Moge o to prosci :(

Edytowane przez dake1
Opublikowano

dake1, mysl.

1 email robi sie w 1min, konto tak samo.

6-10min = i masz 8 kont z ktorych mozesz juz pobrac wszystko klient i pliki.

Pozdro.

e3e0ug.png+ 4gb ram.

Opublikowano (edytowane)

dake1, mysl.

Pozdro.

no jak bym nie wiedzial :/ tylko ze ja wole kogos poprosic i wszyscy bd mogli PObierac w jendym parcie wszystko a nie bawic sie w robienie kont :/ nawet ciebie masz juz wypakowany client to wez go reup na https://mega.co.nz i tyle bd wdzieczny

Wkoncu sie wkurwilem i porobilem te konta i nie da sie wypakowac :( zal daj ktos Full clietna na 1 part gdzies dzieki

Edytowane przez dake1
Opublikowano (edytowane)

siema mam taki problem ze mamte pliki 9.1 i wgrałem stare 9.0 i wszystko ładnie tylko gdy chcem otworzyc skrzynie ucznia to pisze ze nic nie dostałem a quest jest.

terenzo cos pisał zebym wgrał special_item_group z 9.1 ale jak to wgrywam to tylko 1 item dostaje ...

jak to naprawic dal like .

Edytowane przez vinyls
Opublikowano

dake1, mysl.

Pozdro.

Lepiej już wejść na 10minutemail.com i nie trzeba nic zakładać ;) chociaż czasem mail aktywacyjny może nie dotrzeć

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano (edytowane)

Terenzo, albo jak ktoś wie: jak zainstalować pliki terenzo na gotowej maszynie derina. Proszę o wytłumaczenie w miarę nieskomplikowanie. Z góry Dziękuje

Edytowane przez SeniorX
Opublikowano

Moze Ktos Up na

To jest ukryta treść, proszę

caly client a nie jak daje terenzo na jakims slabym upload i to jeszcze w patrach gdzie pobierzesz 1 a potem czekasz 1 h zeby pobrac 2 part :/ zal Proslbym Kogos :) z Gory Dzieki na https://mega.co.nz

Zaraz zacznę Wam uploadować klienta metin2, wystarczy, że wrzucicie sobie ten laucher od terenza (trochę zajmie mi wrzucanie :D )

4692787228.png

Opublikowano (edytowane)

Terenzo, wstawisz do tematu same pliki do clienta? Mam pełnego czystego clienta a brakuje mi tylko plików od Ciebie.

Edytowane przez Kulka™

4692787228.png

Opublikowano

Drogi Panie Terenzo mam pewien problem...

Zainstalowałem sobie pańskie pliki na serwerze dedykowanym i PRAWIE wszystko działa pięknie.

Mogę się zalogować na konta które są już stworzone w bazie, ale gdy sam tworzę jakieś konto i próbuję wbić cały cas widnieje napis "Logowanie..." i tak cały czas i nie loguje. Dziwi mnie jednak to, że konta już stworzone działają. Jak mogę naprawić ten problem i czemu się on pojawił ?

Będę wdzięczny za odpowiedź.

Z poważaniem: Haronis

Opublikowano

włącz myślenie... na sam początek zapoznaj się z całym tematem, podałem w nim stronę przez którą można pobierać pliki bez ograniczeń.

Moge odostepnic klienta? Mam go na hostingu google drive.

Opublikowano

Moge odostepnic klienta? Mam go na hostingu google drive.