Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ku*wa Terenzo może byś odpisał dlaczego te twoje pliki po pierwszym reboocie nie działają tylko samo ftp i strona ? a Navicat i channele padają z dupy i już nigdy się nie włączą chyba że po reinstallu .. Toć to irytuje a ja już bym chciał zacząć edytować -.-

,, Co masz zrobić jutro... zrób pojutrze.''

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ku*wa Terenzo może byś odpisał dlaczego te twoje pliki po pierwszym reboocie nie działają tylko samo ftp i strona ? a Navicat i channele padają z dupy i już nigdy się nie włączą chyba że po reinstallu .. Toć to irytuje a ja już bym chciał zacząć edytować -.-

wpisz w konsoli:

To jest ukryta treść, proszę

i spróbuj ponownie odpalić serwer.

Opublikowano

Terenzo możesz mi podać linki do poprzedniej wersji plików i clienta bo z tymi mam same problemy rozwiąże 1 i zaraz kolejny na tamtych było ok tylko kilka błedów to sobie poprawie z góry dzięki jak coś daj na pw lub tu

Opublikowano

Działa navicat. Ale teraz mam błąd i nie mogę się zalogować. Zostaniesz połączony z serwerem... Host ustawiłem .home na początku bo Ethost to same błędy wywala.

Opublikowano (edytowane)

Bo pliki mają mnóstwo błędów, nie wiem jakim cudem substype w bazie pozmieniane, przecież to miał być update...

Edytowane przez LE7ELS

le7els1.jpg

Opublikowano

Mam pytanie. Jak przesłać nowe itemki z navicata do mt2/db/* ? bo jak konwertuje do plików .txt tak normalnie to zupełnie inny wygląd to ma. Przykład :

Normalne :

Moje :

Opublikowano

Mam pytanie. Jak przesłać nowe itemki z navicata do mt2/db/* ? bo jak konwertuje do plików .txt tak normalnie to zupełnie inny wygląd to ma. Przykład :

Normalne :

Moje :

Ta wersja ma dużo błędów mi wogóle nie chce dodać wpisów do navi a muszę je dodać aby przekonwertować a wpisy są dobre bo dodałem na plikach derina normalnie bez problemów ID się nie powtarzają możecie coś poradzić ?

Opublikowano

I znowu coś !

Navicat działa.

Strona działa.

FTP działa.

Kanały nie działają. Błąd łączenia się z serwerem...

Host : .home

Domain : localhost

Co może być nie tak ? Ten domain automatycznie się ustawia, nie wiem czemu...

Opublikowano

Jakie masz bugi??

Mi tam all ładnie chodzi jedyne co to niektórych textur nie widać lub są białe, ale to kostiumów bardzo wymyślnych.

Wogólę pliki mi się podobają i są DOBRE :D

Pozdro

xTabwwt.png

Opublikowano (edytowane)

Demo przecież ty masz starszą wersję, pobierz update, zmienisz zdanie.

A swój post zadedykuj jednostkom mniej znającym się na tworzeniu serwerów...

Edytowane przez LE7ELS

le7els1.jpg

Opublikowano

Demo przecież ty masz starszą wersję, pobierz update, zmienisz zdanie.

Wiesz co chyba się mylisz zapytaj się na mój temat terenzo i popatrz na jego i moja lokalizacje i pomyśl wczoraj sprawdzał jeszcze all dobrze i nowa wersja :D nie jestem zacofaniec :D pozdr

xTabwwt.png

Opublikowano

Wiesz co chyba się mylisz zapytaj się na mój temat terenzo i popatrz na jego i moja lokalizacje i pomyśl wczoraj sprawdzał jeszcze all dobrze i nowa wersja :D nie jestem zacofaniec :D pozdr

Twoja składnia zdania pozostawia wiele do życzenia.Szczerze mówiąc nie wiem jakie pobudki kierowały tobą pisząc ten post.

Chodziło mi wyłącznie o userów mniej znających się edycji plików, a ta wersja zawiera więcej błędów, w dodatku są to błędy większego kalibru.

Zasugerowałem, że twoje pliki to starsza wersja, bo przecież pisałeś do mnie na PW w tej sprawie jeszcze przed update...

le7els1.jpg

Opublikowano (edytowane)

Terenzo. jak jest z efektami pierścionków? Bo nie mogę nigdzie znaleźć questa..

Jak naprawić cube?

Edytowane przez piotrekkkkkk

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

to. ze działają to wiem, tylko chodzi mi o to czy jest to zrobione questem(w co wątpie bo nie mogę siędoszukać questa) czy w pythonie?

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano (edytowane)

Terenzo problem mam z clientem:

0 CRC nie powiodła się dla Metin2.7z. Plik jest uszkodzony

Metin2.part7.rar: Metin2.7z - Błąd CRC

Edytowane przez SeniorX
Opublikowano

I znowu coś !

Navicat działa.

Strona działa.

FTP działa.

Kanały nie działają. Błąd łączenia się z serwerem...

Host : .home

Domain : localhost

Co może być nie tak ? Ten domain automatycznie się ustawia, nie wiem czemu...

Napisz PW

le7els1.jpg

Opublikowano

Zrób poradnik najlepiej na yt jak to pobrać i powgrywać np: podajesz to: mt2full.tgz wrzucamy do / i rozpakowujemy ( tar -xvf /mt2full.tgz ) to do czego to trzeba wrzucić co oznacza ten / ?? byłbym wdzięczny gdybyś zrobił taaki poradnik :)

Opublikowano

To to jest aż TAK Trudne??? , że poradnik trzeba robić???

Zaraz będziemy robić poradnik jak włączyć portmapa

xTabwwt.png

Opublikowano

To to jest aż TAK Trudne??? , że poradnik trzeba robić???

Zaraz będziemy robić poradnik jak włączyć portmapa

Napisał człowiek, który do niedawna nie umiał wgrać difa...

le7els1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...