Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja mam Problem.. Gdy robię Serverinfo generatorem to sprawdzam czy serv jest Online.. i pisze Offline.. a gdy łącze sie z FTP t o da się połączyć tak samo z Mysql.

Robiłem na Gorowym FreeBSD

loginPort to napewno 11002?

Edytowane przez DynamicPOL
  • Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Można prosic o upload pliku ClientSide V4.5 (Lite 4,8 MB) na speedyshare albo multiupload ? bo na ul to co 3h ponad mozna pobierać

dlatego dałem serwis przez który można pobierać pliki z ul bez limitu.
Opublikowano

Mam pytanie . Gotowe freebsd jest podzielone na 2 części jak złączyć to w 1 część? Proszę o odpowiedz bez głupich żartów jestem niedoświadczony w takich rzeczach .

Opublikowano

Mam pytanie . Gotowe freebsd jest podzielone na 2 części jak złączyć to w 1 część? Proszę o odpowiedz bez głupich żartów jestem niedoświadczony w takich rzeczach .

nie musisz tego łączyć, wystarczy rozpakować paczkę *.001
Opublikowano (edytowane)

Ja natomiast mam problem z połączeniem do klienta tzn. Jeśli wpiszę błędne passy wyświetla że Wpisałem niepoprawne dane a jeśli wpiszę poprawne to wywala błąd podczas łączenia z serwerem.

Wgrana twoja baza danych slimki od nowa porobione bo w innym katalogu dałem pliki port logowania i channeli jest Ok ip z koń .100 bo na hamachi chwilowo testuję.

WAŻNE! dodałem lib do FreeBSD dzięki któremu "ma" czytać moob_proto i item_proto normalnie z bazy danych.

Jakieś rady?

Syserr:

Logi z AUTCH!

To jest ukryta treść, proszę

SKAN:

To jest ukryta treść, proszę

Edytowane przez baran860

8910814572903361049127.png

Opublikowano (edytowane)

możliwe że nie masz bazy hotbackup, sprawdź w navi czy ją masz, jeśli nie to stwórz takową.

;/ Mam tą bazę danych jak widać na SS'ie zamieszczonym poniżej wraz z jej zawartością (Jest pusta)

97427269059755460894.jpg

Nie wiem co się dzieje ale jak po stworzeniu nowej bazy danych "Test2" i po jej usunięciu nagle zaczęło logować - dziwne Tak czy siak "Zalajkuje Cię na śmierć" :P

Edytowane przez baran860

8910814572903361049127.png

Opublikowano

Zajebisty hosting od plików clientowych... Nie dość, że po 50kb/s takie rozmiary to jeszcze co chyba 2h można pobierać, już na zippy mogłeś dać...

banner.gif

Opublikowano

Zajebisty hosting od plików clientowych... Nie dość, że po 50kb/s takie rozmiary to jeszcze co chyba 2h można pobierać, już na zippy mogłeś dać...

przecież podałem serwis przez który można pobierać bez limitu... :huh:

Opublikowano

Witam

Mam takie pytanie, czemu moby nie zadają DMG. Jeśli już było wyjaśnienie to proszę o podanie strony lub linku na którym było rozwiązanie.

Opublikowano

@Up

Lvl możesz zmieniać w configach w channelach (max 250)

Próbowałem do kazdego ch i ch99 dałem max level 250 zrestartowalem i dalej jest 120 taki jaki byl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...