Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Dedyk]Balantia.pl

Sensual

Zmianki i Dodania u NPC  

1 334 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za usuni?ciem zmianke i doda? u NPC?

• Tak
      495
    • Nie
      839

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up Kolego wiesz co to są ddos-y ? Na moje oko raczej nie , więc nie wprowadzaj ludzi w błąd .

Po drugie poczekajcie , ja dostałem info że około 16-21 ma być serwer , wystarczy otworzyć oczy a google nie gryzie .

Dziękuje za uwagę , dobranoc .

hahahahaha 16-21 to lece na balmorke yoo szkoda weekendu na ten nie wypal
Opublikowano

A czy ja napisałem ze są wiarygodne te informacje ? Czytaj to uważnie .

Im wiecej dzieciaków pojdzie na inne śmieszne serwery tym lepiej dla normalnych graczy , którzy czekają na ten serwer od dawna i chcą pograć .

Opublikowano

@diomonek Ja osobiście pobierałem z speedyshare z kontem premium i po 500 leciało . Ale jeśli ktoś ma LTE lub inny internet z NASA to może mu lecieć po 900 czy tam 800 .

Opublikowano

@Up Kolego wiesz co to są ddos-y ? Na moje oko raczej nie , więc nie wprowadzaj ludzi w błąd .

Po drugie poczekajcie , ja dostałem info że około 16-21 ma być serwer , wystarczy otworzyć oczy a google nie gryzie .

Dziękuje za uwagę , dobranoc .

Z dupy masz to info, po chuj piszesz że będzie około 16-21 jak to jest pierdolona nie prawda ?

j8d8.png

Opublikowano

Raviia to przyjazny serwer dla balatni bo jest Bambos ?

myś♥lę że nie bo ravia zajebała pliki starsze pliki od Sensuala i dodali na smieszną pompe więc to nie jest przyjazny serwer ;]

Opublikowano

Przecież nie musisz patrzeć na wszystkich , którzy wypowiadają się na FB wystarczy zobaczyć kto wstawia linki jakiś postów z forum a tam natomiast są prawdopodobne info .

Moim zdaniem dziś jeszcze powinno to wystartować , bo taka ekipa jaka tu jest powinna spokojnie dać sobie z tym radę , jeśli te dzieciaki nie będą nadal spamować "kiedy będzie serwer " itd . To wszystko powinno być okey jeszcze dziś wieczorem .

Opublikowano

jak chce pobrac Clienta,Dlaczego mam takie coś ??

Ten plik nie istnieje, dostęp do tego pliku jest ograniczony lub plik został usunięty z powodu naruszenia praw autorskich.

Zawsze nick "Sobieski,,

Opublikowano

myś♥lę że nie bo ravia zajebała pliki starsze pliki od Sensuala i dodali na smieszną pompe więc to nie jest przyjazny serwer ;]

Chuj ci w dupe grubasie, spierdalaj jebać swój serwer sprzedażą yangów na allegro i rozdawaniu bryłek, a także wymianie kont zbanowanych lub itemów na chujmorze za itemy na pl-u.

Poza tym ravia składa się z plików GodWelesa, a nie plików sevixa, który pompe robił, więc szczym ryj jak gówno wiesz.

xnzn.jpg
Opublikowano

Ty nie myślisz i nie kłam ludzi !!

EthanaEU2.png

Opublikowano

Ale ten gościu o nicku ; Fubu to nie musi być FuBu z Yt , więc spokojnie to zwykły napinacz a Wy już musicie pokazać kto rządzi na wsi ...

Opublikowano

Ale ten gościu o nicku ; Fubu to nie musi być FuBu z Yt , więc spokjnie to zwykły napinacz a Wy już musicie pokazać kto rządzi na wsi ...

to jest fubu czlowieku ile na mpc juz jestes 2 tyg wiec sie nie udzielaj
Opublikowano

to jest fubu czlowieku ile na mpc juz jestes 2 tyg wiec sie nie udzielaj

Popieram..

zaro bydzie łatka

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

No okey spokoj ludzie ...

Że on coś napisze zwązanego z serwerem to nie znaczy że musicie mu cisnąć że jeździ na wózku , jeśli by nawet to nie wasza sprawa i trochę tolerancji dla innych , bo zachowujecie się jak idioci bez szkoły .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...