Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] WHAFF zarabiaj na androidzie!

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 614
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pewnie używałeś VPN?

Być może dostałeś za to bana :D

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja bez vps wbiłem wczoraj prawie 2$. Reklamki akazoo z 5 razy po koleji mi się odnawiały a pierwsza była za 044$ :D badabee z 2 zrobiłem po 0.30

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

Ja bez vps wbiłem wczoraj prawie 2$. Reklamki akazoo z 5 razy po koleji mi się odnawiały a pierwsza była za 044$ :D badabee z 2 zrobiłem po 0.30

A co zrobić jak mi zamiast kwot i zdobytego hajsu wyświetla się null1? Co z tym zrobić?

Juz sobie poradziłem 3,34$ zebrane w kilkanaście minut z tym xe 10 to minimum ciekawe ile mój entuxjazm potrwa bo pewnie znając życie ofert żeby nabić minimum nie wystarczy :D

Noi tak entuzjazm zgasł nabilem 4$ i stoi w miejscu mimo że nawet robie to nie dodają mi nic... Vpn tez nie pomogło więcej ofert ale same ankiety...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja 8.15 i już nie mam żadnych reklamek. Nie ma gdzie zarobić bo nic nie płaci. Ogólnie to czuje ze ciężko będzie wbić te 10$

Opublikowano

mam pytanie zrobiłem wszystko mam na koncie WHAFF! już 5$ jak to teraz na PayPal wypłacić.. do tego trzeba mieć karte czy tam konto w banku?

21278_23_03_12_11_09_58.png

Opublikowano

Po zainstalowaniu nie odpala się. Android 2.3.6 LG L3. Pomoże ktoś??

Wysyłane z mojego LG-E405 za pomocą Tapatalk 2

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

ja wam polecam inną apke do zarabiania, cashpirate.
wypłacanie jest od 2.5$ - 2500coins. Na jedno wypłacenie zbierałem około jednego dnia. 
dodatkowo daje wam kod przy rejestracji na 500 bonusowych coinsów - 0.5$ 

XXX

26495931301941812087.png
1377531174-U173186.png

Opublikowano

Od ilu wypłata ?

Dalej działa, czy to już nie to samo ?

wypłata od 10$

już nie płacą tak jak kiedyś za wszystko, nie wolno używać vpn to w polsce masz 1-2 oferty dziennie za 0.05$ za które dostaniesz wypłate

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Niestety troche popsuli aplikacje, wyplata od $10, w dodatku malo ofert zarabiania, ja osobiscie poczekam na jakis nowy update, moze cos poprawia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...