Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK][MODY][60 SLOTÓW!][IndustrialCraft,BuildCraft,RedPower..][Automatyzacja][PANEL GRACZA][Ekonomia][SURV/FB/RPG][Survival Games]- MachinesCraft -

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z czegoś serwer się utrzymywać musi. Komenda /sethome nie jest jakimś niezbędnikiem a ułatwia grę, dlatego jeśli jest dostępna tylko dla VIP'ów to nawet lepiej :)

To już 9 lat z MPC <3

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem.

Mianowicie po uruchomieniu jakiejś mapki na singlu po chwili (około minuty) gry wyskakuje mi "saving chunks" następnie pojawia się czarny ekran. Dodatkowo nie mogę wygenerować żadnej mapki. Jakieś rady?

@Wygenerowałem mapkę MCEditem i nawet na nowej, "czystej" po chwili pojawia się ten błąd.

@na serwerze nic takiego mi nie wyskakuje (w sumie nic w tym dziwnego..).

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Skasowałem moda z nowymi biomami i działa dobrze(przynajmniej na razie) :) W każdym razie dziękuję za pomoc :)

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Ehh.. szkoda gadać, znowu ten sam serwer, który znowu startuje, grałem na kilku odsłonach, ale już mi się znudziło. Jedynie czasem wykorzystuje paczkę do gry na sp. I jeszcze jedno, że ktoś tutaj się skarży na server, to nie znaczy że musicie go ignorować albo wyzywać. Spróbujcie rozwiązać problem a nie po prostu go zakrywać.

KHA`ZIX!

Opublikowano

Dobra,teraz chciałbym napisać obszerną wypowiedź

Witajcie,z tej strony gracz tego serwera,Kopalniaczek. Chciałbym poinformować,iż admini nie mają nikogo w dupie,nie opierdalają sie,i czasem przeklną B) Serwer ma lagi,prawda,ale jest to spowodowane słabą maszyną,a pod koniec tego miesiąca,maszyna będzie nowa.

Oczywiście mapa,mody i itemy zostaną. Dla wszystkich tych,którzy piszą a szczególnie dla takich hejterów jak:

Mikołaj i jego multikonta

To mam tylko jedną informacje:Potrafisz wykupić serwer TS,Domene,SerwerForum,SerwerMC=270zł.

Jeżeli nawet wyzywa graczy(Czego nigdy nie widziałem)to zauważcie,że ten człowiek płaci prawie 3 stówy miesięcznie,żebyśmy mogli pograć.Mało jest tak dużo dobrych serwerów industrial. A co do Ciebie

@Up

Malinko,nagrabiłeś sobie. To twoja lista wykroczeń:

Wyzywanie,bezpodstawne oskarżanie,nachodzenie,nękanie,oskarżanie o kradzież(Również Administratorów),brak kultury.

Mam wymieniać dalej ?

...

//Kopalniaczek <3

unibag.png

Opublikowano

Serwer to dno.

Pełno bugów i masakryczne laggi.

NIE POLECAM!!!

(cytat bartka w publikacjach konkurencji, oczywiście niczym tego nie poparł więc ja też nie musze )

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Na sewerze cały czas są odczuwalne opóźnienia oraz lagi spowodowane obciążeniem samej maszynki ponadto administracja nie potrafi ogarnąć się i zachować w odpowiednich sytuacjach.Poziom rozgrywki na serwerze nie został zrównoważony, gracz posiada dostęp do moźliwości bugowania kopiowania przedmiotów za pomocą railcraft-a i niektórych itemków z forestry, dodatkowo dostępny jest bug z iron golemem i perła endermana,napewno jeszcze jakieś sposoby których nieudało mi się zobaczyć pozostały.

xxx

Nie Polecam

Opublikowano

Na sewerze cały czas są odczuwalne opóźnienia oraz lagi spowodowane obciążeniem samej maszynki ponadto administracja nie potrafi ogarnąć się i zachować w odpowiednich sytuacjach.Poziom rozgrywki na serwerze nie został zrównoważony, gracz posiada dostęp do moźliwości bugowania kopiowania przedmiotów za pomocą railcraft-a i niektórych itemków z forestry, dodatkowo dostępny jest bug z iron golemem i perła endermana,napewno jeszcze jakieś sposoby których nieudało mi się zobaczyć pozostały.

screen_usunięty

Nie Polecam

Chłopcze. . .

Chyba CI się pomyliły serwery :)

Po pierwsze railcraft i forestry jest tymczasowo wyłączony. Perła endermana i tworzenie golemów od bardzo dawna zablokowane.

Więc błagam Cię. Pomyśl zanim pierd****** głupiego posta -.- .

Po ss'ie (dziękuję moderatorom za usunięcie) widać że przyszedłeś od konkurencji . Chociaż taki serwerek jak twój nawet nie można uznać za konkurencję.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...