Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK][MODY][60 SLOTÓW!][IndustrialCraft,BuildCraft,RedPower..][Automatyzacja][PANEL GRACZA][Ekonomia][SURV/FB/RPG][Survival Games]- MachinesCraft -

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybaczcie, ale muszę się wtrącić...

@LPHusarz

Twoja wypowiedź jest na dość niskim poziomie, twoje żarty i stereotypowe myślenie zresztą też. Oceniasz ludzi nawet ich nie znając. Na miejscu kazikp zgłosiłbym twoją wiadomość jako obraźliwą nie tylko dla niego, ale i dla innych osób. Polecam Ci raz jeszcze przeczytać to co napisałeś, poprosić kogoś starszego o pomoc i razem z nim poprawić wszystkie błędy (nie tylko ortograficzne). Pisząc jakąś opinię na forum wypada jednak znać przynajmniej podstawowe zasady pisowni. Proszę też byś nie wypowiadał się na temat rzeczy o których nie masz pojęcia. Piszesz tu o straconych przedmiotach, nie wiem czy wiesz, ale mimo, że to Ty je zdobyłeś to nie są one Twoją własnością. Nie pisz też o multikontach, bo i to ile i czy założą sobie dodatkowych kont jest tylko i wyłącznie ich sprawą, to administracja zarządza serwerem, ustala zasady na nim obowiązujące i ma prawo nie przestrzegać części z nich(oczywiście nie zwalnia ich to z szacunku do drugiej osoby) Nikt Ci tu krzywdy nie zrobił, nikt nie kazał tu grać, jeśli nie potrafisz dostosować się do panujących tu zasad nikt nie będzie Cię tu trzymał. Co do wieku administracji to nie ma tu żadnej tajemnicy.. Sam takie informacje zdobyłem w kilka sekund, więc jeśli tak bardzo Cię to interesuje rozglądnij się trochę.

@Das ist ban

Myślę, że nie tylko za pozytywne opinie dziękują. Wcześniejszy mój post był neutralny/negatywny a i tak kazikp polubił go (uznałem to za podziękowanie).

To już 9 lat z MPC <3

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla Twojej informacji, nie gram na tym serwerze. Nie pobrałem nawet jeszcze plików. Grałem na wcześniejszych edycjach i chciałem się dowiedzieć jak serwer wygląda teraz. To, że swoją odpowiedzią pełną błędów i słów obraźliwych w stosunku do innych "ozdobiłeś" ten temat sprawiło, że postanowiłem wyrazić swoją opinię na temat twojej osoby. Nie oskarżaj mnie więc bezpodstawnie i nie wysnuwaj(znowu) pochopnych wniosków.

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Śmieszycie mnie dzieciaczki (Mikołaj i LPHusarz)

Jak można być takim posrańcem.

W sumie to pomagacie serwerowi bo cały czas odświeżacie temat, a na wasze jebane posty i tak nikt nie patrzy...

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Polecam serwer !!!!

Opublikowano

kazikp na Twoim miejscu bym zgłosił te posty by ktoś sprawdził czy to z jednego IP nie leci, a jeśli nawet nie to by ukarał pewną osobę za spam (wiadomości nie związane z serwerem, skierowane do jednej osoby chyba można uznać za spam(?))

Co do serwera to postaram się zawitać w weekend. Wersja jak sądzę 1.3.2? Jeszcze takie pytanie na koniec, jak wygląda sprawa z cubami? Jakie wymiary, kto, za co i jak to wygląda gdy cuba bierze kilka osób?

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

kazikp na Twoim miejscu bym zgłosił te posty by ktoś sprawdził czy to z jednego IP nie leci, a jeśli nawet nie to by ukarał pewną osobę za spam (wiadomości nie związane z serwerem, skierowane do jednej osoby chyba można uznać za spam(?))

Co do serwera to postaram się zawitać w weekend. Wersja jak sądzę 1.3.2? Jeszcze takie pytanie na koniec, jak wygląda sprawa z cubami? Jakie wymiary, kto, za co i jak to wygląda gdy cuba bierze kilka osób?

Zgłaszam wszystkie posty które uważam za niezgodne z regulaminem. Mam nadzieje że administracja nagradza ich chociaż warnami.

Wersja niestety 1.2.5. Deweloperzy na szczęście zaczęli już tworzyć porty pod najnowszą wersję. Na razie jednak czekamy na bardziej stabilne wersje.

Działki są płatne ale dość łatwo na nie zarobić.

Maksymalna powierzchnia działki musi wynosić nie więcej niż 900m2 (30x30).

Nie ma możliwości łączenia cuboidów. Minimalny odstęp to 5 kratek.

Dodawać możesz kogo tylko chcesz komendą podaną w naszym regulaminie :)

Opublikowano

RLY? Ja mam 15 i to nie jest wymówka. Mam konto na tym forum i nieopublikowałem tego ss'a tylko mikolaj, serio? Jesteś tak tempy, że można używać cię jako wiosła. Jeśli sądzisz, że kłamię to chyba żeś pomylił ludzi, do których chciałeś to wypowiedzieć. Nie zaczynaj ze mną bo potrafię się bronić przed takimi inteliniegejętami.

Nie wiem czy aż tak Cię bawi pisanie w stylu neo-kida, czy też naprawdę jesteś taki 'tempy', czy też poprostu jesteś neo-kidem, lecz szczerze to Tobie powiem - mi to wygląda na to że jest to ta sama osoba, a jeśli nie - to jesteś na tyle tępy iż dzielisz z kimś konto, czego z zasady się nie czyni.

btw. Z poziomu Twoich wypowiedzi stwierdzam, iż jesteś 10-letnim dzieciakiem z kompleksami, albo (jeśli naprawdę masz 15 lat) jesteś chory psychicznie / niewychowany.

I jeszcze jedno: jeśli uważasz, iż tym uraziłem Twoje ego, bądź też ktoś inny w tym temacie to nie powinenieś w ogóle wypowiadać się na forach - jeśli boisz się obiektywnej (czasem nieobiektywnej) opini na swój temat, to po co w ogóle się wypowiadasz?

Opublikowano

emqueR możesz teraz zapisać sobie:

1. Zjechałem LPHusarz'a i mikolaja :#

2.Jeśtę żajebiszczy

A teraz słuchaj jebany plebsie bo wnerwiają mnie tępe chuje, które mnie wyzywają będąc zwykłymi plebami.

1. Temat jest odświeżany przez ciebie tego adminka i przydupasów więc nie mam pojęcia co ty pierdolisz, jak w ciągu jednego dnia przynajmniej 4 posty się pojawiają.

2. Jebany jesteś ty przez starego swego, zresztą skoro nikt nie patrzy na nasze posty to jakim cudem wiesz, że są "jebane"? Pierdolona magia rozumiem?

3. W średniowieczu karą jaką płacił pleb gdy odezwał się do magnata a ten tego nie chciał było odcięcie jęzora. Szkoda, że nie można teraz tak zrobić. PLEBSIE!!!!

A dla pana plebs nr.2 czyli Destrian'a Napiszę:

Disgusted-oh-god-why-text.pngHe is fuckin noob and fuckin PLEB!?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...