Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK][MODY][60 SLOTÓW!][IndustrialCraft,BuildCraft,RedPower..][Automatyzacja][PANEL GRACZA][Ekonomia][SURV/FB/RPG][Survival Games]- MachinesCraft -

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@mikolaj

Odpuść sobie, wykorzystywałeś bugi i za bana możesz podziękować tylko sobie. Nawet na screenie, który podałeś to widać... Nie powinieneś więc obrażać serwera na którym oszukiwałeś, przeklinałeś i zostałeś za to ukarany. Na screenie widać jedynie, że to Ty (czy tam Twój znajomy) pierwszy zaczął przeklinać oraz na 2gim screenie pięknie uchwyciłeś nielegalnie zdobyte przedmioty. Gratulacje. Polecam Ci opuszczenie tego tematu bo tylko się pogrążasz. To, że administracja przeklinała to inna sprawa i nie tłumaczy Cię z takiego zachowania.

@kazikp

To, że niektóre mody nie są już aktualizowane(aczkolwiek z tego co wiem, większość z nich nadal jest udoskonalana) nie zwalnia administracji ze sprawdzenia plików wcześniej. Tu jednak faktycznie, jeśli to co piszesz jest prawdą to należy Wam się + za uporanie się z problemem w tak krótkim czasie. Co do zachowania administracji to mimo braku kultury niektórych graczy, Wy jako osoby prowadzące serwer powinniście zachować się w sposób należyty (w tym konkretnym przypadku wystarczyło napisać coś typu "Twoja działka oraz przedmioty zostały usunięte za wykorzystywanie bugów w grze. W razie pytań zapraszam na forum." i już by to ładniej wyglądało. Gdyby osoba ukarana zaczęła przeklinać, obrażać czy w jakiś inny sposób szkodzić wystarczy porobić screeny, zbanować delikwenta, poczekać aż taki zacznie skarżyć się an forum i wtedy pod jego pełnym żalu postem wrzucić porobione wcześniej obrazki oraz odpowiednio je podpisać. Dzięki takiemu zachowaniu oszczędzicie sobie złych opinii, nie będzie bezpodstawnych oskarżeń oraz nieporozumień.)

To już 9 lat z MPC <3

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@mikolaj

Odpuść sobie, wykorzystywałeś bugi i za bana możesz podziękować tylko sobie. Nawet na screenie, który podałeś to widać... Nie powinieneś więc obrażać serwera na którym oszukiwałeś, przeklinałeś i zostałeś za to ukarany. Na screenie widać jedynie, że to Ty (czy tam Twój znajomy) pierwszy zaczął przeklinać oraz na 2gim screenie pięknie uchwyciłeś nielegalnie zdobyte przedmioty. Gratulacje. Polecam Ci opuszczenie tego tematu bo tylko się pogrążasz. To, że administracja przeklinała to inna sprawa i nie tłumaczy Cię z takiego zachowania.

@kazikp

To, że niektóre mody nie są już aktualizowane(aczkolwiek z tego co wiem, większość z nich nadal jest udoskonalana) nie zwalnia administracji ze sprawdzenia plików wcześniej. Tu jednak faktycznie, jeśli to co piszesz jest prawdą to należy Wam się + za uporanie się z problemem w tak krótkim czasie. Co do zachowania administracji to mimo braku kultury niektórych graczy, Wy jako osoby prowadzące serwer powinniście zachować się w sposób należyty (w tym konkretnym przypadku wystarczyło napisać coś typu "Twoja działka oraz przedmioty zostały usunięte za wykorzystywanie bugów w grze. W razie pytań zapraszam na forum." i już by to ładniej wyglądało. Gdyby osoba ukarana zaczęła przeklinać, obrażać czy w jakiś inny sposób szkodzić wystarczy porobić screeny, zbanować delikwenta, poczekać aż taki zacznie skarżyć się an forum i wtedy pod jego pełnym żalu postem wrzucić porobione wcześniej obrazki oraz odpowiednio je podpisać. Dzięki takiemu zachowaniu oszczędzicie sobie złych opinii, nie będzie bezpodstawnych oskarżeń oraz nieporozumień.)

No fakt. Masz rację.

Postąpiłem niewłaściwie i od teraz będę starał się unikać takich sytuacji.

Na posty mikołaja nawet nie mam zamiaru zwracać uwagi.

Po za tym to on nie jest zdolny nawet do bugowania. Screen nie jest zrobiony przez niego tylko skopiowany z naszego forum.

Po prostu chciał zabłysnąć i udowodnić chyba że z nim się nie zadziera xD Podpisał się pod czyjąś pracą

A co do modów to nie takie proste. Wszystkiego nie da się sprawdzić.

Wszystko zawsze wychodzi w praniu.

Opublikowano

@BartekPob

Jeżeli jestes pewny że pluginem usunałes wszystkie skrzynki to sie grubo mylisz, bo jakoś jeszcze z 5 mi zostalo i jeszcze zrobie jak bedzie duzo ludu znowu inwazje hv:)

Spojrzcie na screenie wyzej co pisze fakeroot..

Opublikowano

@BartekPob

Jeżeli jestes pewny że pluginem usunałes wszystkie skrzynki to sie grubo mylisz, bo jakoś jeszcze z 5 mi zostalo i jeszcze zrobie jak bedzie duzo ludu znowu inwazje hv:)

Spojrzcie na screenie wyzej co pisze fakeroot..

Teraz jest dużo osób więc możesz wbijać.

A co do tego ss'a to nie ma żadnego fakeroot'a w administracji. Jestem tylko Ja(BartekPob), Brzys i MrBest :O

Muszę przyznać że świetnie opanowałeś znajomość photoshopa. Gratuluję.

Opublikowano

Ok. Skan dodany.

Serdecznie zapraszam...

Do dyskusji o wieku adminów zapraszam na TS.

Serwer był i jest jeden.

Było tylko parę odsłon.

Co do wykonania to zapraszam do stworzenia własnego serwera z modami, choćby na hamachi. Zobaczymy czy uda Ci się wybrnąć z crashy i problemów. O ile potrafisz zmodować craftbukkita.

Podejście jest dobre. Większość graczy Ci to powie.

To że znajdzie się pare neosów którzy dostali bana i płaczą nie oznacza że serwer jest zły....

Dziś mieliśmy mały problem z forestry.

Tymczasowo ten mod zostaje wyłączony.

Zapraszam...

No, musiałem, no, no musiałem hahahahhahahahahhahahahahahhahah.... mówisz modowanie craftbukkit'a? a co to mało poradników w necie? hahahahhaha...... i

jestem teraz tobą:

ty: www.google.pl > craftbukkit po dodaniu modów crashuje się co robic>

itd, itd.... śmieszne.... wiesz takimi rzeczami to ty sie nie chwal bo przynajmniej 90% twoich umiejętności to http://www.google.pl ....

creepercw.png

Dajcie troche % w dół :]

Opublikowano

No, musiałem, no, no musiałem hahahahhahahahahhahahahahahhahah.... mówisz modowanie craftbukkit'a? a co to mało poradników w necie? hahahahhaha...... i

jestem teraz tobą:

itd, itd.... śmieszne.... wiesz takimi rzeczami to ty sie nie chwal bo przynajmniej 90% twoich umiejętności to http://www.google.pl ....

Nie korzystam z google.

Możesz sprawdzić czy kiedykolwiek szukałem gdzieś pomocy :P

Połowe crashy znam już na pamięć :)

Opublikowano

ADMINISTRACJA TO DZIECI!

Proszę macie dowód, jak zachowuje się administracja tego serwera.

90037437866349166850.png

61659089206391555359.png

tu wypowiedz kieruję do pana "fakeroot"

yy WTF?, że tak powiem/napiszę... przecierz takie rzeczy np. uuu uu"ktos uwaza ze MrDavidsonek nie jest zjebany?" ....

Nie korzystam z google.

Możesz sprawdzić czy kiedykolwiek szukałem gdzieś pomocy :P

Połowe crashy znam już na pamięć :)

yy jak można crash na pamięc znac? chyba raczej powód crasha tem**ku.. to 1, 2 fakt może nie korzystasz, ale kiedys na 1000% i z tąd all umiesz więc nie pitol..... a 3. Jesteś dzieciak....

creepercw.png

Dajcie troche % w dół :]

Opublikowano

Bartek jestes żałosny żeby pisac o screenie z fotoshopa każdy wie że na serwie fakeroot to brzyś :( jestem załamany xdddd

Headkevin dziękujemy za odświeżanie tematu pomagasz serwerowi.

Jeszcze raz dziękuje

fd4f7d1a762dc6af.png?1367794349630

Opublikowano

SERDECZNIE POLECAM SERWER!

Najlepszy serwer z modami w Polsce.

Dużo eventów, wspaniała administracja i odpowiednie mody :)

A co do neosów i dzieciaczków płaczących w tym temacie to weźcie się już ogarnijcie. Sami się już pogrążacie. Widać przecież odrazu że administracja i tak ma w dupie wasze posty.

Na serwerze gra baardzo dużo osób więc chyba nie trzeba mówić dlaczego.

Jeszcze raz poleca,

Opublikowano

SERDECZNIE POLECAM SERWER!

Najlepszy serwer z modami w Polsce.

Dużo eventów, wspaniała administracja i odpowiednie mody :)

A co do neosów i dzieciaczków płaczących w tym temacie to weźcie się już ogarnijcie. Sami się już pogrążacie. Widać przecież odrazu że administracja i tak ma w dupie wasze posty.

Na serwerze gra baardzo dużo osób więc chyba nie trzeba mówić dlaczego.

Jeszcze raz poleca,

Dziękuję za szczerą opinię.

Opublikowano

T_T

Bartoszu, rozwalasz mnie swoim idiotyzmem.

Pierwsze: Nie byłem to ja tylko mikołaj na moim koncie

Drugie: Usunąłeś cuba do którego byłem ja przypisany "bo miałeś kaprys" gratulacja IQ

Trzecie: Nazwałeś mnie kurwą chodź ja do ciebie nic NIE MIAŁEM!

Czwarte: Twoje zachowanie jest na poziomie 10, 11 latka i co z tego, że głos masz faceta po 60? To że jesteś dziadkiem nie oznacza, że jesteś geniuszem..

Piąte: To, że mikołaj na moim koncie poprosił (taa ma tą swoją użekającą prośbę) o zwrot maszyn nie oznacza, że możesz wyzywać gdyż to była twoja wina, że je straciłem.

Szóste: Wyzywanie nas od neosów nie jest dobrym pomysłem zwłaszcza, że siedzisz 20/6 przed kompem i brzuch masz zapewne jak bojler. Opierdalasz się i wpierdalasz chipsy, pizze i zapijasz to colą lub piwskiem i mówisz do mnie, człowieka z niedowagą i do mikołaja jednego z najszybszych biegaczy w szkole "neosy". Z mojej strony to drugie pogratulowanie ilorazu inteligęcji poniżej 50.

Siódme: Ten server wydał mi się popi******ny po drugim restarcie, było ich... 20? Mieliśmy prawe full Quantum, a tu reset. Po co na nim grać? Po to by stracić 2 tygodnie życia, a potem wszystko stracić.

Ósme: To co robicie (wyzywanie multikonta itd.) nie jest godne administracji, no ale oczywiście ty masz to w du*** bo regulamin jest dla graczy. Najlepiej będzie jak ubierzesz się w Quantum i zaczniesz wszystkich zabijać z nano-sabera, bo z tego co widzę nie zależy wam na graczach.

To chyba wszystko co mam ci do powiedzenia. Tylko nie denerwój się za bardzo bo tłuściochy mają problemy z cukrzycą, a wnerwianie się nie jest najlepszym pomysłem gdy takową się ma.

Buziaczki Bartuś :* :* :* :* <3 <3 <3

Pamiętaj o codziennym treningu.

Opublikowano

T_T

Bartoszu, rozwalasz mnie swoim idiotyzmem.

Drugie: Usunąłeś cuba do którego byłem ja przypisany "bo miałeś kaprys" gratulacja IQ

Trzecie: Nazwałeś mnie kurwą chodź ja do ciebie nic NIE MIAŁEM!

Czwarte: Twoje zachowanie jest na poziomie 10, 11 latka i co z tego, że głos masz faceta po 60? To że jesteś dziadkiem nie oznacza, że jesteś geniuszem..

Piąte: To, że mikołaj na moim koncie poprosił (taa ma tą swoją użekającą prośbę) o zwrot maszyn nie oznacza, że możesz wyzywać gdyż to była twoja wina, że je straciłem.

Szóste: Wyzywanie nas od neosów nie jest dobrym pomysłem zwłaszcza, że siedzisz 20/6 przed kompem i brzuch masz zapewne jak bojler. Opierdalasz się i wpierdalasz chipsy, pizze i zapijasz to colą lub piwskiem i mówisz do mnie, człowieka z niedowagą i do mikołaja jednego z najszybszych biegaczy w szkole "neosy". Z mojej strony to drugie pogratulowanie ilorazu inteligęcji poniżej 50.

Siódme: Ten server wydał mi się popi******ny po drugim restarcie, było ich... 20? Mieliśmy prawe full Quantum, a tu reset. Po co na nim grać? Po to by stracić 2 tygodnie życia, a potem wszystko stracić.

Ósme: To co robicie (wyzywanie multikonta itd.) nie jest godne administracji, no ale oczywiście ty masz to w du*** bo regulamin jest dla graczy. Najlepiej będzie jak ubierzesz się w Quantum i zaczniesz wszystkich zabijać z nano-sabera, bo z tego co widzę nie zależy wam na graczach.

To chyba wszystko co mam ci do powiedzenia. Tylko nie denerwój się za bardzo bo tłuściochy mają problemy z cukrzycą, a wnerwianie się nie jest najlepszym pomysłem gdy takową się ma.

Buziaczki Bartuś :* :* :* :* <3 <3 <3

Pamiętaj o codziennym treningu.

Hue Hue Hue.

Rozwaliłeś mnie tym. Pewnie nie tylko mnie :)

1. Sami się już plączecie. Mikołaj ma pewnie już ze 20 kont. Zapewne i to jest jego.

2. Działka była na gracza zbanowanego, co wiąże się z utratą działki. To chyba logiczne nie?

3. Hmmm... No tak, nic nie miałeś. Gdyby nie te liczne wyzwiska na forum to było by wszystko ok.

4. Nie mam głosu 60 latka o.O. Z tobą nigdy na ts nie rozmawiałem więc pewnie mikołajek Ci to powiedział ?

5. No tak. Przepraszam Cię za to. To moja wina że wyzywałeś i nękałeś graczy. To moja wina że grałeś na czitach. Wszystkiemu jestem winny ja.

6. Przed kompem siedzę tylko po szkole i nie jest to "20/6" :) I nie wiem czy wiesz nie opierdalam się :) Przy takich neosach mam więcej roboty niż przy 40 normalnych graczach na serwerze.

Miałem gdzieś kamerkę, więc możemy zamienić parę słów na skype. Mogę pokazać Ci jak naprawdę wyglądam <3 .

Nie obchodzi mnie za bardzo że drugi neos jest biegaczem. W sumie to nawet pasuje. Jak byłbym takim posrańcem jak on to pewnie też musiał bym sobie kondycji narobić żeby szybko spier***. xD

7. Restarty spowodowane są małą stabilnością plików. Znajdź drugi serwer z modami na którym gra ponad 30 osób i zobacz czy nie mają problemów :)

8. Uświadomisz mi kogo wyzywałem. Po za tym na ten punk odpowiedziałem w poprzednich postach.

Pozdrawiam - "Tłusty"(?) Bartuś B)

PS.

Możecie sobie już odpuścić pisanie postów tutaj i pogrążanie się coraz bardziej.

Rozumiem to że zabrałem wam jedyne źródło rozrywki ale mam dla was dobrą wiadomość. Jest wiele serwerów MC.

Od teraz sram na wasze posty i nie zamierzam ich nawet czytać :)

Bye...

Przed chwilą usunąłem lagi i problemy związane ze sklepem (ChestShop).

Teraz powinno już wszystko grać.

Za pozostałe opóźnienia przepraszamy. Jest to spowodowane prawdopodobnie tym że usługodawca stawia 20 serwerów na jednej maszynie.

Pod koniec miesiąca serwer jednak zmieniamy. Nie - restartu mapy nie będzie.

Informuję także że zaczęły pojawiać się już pierwsze porty na 1.4.2, więc niebawem, kiedy wyjdą stabilniejsze wersje modów przeprowadzimy upgrade do nowszej wersji MC.

Jutro powinien pojawić się nowy rodzaj rozrywki. Będzie to spleef.

Pod wieczór zorganizujemy także event SurvivalGames.

Tak jak to było dziś - do wygrania będą naprawdę ciekawe nagrody.

Opublikowano

A co do modów to nie takie proste. Wszystkiego nie da się sprawdzić.

Wszystko zawsze wychodzi w praniu.

Tak, da się to wszystko sprawdzić - wystarczy tylko zatrudnić 54465484984165489 osób, które za każdym razem gdy coś się zedytuje/zmieni/zmodyfikuje/whatevawhateva będzie to testować przed 'upublicznieniem' a i tak prawdopodobieństwo przechwycenia takiego elementu jest znikła...

Poza tym - podejrzewam, że administracja nie jest zatrudniona do prowadzenia serwera, a robią to tylko jako swoje hobby, doceńcie to iż te osoby poświęcają na to swój wolny czas, którego czasem nie jest zbyt wiele. Jeśli uważasz, iż potrafisz zrobić coś lepiej to poprostu zrób tak i podziel się z administracją jak to zrobiłeś - w ten sposób możesz najlepiej pomóc! Nie zapomnij, iż mimo wszystko opinia graczy na temat tego co się dzieje też jest ważna, lecz wystarczy napisać swoją opinię jeden raz, pomysł jak to naprawić, a nie propagować all-over-the-world 24/7 informacje o tym, iż coś jest/było nie tak lub się Tobie nie podoba.

jestem teraz tobą:

Ciekawe jest to, że powodów tego może być miliardy, i często w google jest spam jednym - najpopularniejszym z nich, bądź kilkoma...

Żeby tylko administracja :P

Ta, też używałem tej wymówki jak miałem 9 lat :P

Opublikowano

@Up.

Ciekawe jest to, że powodów tego może być miliardy, i często w google jest spam jednym - najpopularniejszym z nich, bądź kilkoma...

Trzeba jeszcze dodać że teraz raczej ciężko jest coś znaleźć bo większość to syf albo tematy bez odpowiedzi .

Czasami trzeba samemu kombinować żeby coś działało a do tego przydaje się doświadczenie własne :)

Za szczerą opinię uważasz tylko i wyłącznie pozytywną ? Jak to tak odbieram przynajmniej...

Większość sugeruje się tym co napiszą inni i na tej podstawie komentują.

jak wejsc na serwa? co sciagnac? pomorzecie?

Na samym dole prezentacji masz link do pobrania paczki.

Jeżeli masz Windowsa to pobierz Instalator.

Odpal go a on sam wypakuje pliki. Ty będziesz musiał odpalić MC swoim launcherem.

Po instalacji ip pojawi się na twojej liście serwerów.

Opublikowano

widzę że z wyniku komentarzy admini są nie ogar... i to dzieci którzy wyzywają graczy i mają ich w dupie więc ja tam na pewno nie zagram ze względu na administracje :angry: <_<

i kiedyś grałam na tym serwie i widziałam że admin wyzywał graczy i ich ignorował więc POZDRO ;)

Opublikowano

Cieszę się, że nie czytasz moich postów, ale wiesz, stawianie emotikonek co drugie zdanie nie czyni cię mądrzejszym.

Zresztą chętnię zobaczę twoje sadło by się pośmiać.

Nawet nie chce mi się takiemu jamochłonowi tłumaczyć czegokolwiek bo widzę, że jesteś zbyt głupi lub twój tłuszcz dotarł do mózgu i go zasyfił.

Jeśli nie pamiętasz jak ze mną gadałeś to nie martw się, znam dobrych psychoterapeutów i różne ćwiczenia poprawiające pamięć, mogę ci pokazać.

Destarian

[quote name='idiota powyżej T_T]Ta' date=' też używałem tej wymówki jak miałem 9 lat :P[/quote']

RLY? Ja mam 15 i to nie jest wymówka. Mam konto na tym forum i nieopublikowałem tego ss'a tylko mikolaj, serio? Jesteś tak tempy, że można używać cię jako wiosła. Jeśli sądzisz, że kłamię to chyba żeś pomylił ludzi, do których chciałeś to wypowiedzieć. Nie zaczynaj ze mną bo potrafię się bronić przed takimi inteliniegejętami.

PS.: Bartoszu jednak postanawiam ci coś wytłumaczyć bo dalej wierzę, że jednak twój tłusty zad nie zasrał ci mózgu.

1. Sami się już plączecie. Mikołaj ma pewnie już ze 20 kont. Zapewne i to jest jego.

2. Działka była na gracza zbanowanego' date=' co wiąże się z utratą działki. To chyba logiczne nie?

3. Hmmm... No tak, nic nie miałeś. Gdyby nie te liczne wyzwiska na forum to było by wszystko ok.

4. Nie mam głosu 60 latka o.O. Z tobą nigdy na ts nie rozmawiałem więc pewnie mikołajek Ci to powiedział ?

5. No tak. Przepraszam Cię za to. To moja wina że wyzywałeś i nękałeś graczy. To moja wina że grałeś na czitach. Wszystkiemu jestem winny ja.

6. Przed kompem siedzę tylko po szkole i nie jest to "20/6" :) I nie wiem czy wiesz nie opierdalam się :) Przy takich neosach mam więcej roboty niż przy 40 normalnych graczach na serwerze.

Miałem gdzieś kamerkę, więc możemy zamienić parę słów na skype. Mogę pokazać Ci jak naprawdę wyglądam <3 .

Nie obchodzi mnie za bardzo że drugi neos jest biegaczem. W sumie to nawet pasuje. Jak byłbym takim posrańcem jak on to pewnie też musiał bym sobie kondycji narobić żeby szybko spier***. xD

7. Restarty spowodowane są małą stabilnością plików. Znajdź drugi serwer z modami na którym gra ponad 30 osób i zobacz czy nie mają problemów :)

8. Uświadomisz mi kogo wyzywałem. Po za tym na ten punk odpowiedziałem w poprzednich postach.

1. Moje konto to moje jego to jego. PLEBSIE!

2. Logiczne, ale trzeba było uprzedzić bym zabrał moje machiny.

3. Jako pierwszy nazwałeś mnie kurwą. KURWO!

4. Jesteś 60-letnim pedałem? Dorośli ludzie, którzy zwracają się tak do młodzierzy za takich uchodzą :)

5. Nie nękałem, nie wyzywałem, nie cheatowałem. Mylą ci się ludzie,, więc proponuję terapię.

6. Znów nazywasz mnie neosem tłuściochu? Ile razy widziałem cię po północy?

7. C**j mnie to obchodzi, ale ok. Na Craftsite jest Tekkit. Działa od pierdyliard dni i 0 błędów, 0 pieprzonych lagów server'a, 0 popierd****ych adminów.

8. Mnie, mikołaja i innych (zapomniałem nicków), ale zdażyło się to z 5 razy.

Miłego nie czytania BICZ!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...