Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK][MODY][60 SLOTÓW!][IndustrialCraft,BuildCraft,RedPower..][Automatyzacja][PANEL GRACZA][Ekonomia][SURV/FB/RPG][Survival Games]- MachinesCraft -

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

JAKIE 4 STACKI?!?!?!??!? JESTEŚ CHYBA IDIOTĄ, MIAŁEM TYLKO 1 HV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I to w użytku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAKIE KURWY

Zresztą grałem miesiąc non-stop a ty jak taki idota mnie zbanowałeś bo miałem HV które pewnie sam mi wjebałeś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo ja ich na pewno nie wkładałem, Malina miał bana, a ZorQ też by tego nie zrobił, więc pewnie jakiś pojebany admin mnie za to zbanował bo na mojej działce znalazł NIEISTNIEJĄCE HV. CO ZA POJEBANY SERVER! DZIECI Z ADMINISTRACJI, ŁASE NA FORSĘ KURWY! KŁAMLIWE DZIWKI!!!!! I JAK SIĘ TU KURWA NIE WŚCIEC JAK TAKI PRZYJEB KŁAMIE?!?!?!?!???!?! JESTEM KURWA USPRAWIEDLIWIONY BO PRZEZ TEN POJEBANY SERVER STRACIŁEM 1.5 MIESIĄCA ŻYCIA GDYBYM ZAMIAST TEGO ĆWICZYŁ TO KURWA JUŻ BYM MIAŁ KALORYFER, ALE JA TEN CZAS WOLAŁEM POŚWIECIĆ NA TEN POPIERDOLONY SERVER! NIE GRAJCIE BO SPOTKA WAS TO SAMO CO MNIE!

sry za caps :D włączył mi się i zobaczyłem jak napisałem :P

Opublikowano

JAKIE 4 STACKI?!?!?!??!? JESTEŚ CHYBA IDIOTĄ, MIAŁEM TYLKO 1 HV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I to w użytku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAKIE KURWY

Zresztą grałem miesiąc non-stop a ty jak taki idota mnie zbanowałeś bo miałem HV które pewnie sam mi wjebałeś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo ja ich na pewno nie wkładałem, Malina miał bana, a ZorQ też by tego nie zrobił, więc pewnie jakiś pojebany admin mnie za to zbanował bo na mojej działce znalazł NIEISTNIEJĄCE HV. CO ZA POJEBANY SERVER! DZIECI Z ADMINISTRACJI, ŁASE NA FORSĘ KURWY! KŁAMLIWE DZIWKI!!!!! I JAK SIĘ TU KURWA NIE WŚCIEC JAK TAKI PRZYJEB KŁAMIE?!?!?!?!???!?! JESTEM KURWA USPRAWIEDLIWIONY BO PRZEZ TEN POJEBANY SERVER STRACIŁEM 1.5 MIESIĄCA ŻYCIA GDYBYM ZAMIAST TEGO ĆWICZYŁ TO KURWA JUŻ BYM MIAŁ KALORYFER, ALE JA TEN CZAS WOLAŁEM POŚWIECIĆ NA TEN POPIERDOLONY SERVER! NIE GRAJCIE BO SPOTKA WAS TO SAMO CO MNIE!

sry za caps :D włączył mi się i zobaczyłem jak napisałem :P

Pakować to ty możesz się w walizki, bo jak twoi rodzice zobaczą jak się wyrażasz to Cie z domu wyp***.

Nie wiem czy wiesz ale znieważanie w Internecie jest karane więc za to co wyżej napisałeś niestety poniesiesz konsekwencję.

Art. 216. § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
§ 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
§ 3. Jeżeli zniewagę wywołało wyzywające zachowanie się pokrzywdzonego albo jeżeli pokrzywdzony odpowiedział naruszeniem nietykalności cielesnej lub zniewagą wzajemną, sąd może odstąpić od wymierzenia kary.
§ 4. W razie skazania za przestępstwo określone w § 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego.
§ 5. Ściganie odbywa się z oskarżenia prywatnego.

PS

ŁASE NA FORSĘ KURWY

Chyba sobie kpiny robisz dzieciaczku...

Od ponad miesiaca nie ma platnosci sms wiec dotacje przelewem przekazały chyba ze 3 osoby.

Za maszyne musiałem zapłacić z własnego portfela i to nie mało bo aż 220zł.

PS.

Przypominam o drugim serwerze który niebawem wystartuje :)

ZAPRASZAM DO ZAPOWIEDZI: http://www.mpcforum.pl/topic/779050-%26-9658%3Bzapowiedzdedyk-100-slotowwojny-gildii-i-survival-gamesmodymasa-nowych-przedmiotow-machinescraft-wojnygildii-niepowtarzalny%26-9668%3B/

Opublikowano

@UP

Ale chwila, nic nie napisales na swoja obrone. Jesli to co pisze jest prawda to jestescie naprawde nie ogarnieci. Lecz chetnie zagram na serwerze i przekonam sie czy naprawde jestescie tacy :)

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

"MachinesCraft - najlepszy serwer minecraft z modami"

Oj, Bartku chyba serwerow minecraft z modami nie widziales;)

I teraz takie male cos ode mnie:D

Twoj serwer jest strata czasu (bez urazy)

Predzej czy pozniej padacie i po paru dniach reaktywacja;)

Kiedy teraz padnie?

Za tydzien? miesiac?

Zamiast robic takie serwery "na chwile" zrobilbys cos bardziej trwalego:)

Ile juz reaktywacji serwera bylo? 10?

Tyle ode mnie -.-

1390144171-U592769.png

Opublikowano

"MachinesCraft - najlepszy serwer minecraft z modami"

Oj, Bartku chyba serwerow minecraft z modami nie widziales;)

I teraz takie male cos ode mnie:D

Twoj serwer jest strata czasu (bez urazy)

Predzej czy pozniej padacie i po paru dniach reaktywacja;)

Kiedy teraz padnie?

Za tydzien? miesiac?

Zamiast robic takie serwery "na chwile" zrobilbys cos bardziej trwalego:)

Ile juz reaktywacji serwera bylo? 10?

Tyle ode mnie -.-

'

Owszem... Nie będę ukrywał że to nie prawda.

Wiele graczy jest rozgoryczonych z tego powodu.

To co działo się wcześniej to już przeszłość.

Jeżeli nie zauważyłeś to uświadomię Cię że teraz serwer na tej samej mapie ciągnie już prawie 2msc.

Niebawem może odbędzie się restart i przejście na 1.4, ale tylko wtedy gdy gracze się na to zgodzą - w ankiecie na naszym forum.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Spoko grałem na kilku odsłonach tego serwa było całkiem ciekawie. Co do lagów to one są z powodu dużych ilości modów oraz dużo maszyn np. wind mille. A i jeszcze jedno: chciałbym zapytać kiedy mniej więcej przerzucicie serwer na 1.4? Pograł bym ale na 1.4. Zagram jak wyjdzie na 1.4 chyba, że wyprzedzi was serwer Tekkit z CraftSite. Narka :D

Opublikowano

Siemka! Przeczytałem trochę o hejterach itd. i zastanawiam się nad dojściem do serwa. Mam jednak kilka pytań. CO TO JEST DO CHOLERY "HV"? I ile kosztuje vip? Zapytam też, czy serwer jest już w końcu na 1.4?

Opublikowano

Siemka! Przeczytałem trochę o hejterach itd. i zastanawiam się nad dojściem do serwa. Mam jednak kilka pytań. CO TO JEST DO CHOLERY "HV"? I ile kosztuje vip? Zapytam też, czy serwer jest już w końcu na 1.4?

HV - High Voltage Solar Panel - czyli zaawansowany panel słoneczny :) Ale sprawa z hv to już przeszłość.

Są 2 rodzaje vip'ów - ViP i Super-ViP. Ceny znajdziesz na naszym forum.

Serwer jest nadal na 1.2.5 ponieważ nie ma jeszcze portów wszystkich modów na 1.4.

Pozdrawiam.

Opublikowano

HV - High Voltage Solar Panel - czyli zaawansowany panel słoneczny :) Ale sprawa z hv to już przeszłość.

Są 2 rodzaje vip'ów - ViP i Super-ViP. Ceny znajdziesz na naszym forum.

Serwer jest nadal na 1.2.5 ponieważ nie ma jeszcze portów wszystkich modów na 1.4.

Pozdrawiam.

Dobra, pobieram.

Opublikowano

Ten temat to temat kłótni?

Bo tu więcej kłócenia się niż postów

ale jak server to fajny :)

POZDRO

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...