Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK][MODY][60 SLOTÓW!][IndustrialCraft,BuildCraft,RedPower..][Automatyzacja][PANEL GRACZA][Ekonomia][SURV/FB/RPG][Survival Games]- MachinesCraft -

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hah jak dostales bana za to ze nie byles na serwerze? Naprawdę jak dostaliście bana za obrazy bugowanie oraz inne przewinienia, nie można się do tego przyznać albo chociaż przemilczeć? Trzeba od razu oczerniać serwer i administrację?

Opublikowano

Hah jak dostales bana za to ze nie byles na serwerze? Naprawdę jak dostaliście bana za obrazy bugowanie oraz inne przewinienia, nie można się do tego przyznać albo chociaż przemilczeć? Trzeba od razu oczerniać serwer i administrację?

Dostałeś bana za nadużywanie władzy na stanowisku Pomocnika i kradzież...

Opublikowano

Hahahah, przeczytałem cały temat, i normalnie śmiać mi się zachciało. Co tutaj za jakieś bachory niewychowane/nadpobudliwe piszą ? Nie potraficie czytać czy macie jakieś schorzenia mózgowe/nie widzicie bez okularów ? Dajecie - za to że są lagi w "ch*j" z tego co zobaczyłem, a nawet nie potraficie przewinąć/przejść na inną stronę i trochę poczytać o tym co tam piszę, z tego co nawet ja przeczytałem, piszę, że będzie nowa maszyna i nie będzie lagów (Nie było mnie na serwerze jeszcze ale na pewno wbije). Ludzie co wy macie w tych łbach, z tego co widzę to oleju wam za mało. Nie potraficie grać tylko "Hejtować" i wyzywać booo jacy wy zostaliście skrzywdzeni tym, że są lagi i to wina maszyny a za to wyzywacie Administracje ... Ogarnijcie się wreszcie i przemyślcie co piszecie, administracja się stara, wydaje kasę a wy to macie głęboko w 4 literach. Tak tak, zaraz dostanę pół tony hejtu ale powiem szczerze, mam w to wyje*ane. Oby takim bachorom trochę oleju napłyneło wraz z wiekiem.

Wielki Karny Kutas dla tych co hejtują. Pozdrawiam Administrację, życzę dobrego rozwoju. :) A to coś dla tych co nie wiedzą:

SamJackson.gif

ZceIUCf.gif

"You are not my friend, you are my brother, my friend" ~PashaBiceps

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na wielkie lagi oraz bardzo niemiłą administracje i paru moderatorów. Na myśl nasuwa mi się Brzys z którym nie da się normalnie pogadać, twierdzi że "Nie szuka kolegów" i ogółem jest bardzo grubiański w stosunku co do graczy na serwerze, używa niewyszukanych określeń mógłbym wymieniać do jutra...

Opublikowano

Nie PolecaM

Ponieważ grałem na tym serwerze BartekPob i jego serwer to jeden z największych syfów które postały Bartek daj sobie spokój poszukaj kolegów w realu (Ale zapewne ci się to nie uda

:D )

Dziekuje Dobranoc dal dzieci z zespołem DOWNA jeszcze jeszcze ten serwer

:D

Opublikowano

Nie PolecaM

Ponieważ grałem na tym serwerze BartekPob i jego serwer to jeden z największych syfów które postały Bartek daj sobie spokój poszukaj kolegów w realu (Ale zapewne ci się to nie uda

:D )

Dziekuje Dobranoc dal dzieci z zespołem DOWNA jeszcze jeszcze ten serwer

:D

Nie wpierdalaj się w moje życie tylko zajmij się swoim bo jak widzę to marnie Ci to wychodzi.

PS.

Polecam też uczęszczać do szkoły bo jak widać twoja znajomość języka Polskiego jest przerażająca.

- - - -- - - - -- - -- -- - -- - - -

SERWER PRZENIESIONY NA NOWEGO DEDYKA!

Intel i3 2130 4x 3.4+GHZ

16 GB Ram

2 x 1000 GB RAID 0/1

100Mbps Łącza

Nieograniczony Transfer

NOWE IP: 37.59.3.100

LAGÓW JUŻ NIE BĘDZIE - SERDECZNIE ZAPRASZAMY

:)

Niebawem także update do 1.4 - nowe mody, mapa i wiele ciekawych niespodzianek !!!

Opublikowano

Server ZAPOWIADAŁ SIĘ fajnie. Pograł osiągnąłem (wraz z kolegami) bardzo dużo ( 2 sety quantum, jedna z 3[niezbugowanych bo zbugowanych jest jakieś 60 :D] HV na serverze, dobra maszyneria, domek nad którym straciłem 5 godzin życia) I to wszystko przepadło. Jak? Dostałem bana. Powiecie: "kolejny bachor dostał bana i musi się wypłakać" niestety nie. Powód bana: Imported.

Po osiągnięciu tego wszystkiego postanowiłem złożyć podanie na pomocnika (nie zostało do końca rozpatrzone), a że po zdobyciu Quantum gra się praktycznie kończy, postanowiłem zrobić krótką przerwę (mniej niż tydzień) po tygodniu chcę wejść a tu: You are banned from this server. Reason:Imported. Pierwsza moja reakcja to: DAFUQ? O_o o_O. Sprawdzam czy przez przypadek nie zmieniłem nick'u, ale nie! ten sam: kulosiewca25.

No dobra, może to po prostu błąd systemu lub człowieka (raz się zdarzyło, że zbanowali kogoś na ip, a inna osoba ucierpiała) no to piszę prośbę o UB. Do dziś (prośba jest już jakiś czas) nie dostałem odpowiedzi.

Przeżyję myślę sobie, może admini mają dużo roboty.

Dziś (29.11.12r.) sprawdzam i widzę, że ktoś napisał (WEEEEEEEEEEEEEEEEEEE) niestety to nie Bartek czy Brzyś informujący mnie, że mam UB. NIE!

Napisał ktoś, że moja działka została USUNIĘTA! SUPER! PO PROSTU EPICK! Straciłem ok. 1,5 miesiąca , życia tylko po to by się dowiedzieć, że straciłem wszystko BO TAK!

Jeśli ten stan się nie odwróci to nie polecam servera z całego serca. Bo jeśli i wy macie tam grać, a potem wszystko stracić to proszę bardzo, ale żeby nie było, że nie ostrzegałem.

Podsumujmy:

- Prawdopodobieństwo stracenia wszystkiego BO TAK.

- Lagi i częste "zmiany odsłon"

- Stanowiska pomocników czasami otrzymują "szumowiny" (przykład, spider)

- Wiele graczy dowiaduje się jak "Bugować" i rozsiewa po całym servie masę zbugowanych przedmiotów. (nie wierzcie tym słowom: "Bugowanie nastąpiło tylko raz a wszystkie zbugowane przedmioty zostały już zniszczone, a bugerzy zbanowani" ja co 3 dni widziałem bugera i wszystko co udało mi się zdobyć dawałem adminom.)

- Nie miła atmosfera na chacie, wszyscy są podejrzliwi, znęcanie się nad słabszymi (znęcanie, takie perfidne wiesz, że ktoś itemów nie ma ale i tak go zabijasz )

- Mało ogarnięte forum

+ Dużo fajnych modów i ciekawe poradniki na forum (poradniki ciekawe, ale forum mało ogarnięte)

+ Świetna zabawa jeśli jakimś cudem uda ci się przekonać kogoś by otworzył ci drzwi i pozwiedzać jego dom (który za kilka dni zniknie z tego czy owego powodu)

+ Eventy (sam troszkę ich naorganizowałem)

+ SG

Sami oceńcie czy biorąc to wszystko pod uwagę chcecie grać, czy nie

Jeśli chcecie wejść pograć tak z 1 tydzień i przestać to nie ma problemu, ale biorąc powyższe + i - mogę z czystym sercem powiedzieć

że server nie nadaje się do grania więcej niż 0,5 miesiąca (chyba, że sytuacja się zmieni i administracja odda mi wszystkie przedmioty

i mnie odbanuje, w co wątpię bo:

4. Administracja nie oddaje utraconych przedmiotów z jakiejkolwiek przyczyny.

[super przez błąd maszyny czy administracji straciłem przedmioty, ale ich nie odzyskam BO NIE])

Opublikowano

@Up.

Nie wiem o co płaczesz skoro wszyscy wiemy że grałeś nie uczciwie...

Nikt by Cię za nic nie zbanował.

Owszem, na początku mieliśmy problem z bugerami i klonowaniem przedmiotów, ale po paru dniach zablokowaliśmy wszystkie bugi a ludzie o których wspomniałeś zapewne posiadali takie klonowane przedmioty.

Mało ogarnięte forum? Może poprzesz to jakimiś argumentami?

Działy są dobrze rozmieszczone i wszystko ma swoje, miejsce więc nie wiem co Ci nie pasi...

Za pare dni serwer prawdopodobnie przejdzie na 1.4 i wtedy bany zostaną zresetowane.

Zapraszam.

Opublikowano

Mało ogarnięte forum: Czekałem na wyjaśnienie bana ok. tydzień. Rzadko widzę by ktoś się tam udzielał :/

PS.: JA GRAŁEM NIE UCZCIWIE?!?!?!?!? CIEKAWE CO JEST NIEUCZCIWEGO W KOPANIU CAŁYMI DNIAMI W PIEPRZONEJ KOPALNI?!?!

Tak jak widzicie kolejny minus:

dostajemy bana za to że "wszyscy wiedzą że graliśmy nieuczciwie"

szkoda, że ja o tym nie wiedziałem.

Szacunek dla Administracji.

Opublikowano

I to jest poziom debilizmu: banują, ignorują za co? za nic. Ten server to gówno. Odradzam z całego serca.

Z całego serca to ja Ci polecam opuścić ten temat i ogarnąć się.

Miałeś w skrzynkach 4 stacki hv. Żeby zrobić taką ilość solarów trzeba grać z miesiąc non-stop albo mieć fabrykę.

Ty nie spełniasz ani jednego warunku więc Cya.

I proszę nie płacz więcej bo MC to nie wszystko.

Opublikowano

Lagi są nawet na moim bardzo dobrym komputrze

Z tego co pamietam Bartek nie ma równo pod sufitem wiec NIE POLECAM SERWERA

Dla Gimbusów jak Bartek ten serwerze to marzenie :D

Pozdrawiam Cerro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...