Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BF3] No Recoil na pkp, ak-74m i as val [Detected]

Popielnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1345546476-U274919.png

Battlefield 3 - NO Recoil

1345546499-U274919.png

Battlefield3

Hack

1345546520-U274919.png

no recoil nie wykrywalny na pb i ggc sprawdzone  działa tylko na ak-74m,pkp,aek-971,
m249,ump-45,m416,sv-98,swd,g3a3,famas,m93r
, .44,g18,an-94,m417,p90,m60
hack w 100% zrobiony przeze mnie jak ktoś chce moge zrobić na inne bronie. 

1345546528-U274919.png

ni ma

1345546563-U274919.png

rozpakować i wkleić battlefield 3->update->patch->data

1345546568-U274919.png

http://www.speedyshare.com/VyA54/no-recoil.zip

1345546578-U274919.png

https://www.virustotal.com/file/dc85a5f8c1f5bf079baad94ec9dcc94cda727f8c9037da62a08ef44dad1b3484/analysis/

Źródło: brak

Generator by

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

magia kolego :D a tak serio to odznacz tylko do odczytu i ukryty na tym pliku .cat i edytować da się tylko na czystych nie przerabianych plikach.

Opublikowano

Haha dzięki :D Nie zauważyłem tego xD

Popielnik jeszcze bym miał prośbę, jakbyś powiedział które wartości można edytować bo jest po kilka takich samych, i nie wiem też które można zmieniać, żeby za dużego efektu nie było.

Opublikowano

zrobiłem nową wersje link w 1 poście jak ktoś chce teraz działa na ak-74m,pkp,aek-971,m249,ump-45,m416,sv-98,swd,g3a3,famas,m93r, .44

Opublikowano

tak da się zrobić no bullet drop ale kicka na pb da się nawet zrobić żeby ak-74 zabijało na 1 strzał :D tylko ja tego za bardzo nie umiem zrobić xD

Opublikowano

już wiem :D ale lepiej tego nie zmieniać bo ban będzie i po ptokach xD a sam na recoil wystarcza. I przynajmniej jest nie wykrywalny a większość myśli że jesteś jakiś pro elo 3 5 0 a nie cheater :D

Opublikowano

Dziś dla testów z kolegą graliśmy i przez skype dogadywaliśmy się, we 2 medykami i staty były takie jakby na jakimś czicie :D

Jak możesz to zrób na resztę broni xD Ogarniasz nieźle to ^^

Opublikowano

Kiedyś zrobie :D ale na shotguny się nie da niestety ;/ są jakoś inaczej zrobione, na rpg jak by zrobić żeby pocisk dolatywał od razu jak w cs :D to by sie fajne jety zdejmowało.

Opublikowano

zapomniałeś no recoil na m16a3 bo pisałem tobie ;d..

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

zapomniałeś no recoil na m16a3 bo pisałem tobie ;d..

przecież M16A3 to jest sam w sobie no recoil ;p....

co do wątku, to to jest tweaker ta? nie wykrywalny? chętnie spróbowałbym

hmm! super miodzio! grałem 2 rundy na kanałach, i żadnych problemów, miałbym tylko prośbe o dodanie no recoila i no spreada do AN'a 94, Glocka 18(lepsza opcja niz z 93R) i zaspamuje Ci lajkami ! ;p

Opublikowano

Mógłbyś zmienić bullet drop w jng-90 na 0 by wogóle pocisk nie opadał.

P.S. Da się zmienić prędkość pocisku?

Opublikowano

2x up wieczorem zrobię na te bronie :D

1x up jak zmienisz bullet drop w jakiejś broni to pb kicka po 1 strzale a prędkość też da się zmienić można zrobić tak jak jest w cs tylko pb też kicka wiec to chyba wykrywalne jest na razie działa i jest undetected tylko no recoil ale to już dużo daje :D może uda się kiedyś zrobić no bullet drop.

Opublikowano

wiem że to może być wkurwiające bo już cie raz prosiłem na pw zrób na rkm typ 88 jakoś tak na p90, m27 iar, sks, mk11mod no i to chyba wszystko ;d i odpisz mi na pw . :)

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

To jest na 100% niewykrywalne tak?

Jest jakaś szansa na to że w najbliższym czasie będzie wykrywalne?

Nie ma szans na banana?

banana to dostać w sklepie, to jest na 100% nie wykrywalne, NAJBLIZSZYM CZASIE? xD chyba w patchu przy Aftermath może, ale to nie jest hack takze, mniejsza szansa, ale co ja tam wiem :))) narazie za przeproszeniem nakurwiaj puki można,.

2x up wieczorem zrobię na te bronie :D

1x up jak zmienisz bullet drop w jakiejś broni to pb kicka po 1 strzale a prędkość też da się zmienić można zrobić tak jak jest w cs tylko pb też kicka wiec to chyba wykrywalne jest na razie działa i jest undetected tylko no recoil ale to już dużo daje :D może uda się kiedyś zrobić no bullet drop.

dzięki za dodanie tych broni, a btw to no spread to to że pociski lecą prosto natomiast po przebyciu dużego dystansu zaczynają opadać tak? a bullet drop to ze wgl nie opadają nie? teraz rozumiem xD

a jak wrzuciłem cas i cas.50 do folderu z grą jak kazałeś to mi zniknął cas i cas.50, da sie ja jakoś odkryć? btw zrobiłem kopie zapasową nie tylko cas ale całego folderu łącznie z fodlerem win32 tak na wszelki wypadek :) to chyba dobrze?

aaa no i btw, dłuższy czas strzelając z M249 pociski mimo że lecą we wwrogów to przechodzą przez nich jak przez powietrze i oni nie obrywają, jakiś bład? coś zrypałes? z innymi tez tak jest? bo nie zauwazylem, pytanie z ciekawosci, bo niby mi to nie przeszkadza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...