Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BF3] No Recoil na pkp, ak-74m i as val [Detected]

Popielnik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

m16a3 bez haków ma na recoil :D i aek z no recoil jest od m16 z no recoil dużo lepszy :) a ten celownik jest strasznie trudno zrobić bo trzeba prawie 3x więcej wartości zmieniać może kiedyś zrobie xD

Opublikowano

nie chce spamować, ale chyba nie widziałeś mojej prośby zrób na m27 iar jakoś tak i na to co jest wyżej. Jeszcze jedno pytanie działa to na bronie w b2k i innych dodatkach?

edit.

nie trzeba już umiem edytować!

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

Dziwne bo uzywam tych broni i niemam no recoila ... MOze nie rozumiem o co chodzi,ale wydaje mi sie ze nie ma przeladowania a mi przeladowywuje ... Zrobilam jak na instrukcji i nic :/

Opublikowano

Dalej Undetected ? bo gdzieś czytałem że no-recoile są już wykrywalne i nie wiem czy wbijać z tym na serwy z PB

Zależy, niektóre są już wykrywalne niektóre nie.

Więc, używasz na własną odpowiedzialność ;)

Opublikowano

Ten recoil napewno jest niewykrywalny. Śmiało nabijaj staty! :)

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

Tak mi lipnie szło że postanowiłem to ściągnąć wczoraj, pograłem ten dzień i wszystko działa. Bana jeszcze nie zarwałem ale jednak ten strach jest:/

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Kurwa gram na tym już ponad 2 tyg i bana nie ma mówię wam bana nie dostaniecie. Ludzie na tym grali od początku bfa tylko nieudostępniali tego.

Uczeń
Opublikowano

co wy się tak boicie...to nie jest taki typowy hack tylko zmienienie wartości danej broni w pliku :)

Wieczna Susza  :D

Uczeń
Opublikowano

@Up to na pewno nie za to ;p bo tego nawet nie widać :)

Uczeń
Opublikowano

A czemu mają prosto nie lecieć ? bez tego też prosto lecą tylko na tym nie trzeba przy strzelaniu myszki w dół ciągnąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...