Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BF3] No Recoil na pkp, ak-74m i as val [Detected]

Popielnik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A czemu mi nie działa? Postanowiłem to ściągnąć i wklejam tam gdzie trzeba tego casa 50 i casa i dalej mam recoil czyli uptade - patch i w data i nic ;/

Masałkov a co to ma z kickaniem to że dalej mam recoila po wklejeniu tego cusia tam gdzie trzeba czyli uptade patch data

LOL

Opublikowano

A czy jak walne ze snajperki to pocisk będzie opadał czy jak to zrobie to nie ??

Może i działa ale może być łatwy banik za to....

Uczeń
Opublikowano

@Up jaki ban oszalałeś? to nie jest na opadanie pocisku tylko na brak odrzutu czyli przy strzelaniu np z ak-74m celownik nie idzie w górę

@edit

i już pisałem że to nie jest hack za takie coś się bana nie ma pb tego nawet nie widzi to tylko zmiana wartości w broni

Wieczna Susza  :D

Opublikowano

potwierdzam lecę na tym od wczoraj bana za to raczej nie dostaniecie a jak juz to kicka za md5tool i widziałem nawet kilku gości jak z tym grali :P

Opublikowano

Wie ktoś co z tym zrobić że mi nie działa??? Wklejam Cas i Cas50 do Data i nie działa (mam tam też skrót no recoil ale to chyba nie tego wina?)

Ktoś pewnie wie więc niech powie

LOL

Uczeń
Opublikowano

Widzę że większość ciągle nie wie co to jest ...

1 - to nie jest hack tylko zmiana danej wartości w danej broni poprzez edycje danego pliku

2 - to nie ma żadnych wersji i wraz z aktualizacjami to zostaje...dlatego że czytaj punkt 1

3 - za to nie ma bana pb tego nie widzi i nie uznaje za hack bo to hackiem nie jest

Wieczna Susza  :D

Opublikowano

Widzę że większość ciągle nie wie co to jest ...

1 - to nie jest hack tylko zmiana danej wartości w danej broni poprzez edycje danego pliku

2 - to nie ma żadnych wersji i wraz z aktualizacjami to zostaje...dlatego że czytaj punkt 1

3 - za to nie ma bana pb tego nie widzi i nie uznaje za hack bo to hackiem nie jest

No ale PB dawał bany z dopiskiem MD5TOOL #9002 , wiec chyba za to..

Opublikowano

e0n ale zawsze mogą dać update pb że będzie przeszukiwało wszystkie takie pliki więc.. ale to trochę potrwa nabije pewnie z 20 orzełka jak nie lepiej. :)

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...