Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BF3] No Recoil na pkp, ak-74m i as val [Detected]

Popielnik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

aa :) bo ja caly czas na premce jade ;) zobacze potem i dam znac :) thx

@edit ok dziala ;) niedzialalo dlatego bo gralem na mapach od b2k i cq ;)

Opublikowano

aa :) bo ja caly czas na premce jade ;) zobacze potem i dam znac :) thx

@edit ok dziala ;) niedzialalo dlatego bo gralem na mapach od b2k i cq ;)

Nie żeby coś ale nie szkoda Ci ryzykować premium? Do jest jednak modowanie plików co wydaje mi się że karalne jest.

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Właśnie MESUT czyli hmm 2 dni po moim poście -.- Się tego używa to wiadome że jest ryzyko więc czego ku**a masz pretensję ? :D

wgl za co? Jak za grzebanie w plikach nie wiń kogoś co powiedział że nie banuje przed 2 dniami lol

LOL

Opublikowano

no a te no recoile są wykrywalne czy nie? nie chodzi mi o wh, ale grając na ESL to jest masakra, każdy ma tak postawiane myszki że nie mają odrzutu.

Opublikowano

Masz jakiś dowód na to że nie jesteś zbanowany? Ponieważ z tego co widzę to nie ma już serwerów bez pb..

A jakby coś to jak jest z tym banem, dają go Na Serwer czy na całą gre??

Opublikowano

Warson, jak zostaniesz banowany i pójdziesz na Pbbans to nie wbijesz na ŻADEN serwer z Pbbans a jak dostaniesz bana i pójdziesz na GGC to nie wbijesz na ŻADEN serw z GGC

LOL

Opublikowano

jeśli ktoś wie jak zrobić no spread czyli nie opadająca kula to podam tuta jak zrobić wallhacka ( w file tweakerze ).

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

up patrz na to coś

http://www.speedyshare.com/awcDR/no-spread-aek.zip

skan:

https://www.virustotal.com/file/668e168563ceb059136633019aa941568fe56d3687be85b76ee06d5782db5caf/analysis/1353793831/

Opublikowano

Ja po tym modzie dostałem taki komunikat:

Rozlączenie z grą: wyrzucił Cie PunkBuster. Podany powód: PunkBuster kicked player "moj nick" (for 137minutes) ... Cheater banned by GGC-Stream.com. Ban on GUID "...jakies cyferki literki". Contact GGC-Stream.com for details. [Admin Decision]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...