Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BF3] No Recoil na pkp, ak-74m i as val [Detected]

Popielnik

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

No to trzeba szukać nowych plików do edytowania :D Ja nic nie powiem trzymam to w tajemnicy ponieważ umiem to zrobić żeby działało. Nie zdradzę co i jak zrobić bo znowu nie bd się dało grać na podstawowej wersji.

To nic skomplikowanego :) tez potrafię w necie są poradniki jak to zrobić jak ktoś chce to znajdzie chociażby na yt :)

Wieczna Susza  :D

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prosze niech ktoś mi wyśle takie cudo na PW ;) na forum już troche jestem i nie przyszedłem tu tylko po to :) ale fajnie by było sobie tak nie mieć rozrzutu w np PKP na metro :P

Pozdro , czitery :D jak wy to wszystko robicie o.OxD

Opublikowano

Aktualnie to "cudo" nie działa a mi się za bardzo nie chce robić nowej wersji miesiąc działało to się na "czitowaliście"

Opublikowano

Testował ktoś ostatnio.? Działa.? :s

@Edit, jeśli ktoś chce, mogę zrobić reupload, gdyż na speedy potrzeba premium do pobrania.

@Edit2, niestety, mi nie działa. Z podmienionymi pliczkami wyskakuje error o błędnych plikach data.

Opublikowano

Powiem tak to był najlepszy cheat którego miałem przyjemność testować!

Grałem na nim przez ponad miesiąc po tym czasie był wykrywalny przez GGC a przed Aktualizacją już nie działał :(

Chciałbym jeszcze raz cieszyć się z tego hack-a ale czy to jeszcze możliwe ? Autor który zrobił NO Recoil powinien go zaktualizować do wersji

po nowej aktualizacji PB i Battlefield-a bym był wdzięczny gdyby takowa aktualizacja NO Recoil pojawiła się na forum do pobrania.

TAK! JESTEM BIERNYM POSZUKIWACZEM NOWYCH HACKÓW DO GIER!MAM GDZIEŚ CO O MNIE MÓWIĄ! OMIJAM ZASADY DUŻYM ŁUKIEM I Z WIELKIM HUKIEM!

أنت واحبائك في الهواء. قبل كنت أعرف أنها تموت فعلا.بلدي الأحمال على الجسم وهم مسلحون وجاهزة.وابدأ بالعد ببطء إلى أسفل.

Opublikowano

Popielnik a może masz inne NO Recoil ?

Skoro tamto już nie działa. Ja nadal szukam i szukam i znaleźć nie mogę :(

Wszędzie jest tego pełno ale Wirus za wirusem a po za tym lepiej z innej strony niż ta nie pobierać mogą sie w pliku znajdować Keyloggery i inne badziewia.

Tu macie na forum dużo większą pewność że traficie na nie zawirusowany plik ponieważ każdy kto wstawia jakiegoś hack-a musi dać skana tego pliku.

TAK! JESTEM BIERNYM POSZUKIWACZEM NOWYCH HACKÓW DO GIER!MAM GDZIEŚ CO O MNIE MÓWIĄ! OMIJAM ZASADY DUŻYM ŁUKIEM I Z WIELKIM HUKIEM!

أنت واحبائك في الهواء. قبل كنت أعرف أنها تموت فعلا.بلدي الأحمال على الجسم وهم مسلحون وجاهزة.وابدأ بالعد ببطء إلى أسفل.

Opublikowano

Zrozumcie to że już nie można tego zaktualizować, wielki bug został naprawiony. Pzdr dla ludzi grających na tym od początku bf'a. Lepiej zamknijcie ten temat bo spam tu się robi.

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Uczeń
Opublikowano

Niestety to już nie działa zrobiłem to zmodyfikowałem to lecz nie działa już

Wieczna Susza  :D

Opublikowano

to już nie będzie działać teraz info o broni jest pobieranie z serwera battlelogu a nie z klienta gry przynajmniej tak mi się wydaje ale moge się mylić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...