Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BF3] No Recoil na pkp, ak-74m i as val [Detected]

Popielnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możliwe że masz racje ale i tak 2 takiego hacka nie będzie.. Obecnie korzystam z Trailera v12 do bf-a jak na razie jest nie wykrywalny. Gram już przez 3 tygodnie na nim i jest nie wykrywalny przez PB nwm czy też przez serwery GGC ale tam mam bana więc nie sprawdzałem. Ale każdy cheat jest nie wykrywalny jak się gra z głową bo jak grasz na przysłowiowego "chama" to możesz w krótkim czasie pożegnać się z kontem i pieniędzmi które wydałeś na tą grę.

Nie będę podawał linka do tego Trailera v12 ponieważ ja go dostałem od kolegi i nie mam zamiaru się tym cheat-em dzielić.

TAK! JESTEM BIERNYM POSZUKIWACZEM NOWYCH HACKÓW DO GIER!MAM GDZIEŚ CO O MNIE MÓWIĄ! OMIJAM ZASADY DUŻYM ŁUKIEM I Z WIELKIM HUKIEM!

أنت واحبائك في الهواء. قبل كنت أعرف أنها تموت فعلا.بلدي الأحمال على الجسم وهم مسلحون وجاهزة.وابدأ بالعد ببطء إلى أسفل.

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tego co wiem to można zrobić No recoila na 1 broń max i wrzucić to do Folderu z grą . Pozdrawiam :)

Opublikowano

Kolego @up nie ma sensu wgrywać do myszki NO Recoil skoro to będzie ci działało tylko na jedną broń.

Jak już mieć hack-a to i NO Recoil to na All bronie albo przynajmniej połowę takie jest moje zdanie na ten temat.

Widzę że nic się w tym temacie nie dzieję wiec nie ma zbytniego sensu aby ten temat dalej istniał.

Autor Powiedział wyrazicie "NIE BĘDZIE JUŻ DZIAŁAĆ" więc proszę jeszcze raz o zamknięcie tematu.

أنت واحبائك في الهواء. قبل كنت أعرف أنها تموت فعلا.بلدي الأحمال على الجسم وهم مسلحون وجاهزة.وابدأ بالعد ببطء إلى أسفل.

Opublikowano

Kolego @up nie ma sensu wgrywać do myszki NO Recoil skoro to będzie ci działało tylko na jedną broń.

Jak już mieć hack-a to i NO Recoil to na All bronie albo przynajmniej połowę takie jest moje zdanie na ten temat.

Widzę że nic się w tym temacie nie dzieję wiec nie ma zbytniego sensu aby ten temat dalej istniał.

Autor Powiedział wyrazicie "NIE BĘDZIE JUŻ DZIAŁAĆ" więc proszę jeszcze raz o zamknięcie tematu.

Można dodać skrypt do myszki, żeby po wciśnięciu lpm kursor powracał do środka.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...