Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BF3] No Recoil na pkp, ak-74m i as val [Detected]

Popielnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja po tym modzie dostałem taki komunikat:

Rozlączenie z grą: wyrzucił Cie PunkBuster. Podany powód: PunkBuster kicked player "moj nick" (for 137minutes) ... Cheater banned by GGC-Stream.com. Ban on GUID "...jakies cyferki literki". Contact GGC-Stream.com for details. [Admin Decision]

To już sobie nie pograsz na serverach ze stamem GGC

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chuja prawda ja nadal gram i nic mi nie jest pierdolicie farmazony za to nie banują.

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

chuja prawda ja nadal gram i nic mi nie jest pierdolicie farmazony za to nie banują.

No bo nie grasz na serverach ze stemem GGC, do czasu.

Opublikowano

na ggc detected o.O ja gram na serverach tych hajtowch gdzie jest ggc na 100%. ale rzadko z tym gram bo zero zabawy.

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

co to za problem wkleić w główny folder bf3?

Opublikowano

Jak dostałeś bana na ggc to możesz grać na serverach z pb, ale bez ggc. I naucz się układać zdania po Polsku. :)

Opublikowano

nie wiem czego wy się boicie grajcie z tym.. ja osobiście już z tym nie gram tylko nie raz testuje czy wykrywalne, ale nie jest. to są głupoty że wykrywalne na GGC..

Opublikowano

Mam Pytanie bo to mi już nie działa dodaje do folderu jak wyżej napisane , i chce dojść do serwa to mi wyskakuje błąd w BF3 że coś tam upade zrobić i ściąga mi orginał ???

Opublikowano

no bo pewnie nie pobrałeś aktualizacji.

Opublikowano

Za ten cheat? hah śmieszny jesteś podaj nick na bl.

Opublikowano

Prawdopodobnie.

edit.

Mi jakiś błąd wyskakuje.

Uczeń
Opublikowano

Czy ten hack jest zaktualizowany ? i działa na najnowszym patchu ?

Człowieku noo co ty chcesz aktualizować ? to zmiana wartości w broni to wszystko zmieniasz i ciągle jest...wraz z kolejnymi patchami to można było zrobić jak tylko gra wyszła jak ktoś się na tym znał...zmieniasz wartość w danej broni i tyle plik modyfikujesz

Wieczna Susza  :D

Opublikowano

No to trzeba szukać nowych plików do edytowania :D Ja nic nie powiem trzymam to w tajemnicy ponieważ umiem to zrobić żeby działało. Nie zdradzę co i jak zrobić bo znowu nie bd się dało grać na podstawowej wersji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...