Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ss

Nick : FallTryPL

Serwer : Metin2 (Diumar)

Level : 84

Klasa : Sura WP (Weapon)

...Daj like/plusa <-- Dla Ciebie to tylko kliknięcie, a dla mnie to coś więcej niż kliknięcie :DGG : 51025729

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nei chcemy luncherow my chcemy nowisci na bierzaco serwer gowno pizda i syf za przeproszeniem z gildia nie zagram tu admin ma w dupie ludzi tylko kasa sie dla niego liczy nie pomaga w niczym zeby gralo wiecje osob

ZAMKNIJ JUŻ TĄ PIZDĘ! (przepraszam za wulg , nie obrazę , za wulg )

Opublikowano

boze pacher zjeba*** przy starcie server tego nie zrobić, pozdrawiam administracje ....

Na launcher nie widać nowości To choj z taka grą jesli tego nie naprawią Do jutra rano to przenoszę sie na LoctusMT2

Opublikowano

Wiecie co ludzie . Szukajmy innego serwera.

Bo administracja ma nasz wszystkich w dupie z tego co widze .

Mnie tez już wywala do pulpitu.

Wracam chyba na Camerdion .

Opublikowano

Nie dość że spierdolony patcher to client kurwa w instalatorze którego za chuja nie idzie odpalić. Ja jebie. Ciężko było dać clienta w postaci archiwum? Kurwa co za bezmózgi. Na siłę coś ulepszać.

Opublikowano

restive♂

Podaj linka do programu jak możesz :>

Spróbujemy wszyscy tego.

raczej nie da rady, żyjemy w świecie w którym każdy patrzy na siebie, a potem będzie płacz, że licznik dosięga max do 200 osób lub mniej...

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Zapowiadało się fajnie ale jak widac wracam na Xenox/Spotlinemt2 chyba że do jutra zrobia cos.

Strona nie działa/Klient nie działa/Patch tez/Ts3 Tez nie działa kurde

Opublikowano

Ts3 działa, link na 1. stronie.

Mam pytanie czy po ściągnięciu patcha autopatcherem, gra będzie działać?

W dupie ja mam, te wasze warny.

Opublikowano

Nie dość że spierdolony patcher to client kurwa w instalatorze którego za chuja nie idzie odpalić. Ja jebie. Ciężko było dać clienta w postaci archiwum? Kurwa co za bezmózgi. Na siłę coś ulepszać.

Co do tego klienta masz 100% racji po co robić takie zamieszanie jak można zrobić to w postaci archiwom i mieć z głowy denerwowanie się przy instalacji + pacher do którego jest potrzebny NET.FROMEWORK w dodatku pacher się strasznie zacina raz się wgl nie włącza itd...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...