Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Senthia.pl [Dedyk]

4Game

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer lipny.. pod IS (wmawiaja, ze nie), czeste ataki DDoS na serwer jak i na strone/forum wiec praktycznie zawsze offline (tu tez znajda wymowke ze swoimi przydupaskami z serwa), team do bani, zlodzieje jakich malo.

NIE POLECAM!!!

Opublikowano

serwer lipny.. pod IS (wmawiaja, ze nie), czeste ataki DDoS na serwer jak i na strone/forum wiec praktycznie zawsze offline (tu tez znajda wymowke ze swoimi przydupaskami z serwa), team do bani, zlodzieje jakich malo.

NIE POLECAM!!!

Hahaha widze ktos z kolegow z DR2? chcecie moemy dalej sie bawic... Zobaczymy kto bardziej na tym uciepri ;-)

Post ten to oczywiscie klamstwo

Serwer stoi od lipca, i zadnych cofek, ani DDOSY

strona caly czas online jest nie zalezna od serwera, nie mowiac juz o forum ( kto puszcza DDOSy na forum? chyba tylko autor postu wyzej - buahahaa)

Pozdrawiam i zapraszam

36503585711403155839.jpg

ForGame.pl Serwerownia Gier i TS3

Opublikowano

Czyli jak: serwer fajny czy chujowy? Administracja dba o graczy, nie ma offek często?

Mam zamiar zagrać bo prezka jest zachęcająca!

Patologia w twojej głowie, wyjdź z forum, nie jesteś zabawny - uświadom to sobie.

1323206721-U1.png

Opublikowano

Czyli jak: serwer fajny czy chujowy? Administracja dba o graczy, nie ma offek często?

Mam zamiar zagrać bo prezka jest zachęcająca!

Server dobry, ale niezła topka :/. Myślę że zagrać zawsze warto.

Zbieram like ;x

Opublikowano

ujujuju Haya naprawde jestes tak denny.. co bylo w pt po mikolajkach? serwer off, strona off, forum off i to nie pierwszy raz, jestescie stadem gimbow z oprychami an twarzach, ktorzy kozacza w necie, zeruja na nieswiadomych graczach i do tego zlodziejami. jak chcecie to wejdzcie na serwer na '15 min.' jest fajny, a pozniej totalna olewka, nie ma co robic, bo serwer off, a team Cie zignoruje i powie, ze nei ma czasu, bo musi zliczac pieniazki z IS i zarabaic na nie placeniu hostingow strony WWW, ts'a czy serwera. Wejdzcie pozalujecie i zmarnujecie tylko czas. dziwne serwer od poczatku lipca a max graczy 350 z tego co odchodzi 3/4, Ci oszusci wolaja nowych i tak w kolko bedzie do czasu, wiec nie marnujcie nawet czasu na te dno! serw 0/10 team 0/10. PS nei wierzcie w to co pisza, bo to bujdy jakich malo tylko, zeby was naciagnac

Opublikowano

Serwer jako serwer fajny dopracowany jest trochę ciężko ale przynajmniej nie ma noobów.

ALE JEDNO CO MNIE WKURWIA, WBIJAM NA PAJĄKI EXPIE SOBIE I KURWA CO 30 SEKUND KICK I TAK CIĄGLE POTEM POKAZUJE SIĘ ŻE KILKA CH NIE DZIAŁA WBIJAM NA INNE I DALEJ PO 30 SEKUNDACH EXPIENIA KICK KURWA EXPIĆ SIĘ NIE DA!!

Patologia w twojej głowie, wyjdź z forum, nie jesteś zabawny - uświadom to sobie.

1323206721-U1.png

Opublikowano

Stwierdzam jednak że są na tym serwerze lagi.

Gram - expie, mobki zabierają mi życie a ja poce i poce i się życie nie uzupełnia.

Itemki podnoszą się 5-10 sekund, wywala podczas expienia na dużych grupkach...

To nie jest wina mojego komputera ani internetu! Na 2 innych serwerach wszystko działa cudownie tylko tutaj się tak dzieje.

Mam internet 5mb a mój ping jest minimalny poniżej 70-80.

1323206721-U1.png

Opublikowano

Stwierdzam jednak że są na tym serwerze lagi.

Gram - expie, mobki zabierają mi życie a ja poce i poce i się życie nie uzupełnia.

Itemki podnoszą się 5-10 sekund, wywala podczas expienia na dużych grupkach...

To nie jest wina mojego komputera ani internetu! Na 2 innych serwerach wszystko działa cudownie tylko tutaj się tak dzieje.

Mam internet 5mb a mój ping jest minimalny poniżej 70-80.

Masz lagi na konkretym expowisku? Ja na av3 zbieram 2 spore spoty, lagów nie ma nawet jak mam odpalone 2 metki ( buff i postać na której expie)

Neta mam w miare kompa za to do dupy ale lagów jak do tej pory nie miałem.

Opublikowano

Pograłem i stwierdzam - fajny na max dzień.

Zero pomocy od graczy, na czacie góruje brak słownika.

Jestem nowy i nie wiem wgl o co chodzi w metina grałem w PL jakieś 3 lata temu nie nie wiem nic a nikt nie chciał mi pomóc, NIKT.

1323206721-U1.png

Opublikowano

Tsaju, spinasz się bo bana dostałeś a teraz piszesz że serwer do dupy itp a sam widziałem jak mięsem rzucałeś na czacie a potem się dziwisz że banik poleciał...

Opublikowano

Uwaga Gracze

Aktywowano Świąteczny Drop(Szkatułek z Zagadko) oraz 150% expa

Zapraszamy do Gry Administracja Senthia.pl

15961668440157620438.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...