Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Senthia.pl [Dedyk]

4Game

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer polecam, myślę, że póki co posiedzę trochę na forum, a potem pomyślę nad grą

zobaczę jak rozwinie się serwer.

Gdybym była chamska nie poleciłabym ze względu na pewną osobę w Teamie, pozdrawiam.

Opublikowano

Strona padła? 502 błąd bramy ?

Mamy problemów problemów technicznych ze stroną ale serwer chodzi cały czas pracujemy nad naprawieniem problemu .

15961668440157620438.png

Opublikowano

@up

Problem ze Stroną został naprawiony od teraz trzymamy stronę na dwóch niezależnych serwerach

Pozdrawiamy Administracja Senthia.pl

15961668440157620438.png

Opublikowano

Gdy wchodzi się na stronkę wyskakuje komunikat o przeciążeniach witryny, ale przekierowuje na adres IP strony.

Mam takie pytanko z powodu że prezentacja mnie zaciekawiła to:

Jakie są raty na serwerze?

Jaki jest max LVL (Widzę że 254 max w topce ale czy to wszystko ?)

Opublikowano

Że tak powiem nie będę wchodził na coś co jest mi obce, żeby czytać forum potrzeba rejestracji, tym bardziej nie założę konta skoro nie wiem czy tam będę grał.

Dalej czekam na odpowiedź na moje pytania.

A pan @up, mógłby powiedzieć skoro pełni tam tak ważną funkcje.

Opublikowano

serwer jest stabilny ! super ! palce lizać

@UP. Jaki właściciel.? To że jego serwer jest to znaczy ze on spamuje. ? Jakiś gracz może omg. Logiczne myślenie Polaka.

Opublikowano

Nie wiem jaki gracz by spamował aby grali na tym serwerze. Toż to jest pewne że administracja to robi/albo oferuje iteamki kolegom za to

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Nie wiem jaki gracz by spamował aby grali na tym serwerze. Toż to jest pewne że administracja to robi/albo oferuje iteamki kolegom za to

Przepraszam za spam, ale widziałeś kiedykolwiek żeby Administracja tego serwera darowała komuś jakiś item? Chyba nie.

Czy Administracja zaproponowała Ci jakiś item abyś grał na tym serwie? Chyba Nie.

Więc o co ten bulwers? Jak możesz to mnie zacytuj przy odpowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...