Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Senthia.pl [Dedyk]

4Game

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam ! . Niedość że nie ma żadnym OFF, nie ma żadnej nudy bo zawsze gdy koncze event i wracam do miasta to okazuje się że jest OX i za to chyle głowę. Naprawdę serwer raz był w ciekiej sytuacji ale administracja się nie poddała i widać wyszło im to na dobre bo graczy jest coraz to więcej, oraz nowości na serwerze jest też coraz wiecej. Administracja pomaga na team speaku zawsze znajdę tam pomoc, a jak nie to oczywiście na forum. Naprawdę serwer godny uwagi, tylko takich wiecej. Polecam !!!

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

skończcie z metinem to tylko spacza wam mózgi, uwolniłem się od metina pół roku temu i dużo lepiej mi się żyje. nie lubie się uczyć ale po skończeniu gry w metina poprawiły mi się oceny mimo że nie uczę się w ogóle mam wyjebane w oceny ale dużo lepiej mi się wiedzie z dziewczyną, znajomymi nawet z rodzicami. metin strasznie uzależnia pomyślicie może sobie że jakiś idiota który ma 13 lat to pisze - nie - mam lat 17 i bardzo się cieszę że skończyłem z tą grą i wszystkimi innymi. ZACZNIJCIE ŻYĆ TO TYLKO WAS PROWADZI W CIEMNĄ ULICZKĘ Z KTÓREJ NIE MA UCIECZKI.

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Opublikowano

Ech, nikomu nie daja za to itemkow.

Przeciez w temacie spamia te same 2-3 osoby czyli adminitracja przez caly czas spamuje "dobry serwer zapraszzam" post kogokolwiek -> iguana z automatu wpierdziela sie z kolejnym "dobry serwer zapraszam" -> post kogokolwiek -> automat, jakby to byl jakis cholerny bot a nie czlowiek.

Opublikowano

iGuana,

Tylko smerf ma racje, non stop spamicie jaki to serwer dobry i w ogole. Opinie roznych graczy bardzo malo jest patrzac od kiedy jest temat i od kiedy istnieje serwer.

Moze i macie serwer dopracowany, dobry i w ogole w porzadku, zgodze sie, serwer jest naprawde bardzo dobry jak na polskie warunki, ale graczy to macie ponizej 0, non stop te same osoby, chamstwo wysokich lvli, brak komunikacji w grze, ani sie dowiedziec ani nic. Graja jakis grupki osob. Serwer dobry ale niestety brak dobrej reklamy, a nawet jak reklama jest dobra to brak wiekszego rozglosu serwer.

Opublikowano

Powiedz mi co mają ludzie do serwera ? Graczy mamy 350 za dnia wiec to nie jest pozniej 0 tak mi się zresztą wydaje. A temat to senthi usunęli wiec było dużo opini.

Opublikowano

Grałem na tym serwerze jakis czas. I jak dlamnie administracja troche go zepsuła. Wszedzie słyszałem serwer medium medium a jak zaczynałem grac exp był moze 50% na weekend potem coraz wiecej i wiecej. I tyle osob max lvl wbiło. Druga rzecz lvl od 220 do 250 łatwiej wbic kilka krotnie niz np od 160 do 175. Nie wiem czy zostały zmienione ale bony. Hmm gdy zaczynałem nie wiedziałem co mam robic z takimi bonami. W broni do pvp bon na diabły. itp. Potem dodali pro eq na 200 wtedy gry juz nie było wogóle. Potem zmienili tylko to eq na 150lvl. Nie wiem co bedzie za miesiac dwa jakie bony wbija do broni i mieczy.

Opublikowano

Ale jest to pierszy serwer ForGame.pl tak mi sie wydaje, i słyszałem że juz HARDa stawiają i ma być podobno bardzo dobry. Myslisz ze ktos kto zakłada peirwszy raz serwer to Ci postawi ala pandore ? Przynajmniej ForGame robi cos, bo niektorzy admini mają gdzies serwer a na Senthi widac ze zalezy im .

Opublikowano

Serwer przekroczył magiczną liczbę 350 online +

Zapraszamy na serwer coraz więcej nowych graczy

Pozdrawiamy Administracja Senthia.pl .

15961668440157620438.png

Opublikowano

ładna prezentacja nigdy takiej nie widziałem, fajny wygląd strony i wykresy które mnie zaskoczyły Brawo dla Administracji ! własnie sciągam clienta

TXJBZGl4ZGVfX19ldW5lX19fMjQyX19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Byłoby git gdybyście zrobili coś z bonami......Ludzie nie chcą grac tutaj bo bony wchodzą masakrycznie:( Co to za gra gdy stoisz 2 tyg w m1 zmieniasz bony ,palce juz odpowiadają posłuszeństwa :)a i tak nic nie wchodzi:( pisze o jednym itemie a gdzie reszta:(

Opublikowano

SERWER TO WIELKIE DNO!!! POSTAWIONY NA ITEMSHOP, BY WIECEJ ZAROBIC. CZESTE ATAKI DDoS OD NIEPRZYJACIOL (CHYBA MAJA ICH BARDZO DUZO) WIEC CZESTO OFF. ADMINISTRACJA LIPNA, OLEWAJA GRACZY I MAJA WSZYSTKO INNE GLEBOKO W....

NIE POLECAM!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...