Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Senthia.pl [Dedyk]

4Game

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszamy na kolejne edycje Eventów dzis Walka krolestw po przez gildie, oraz inne eventy !

Specjalnie dla Was takze zwiekszono Exp!

Zapraszamy do gry oraz na nasze forum: www.forgame.home.pl

Opublikowano

Witam. . .

Serwer dopracowany, moim zdaniem godny uwagi.

Administracja ogarnięta na najwyższym poziomie.

Strona serwera przepiękna.

Serwer polecam !

261323bez+nazwy.png

[TGM] Na Serwerze Quard.

Opublikowano

Serwer na miarę moich oczekiwań ! Administracja ? Jeszcze na żadnym serwerze nie spotkałem się z taka dobrą. Na serwerze cały czas coś się dzieje! Eventy konkursy Admini odpowiadają na każde pytanie na szept i na teamspeak aż milo sie tam siedzi i oczywiście chciał bym was tam zaprosić na ts naprawdę wiele z rozmowy z adminem można się dowiedzieć o tym seriwe. Polecam !!!

Opublikowano

kurde pomocy wchodzę na serwer i mruga mi obraz startowy chodze sobie normalnie ale ten obrazek tylko widac a nie swiat gry czemu tak ?

było by miło gdybym za pomoc dostał +

Opublikowano

Nie chciałem zaczynac gry na serwie który stoi już jakiś czas, pobrałem z nudów w oczekiwaniu na jakiś nowy serw. A tu...? Jestem zaskoczony, serwer naprawde godny uwagi. ZOSTAJE TU;d . Gorąco polecam:)

Opublikowano

W ciągu 50min, 80 Lvl wbity i EQ wybonowane, Do tego parę misji porobionych. Przyjemnie się gra. A i myślałem że gra mniej osób ale się pozytywnie pomyliłem :> Serwer Polecam.

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...