Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Senthia.pl [Dedyk]

4Game

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SERWER TO WIELKIE DNO!!! POSTAWIONY NA ITEMSHOP, BY WIECEJ ZAROBIC. CZESTE ATAKI DDoS OD NIEPRZYJACIOL (CHYBA MAJA ICH BARDZO DUZO) WIEC CZESTO OFF. ADMINISTRACJA LIPNA, OLEWAJA GRACZY I MAJA WSZYSTKO INNE GLEBOKO W....

NIE POLECAM!!!

Własnie nasze systemy wykryły ataki na serwer serwer online zero lagów coś słabo panowie ;x

15961668440157620438.png

Opublikowano

szukam jakiejś ekipy do grania, pw.

Serwer jak najbardziej polecam.

Opublikowano

Byłoby git gdybyście zrobili coś z bonami......Ludzie nie chcą grac tutaj bo bony wchodzą masakrycznie:( Co to za gra gdy stoisz 2 tyg w m1 zmieniasz bony ,palce juz odpowiadają posłuszeństwa :)a i tak nic nie wchodzi:( pisze o jednym itemie a gdzie reszta:(

Zgodzę się z Tobą. 1,5 tygodnia próbowałem zrobić stal i kolczyki wojenne - bezskutecznie. Zrobienie x3 abs + HP graniczy z cudem. Też jestem za tym aby powiększyć wartości tych bonusów, albo wprowadzić po prostu max'y.

Opublikowano

Zgodzę się z Tobą. 1,5 tygodnia próbowałem zrobić stal i kolczyki wojenne - bezskutecznie. Zrobienie x3 abs + HP graniczy z cudem. Też jestem za tym aby powiększyć wartości tych bonusów, albo wprowadzić po prostu max'y.

podbijam,

jeszcze moze dac rosy w sklepach po 200 sztuk

Opublikowano

Ja również popieram zdanie, ale jak już mieli by to robić to jedynie powiększyć wartości aby częściej wchodziły bo jakby wprowadzili max'y to każdy miał by perfecty...

Opublikowano

Chwilowa przerwa w dostępie do serwera

Mieliśmy ataki DDOS na serwer wszystko było ok gdyby nie ovh nie zablokowało nam Adres IP przypisanych do maszyny czekamy na odblokowanie serwer będzie online w przeciągu paru godzin .

41d8dc.jpg

Pozdrawiamy Administracja ForGame.pl

15961668440157620438.png

Opublikowano

Senthia.pl to kolejny, warty uwagi priv. Tyle nowości co on posiada nie znajdziecie na żadnym innym serwerze. Ci szaleńcy dodali aż 12 zbroi dla każdej postaci. O broniach już chyba nie muszę pisać. Wprowadzili kd +200000hp (tak, nie pomyliłem się) , 150% na klasy i +200 np. siły (kd siły +9). Nie brakuje też nowych tarcz, biżuterii i butów. Znajdziecie tu 6 poziomów groty wygnańców, a także inne nowe mapki np. pustynia zapomnienia. Administracja zaczerpnęła pomysł z wowa i wprowadza instancje. Bardziej pracowitego teamu jeszcze nie widziałem. Raty serwera: 300x. Serwer polecam graczom znudzonym normalnym metinem.

Opublikowano

Chwilowa przerwa w dostępie do serwera

Mieliśmy ataki DDOS na serwer wszystko było ok gdyby nie ovh nie zablokowało nam Adres IP przypisanych do maszyny czekamy na odblokowanie serwer będzie online w przeciągu paru godzin .

41d8dc.jpg

Pozdrawiamy Administracja ForGame.pl

Grarty ze serwer online mało jaki serwer by takie cos wytrzymał

Serwer 10/10

Opublikowano

Dziś w nocy(2/4) mieliśmy zmasowany atak na serwer mocniejszy od tego co na ss

Serwer był cały czas online jedynie co się działo to muliło logowanie serwer był cały czas online .

Pozdrowienia dla Pieczara22

15961668440157620438.png

Opublikowano

Nie polecam, rozstawiają spam boty na serwerach żeby graczy przyciagnąc.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...